Monday, March 22, 2010

Dj Epoi & Blog Baru

Salam.......

Pertama kalinya Gua nak ucapkan terima kasih banyak2 kat seorang FOLLOWER Gua yang sudi buatkan Blog baru untuk Gua....
Memang Gua terharu sangat2....

Terima kasih TINIE

Ummmm....ada juga yang perasan Blog Gua dah lama tak berUPDATE........dan sudi buatkan.
Blog lama Gua tidak dapat digunakan lagi atas sebab....dah maxima heheheheh

Memang ketika ini memang Gua betul sibuk ngn Projek2 Fantasia yang baru dan segala bagai....hahahahahaha

Untuk makluman semua ......semua Entry terkini Gua pubblishkan dalam blog di bawah...k

djepoi.blogspot.com

Gua harap luorang semua terus support dan FOLLOW Blog yang diberi nafas baru ini..... okkkkkkk

Walaweiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

6 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

jgn lupe add saye jugak ye...=)

Ena said...

a'a la, sy rase abg djepol nie x der add sy lagi kan!.. hu3x..

fazilzura said...

Bro , sama ler dgn daku .. xleh nk upload pic dh ... harus kene wat UMAH baru huuhuhuhuhuhu ...

Delimasari said...

best dpt umah baru,,,
teringin juga tp xde sponsor berkenan kat blog delima... sadissss

el said...

ok roger bro..gua terjah umah baru lu..ada mkn2 x..kahhhhhh

irma said...

ok...dah terjah umah baru....zassssss