Monday, March 22, 2010

dj epoi kena PINDAH lagi

sorry..sorry..sorry...
gua betul2 mintak mahap kat semua...
bukan pasal gua nak kensel contest..bukan bukan bukan...
contest still on....
ni pasal RUMAH gua laaaa.... BLOG gua ni....
still bermasalah, still gua takleh nk update...
gua dah pun dpt tau punca..makanya, gua kena PINDAH lagi...
gua ingat nak menten nama blog gua djepoi.blogspot.com sekali tak lepas daaa...
dan skang gua nak announce plak blog baru gua...
kali ni betul2...gua pun dah penat membikin blog baru...huhuhu
selamat datang ke.....

http://djepoi8787.blogspot.com

gua combinekan 2 blog yg dulu menjadi satu nama...
pls..pls..pls...korang jgn marahkan gua tau...
lepas ni gua janji, takkan pindah randah lagi....

blogger-emoticon.blogspot.com


4 comments:

kakcikseroja said...

Salam Epoi..

kakcik pun tak faham dengan notis yang ada bila kakcik log in kat blog kakcik.. knp disuruh pindah ya? Katanya mulai 1/5/2010, url yang kakcik guna tu takkan berfungsi lagi.. huhuhu...

Anonymous said...

salam bro,

pindahhh lagi....
kalau masalah xleh upload pic, cuba guna image hosting ni http://www.lookpic.com/.... lepas upload, copy je link utk website, pastu paste kat blog bro ni. gua memang guna web ni utk upload pict kat blog gua. cubalah pasal this web do not limit bandwidth/remove images.

Ena said...

kesiannyerr.. byk org nomad pulak.. hehehhh.. x pe janji contest still on..

azieazah said...

Siannya EPOI.... dah packed semua barang? Lori sampai kul berapa? heheheh...