Thursday, March 11, 2010

Siapa boleh tolong DJ EPOI ?

Salam........Semua...

Pagi ini.....seperti biasa .....lepas subuh....Gua start menyediakan ENTRY untuk hari ini....
Sekali ! tak boleh.... daaaaaaaaaaaaa.....

" KOMPUTER kata kat Gua....., Gua dah lebih limit untuk add gambaw2....."

Nih yang Gua tengah pening nih.....camana eik?
Ada jalan tak...?

Ker ......Gua patut UPGRADE ke Domain .COM?

Tolong REPLY cepat eik...aper yg patut Gua lakukan.....
Mingung.Com.My nih......

13 comments:

el said...

ye harus upgrade
hehehehe

AKO said...

gambar2 tu otomatik masuk dalam picasaweb kan? Ni musti dalam picasaweb dah FULL... so nak x nak kena la delete gmbr dalam picasa dl or kasi upgrade picasa limit.. ;-)

RASTAMAT said...

upgrade cpat bro....
2 je jalan yg ada..
saya rase la..

momguess said...

djepoi.com.my
hehehhehe

kemensah?
bowling?
aper cetr bro??
gua dh beli swiming suit ni
gua pon dh beli stoking baru utk boling

Naz said...

betul kata AKO... pic2 lu dah terlalu bnyk dlm picasa. kena delete mana2 yg x penting. kalo nak upgrade ke dot com pun ada limit storage jugak. x pun ko buleh upload gambo kat http://imageshack.us

*SiRibenMerah said...

tuh la org ckp dah aritu..
jgn buh gambo byk2 sgt..
hehehe..
upgrade limit kat picasa la..
sbb sume pic yg kita upload dlm blog neh masuk ke situ..
nk delete kt situ pon muleh jugak..
x de effect pic sedia ada dlm blog..
hehehe.. jgn panik..
ini komputer..
kita buat dia.. bukan dia buat kita..

Melor said...

dh g kt tempat yg bro cdgkan ni beb,mmg sempoi jer.best.
Join,jgn tak join!

Biszign said...

Google allocate 100mb per month and total 1 gb.. so bro kene delete gambar2 lama yang kat picasa web album tu... lenkali sebelum upload gambar, pakai software resizer utk kecikkan gambar tu, saya selalu kecikkan sehigga 800px X 536px .. lebih kurang.. so fle size ade dalam 100kb setiap gambar.. kalau upload 10 gambarper entry pun baru 1mb.. entry yang ke 1000 nanti baru cecah 1gb lebih kurang.. gambar yang lama2 tu bro delete dulu lah ye... software resizer tu bro bley download software ni. freeware so tak perlu nak beli
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Editors/Visualizer-Photo-Resize.shtml .. heheh harap dapat membantu

azieazah said...

Wahh.. ada banyak info di sini dan di ruangan komen. Saya sendiri tak tahu ada limit rupanya..

Hmmm saya kena belajar lagi ni...

Terimakasih kawan2 blogger...!

Tukang cerita said...

bestlah kemensah tu....
malangnya jauh...

*sedey*
:(

fuadnis said...

ala..bro..nak tolong pun..nis pun tak reti..hik..hik..

Ena said...

salam..

alahai x au lah pulak nak buat camner tu.. hu3x.. maaf yeh!

arsyad said...

hai salam kenal,,