Wednesday, March 24, 2010

Hadiah dari Dj Epoi buat Bloggers !

ENTRY BARU ada KAT BAWAH...........
Ini adalah Sticky Mode!


Salam......

Pernah koworang terpikir..... yang rumah korang bakal di UPGRADE ....oleh Dj Epoi dalam CASA EPOIAN nya...?

Ummmmm......Gua tak pandai nak karang2 panjang2 untuk ENTRY Contest nih.....
Sepanjang Gua dah buat FULL TIME kerja2 RENOATION & DECORATION rumah.... inilah salah satu2ntya NIAT GUA yang tertangguh untuk berkongsi kegembiraan ini buat semua pembaca2

epoi8787.blogspot.com
djepoi.blogspot.comAlign Center

HADIAH MENARIK BEB!



Satu Wall/Dinding rumah anda bakal bertukar wajah oleh sentuhan
Dj Epoi
&
Krew Saiful Warisan Kreatif
Melalui Design Cat huhuuuuuuuuuu....bestnnyaaaaaaaaa!!

Buat rerakan yang jauh2 bangat....... Insyallah Hadiahnya ISTIMEWA juga bakal Gua Poskan,.....
Gua tukarkan kepada kertas Border Wall Paper 3D ITALI dari ITALY ....atau Korean Wall Paper



Cara nya....just masukkan Logo Kuning Gua kat bawah beserta Linknya...
di Blog ....koworang
..... sehingga majlis Percutian Blogger Dj Epoi di Kemensah
Dan jangan lupa menjadik Follower Blog ini heheheheeh...


Tinggalkan link anda didalam kotak komen dibawah...

Anda dibenarkan meninggalkan komen seminggu SEKALI sahaja....
Setiap Komen anda ....akan melayakkan anda untuk mendapat satu peluang cabutan......maknanya lagi banyak minggu anda tinggalkan komen .....lagi banyaklah peluang untuk anda memenangi hadiah istimewa ini....huhuuuuuuuuuuuuuuuu

Itu Sahaja.....
Pemenang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah oleh Gua sendirik di Percutian Blogger Dj Epoi di Kemensah Hulu Kelang Selangor yang akan ditetapkan kelak oleh Ahli Jawatan Kuasa yang sedang dilantik.....hehehehehe

Di ingatkan.......Gua akan round-round ke semua Blog koworang.
Kiranya TIADA Logo Kuning itu.....maka anda TIDAK layak untuk menuntut sebarang Hadiah huhuuuu....

Sila Nyatakan Alamat & Jenis Kediaman rumah anda? dalam ruangan Komen

Hadiah sampingan yang lain juga bakal Gua carik.....
Ader saper2 yang nak Gua tonjolkan Bisnes Koworang....jom Join Gua.... Dont malu-malu k.....

Di Kemensah Insyaallah....
Gua SPONSOR ......... D.J ,P.A & KARAOKE SYSTEM untuk kita sama2 Karok hehehehe
Banyak aktiviti bakal diadakan disana......Tunggguuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

SUKARELAWAN & SPONSOR diperlukan heheheheheh

PASTI WALAWEIIIIIIIIIII!!!!!


121 comments:

firahadifa said...

maksudnyer kena pi kemensah gak ker baru bleh menang?

n komen kat setiap entry u ker?

i nak join!!

rumah kat batu9 . bunglow . baru siap n baru nk renovate

firahadifa said...

* cheras batu 9 , taman hulu langat jaya*

mama tisya said...

wah2 bestnye tp tkde umh sendiri ler...numpang umh inlaw je...

wah afidah ada bunglow...jgn lupa jempt kita dtg house warming...ehhehe

ita cutevirus said...

best!! best!!!

ita nak join jugak laa... ita dok kat shah alam.. sec 24.. umah teres setingkat (lama)....
tp rumah tu perlukan decoration.. huhuhuhu...

deco deco deco...

Dj Epoi said...

Tak semestinya anda pergi ke KEMENSAH!!

Just register...jer!!

Simple.....jer kan?

TERBUKA buat SEMUA FOLLOWER Gua huhuuuuuuuu

Ena Qalinsya said...

hai DJ Epoi..
Ena nk join gak tp jauhhh..bole ke? huhuhu

kuantan * banglo * sedang dalam pembinaan

Dj Epoi said...

Firahhadifa

Tinggalkan komen anda didalam ENTRY ini...

ENTRY ini akan Gua jadikkan STICKY MODE sampai hari percutian itu...

Seminggu sekali jer....takut melambak pulak i nak kena buatkan Tag Pemenang perserta yang joint hehehehhe

Walaweiiiiiiiiiii

Dj Epoi said...

Ena boleh join ....
No Hal.....

Heheheheh Thank arrrrrr....

Kalau Dj Epoi tak sampai Kuantan...
Dj Epoi pos jer lah eik heheheh?

firahadifa said...

OK , Nie official comment dari saya ,

TAMAN HULU LANGAT JAYA, CHERAS BATU 9.





*mama tisya, rumah keluarga :P*

ayunaufal said...

bro, kalo x join g kemensah pun leh join kan? tapi kalo nak ikut g kemensah pun leh ke? hehehe...

walaupun duk rmh kuarters krjaan, tpi rasenye x salah nak join kan.. lgpun lame nak duk sini...nk tggu rmh sndiri tah bile..

ni alamat : BLOK D, TKT 04- UNT 01, APARTMENT P14, 62510 PUTRAJAYA

Lailati Mohd said...

cayalah bro....

i nak join..i likeeee...rumah i ni tak tahu nak design camner..harap la menang..berseri2 la umah nanti :)

jenis kediaman : Teres Dua Tingkat, Saujana Impian, Kajang

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/

bro nak join..baru pindah umah ni elok sangat la klw menang kekekek
alamat:
no 16 lorong enggang 6
taman keramat
54200 kl

jenis kediaman teres

A.I said...

AKU NAK JOINNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!

Tapi mmg logo kuning tu dah lama aku tepek kt side bar. tu pon boleh kan? ngeeeeeeeeeeeeee

10-01, Blok Kenanga,
Taman Tun Teja,
48000 Rawang,
Selangor.

CuTeMiUt78 said...

wah.. bagus gak ni.. tapi agak kejauhan la plak bro.. tapi niat cam nak join gak

@e_da said...

Bro dah join..

Apartment..
kebetulan plak umah kat area kemensah height...(org umah tok batin kemensah.. khekhekhe) hehehehheh

echa said...

ini baru betoi...pertama kali nie ada contest macam nie...bro kau punya contest memang lain dari yang lain la.aku nak join....
rumah aku jenis teres..best jugak kalu menang contest nie.

alamat no 3 jln ixora 1/12
taman ixora bandar baru salak tinggi
43900 sepang.

zue @ annaleeya said...

salam kenal yer bro...

wahhh.... best banget contest bro nih... kita nak join gak....

tp kita duk kuantan.. bleh kan???

umah kat tmn impianku, kuantan.. rumah jenis teres setingkat...

Hanz said...

kalu ada umah sendiri, gerenti join ni....

Dj Epoi said...

Salam kawan2 semua....

Semua Hadiah boleh ditukar milik...

Kepada rerakan yang tak ada rumah...
Hadiah boleh diberikan kepada
Rumah Mak & Ayah ker..
Rumah bekas Duda atau Janda ker..?
Rumah Kebajikan ker...?
Atau rumah....sesaper...jer lah..

Yang penting.....semua dapat join...
Gua tak mau kecewakan rakan2 yang selalu kat sini....

Walaweiiiiii!!

Dj Epoi

Dj Epoi said...

Gua INGATKAN sekali lagi....

Pada yang Jauh...Gua akan Poskan SPECIAL Border Wall Paper tuh ok..

Walaweiiiiiiiiii

DEKO! DEKO! DEKO!
Bersama Casa Epoiannnnnn!!!

fazilzura said...

BRO ,

daku nak joinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

http://fazilzura.blogspot.com/2010/03/hadiah-dari-dj-epoi-buat-bloggers.html

hrap2 dpt ler , dh le nk pindh umah baru

Sila Nyatakan Alamat & Jenis Kediaman rumah anda? dalam ruangan Komen

~~ A1-0-1,
Apartment Puncak Baiduri
Puncak Baiduri
43200 Cheras

~~ Apartment sederhana

joegrimjow said...

casa wepoian
hahaha
like that!

Jocko said...

Wahhh!!!
peluang hebat, baru terpikir nak renovate dapur dan bilik air, skali dah ada contest ala2 DEKO bersama EPOI...

Aku nak join jugak,,,

http://jockojourney.blogspot,com

Jocko said...

lupa lak nak tambah

Jenis kediaman - Kondo

el said...

nak cuba nasib
kalo nasib baik nak adiah kan tuk mak abah kat kpg..huhuhu

nti jenguk2 lah blog den na...
http://arwendanish.blogspot.com

bitau lah ape yg xde..tp link banner tu dah buat...

alamat umah:
Lot 28 Simpang 3 Talang
33000 Kuala Kangsar Perak

ni kalo bernasib baik bleh ke terjah ke kuala..dkt je kan..hahahaha

el said...

ni suh komen kat blog satu lg ke ke blog yg ini...konfiusi

umah jenis lot teres 1 tingkat

rampage said...

Heheheehehehe caya lah bro, Teruskan usaha murni anda....Kemensah project bila???, compom ngan aku cepat.

Queen said...

tak faham sangat cara nak komen tu....
tapi still semangat nak join..kebetulan memang nak cat & design satu part dinding kat rumah tu...semoga bertuah lebih sikit..ekekkekeke


pangsapuri pelangi ara, damansara utama

yatie chomeyl said...

DJ Epoi..org jepun leh join gak ke? hehe

Lailati Mohd said...

i lupa bg add blog,,jom visit :)

http://donia83.blogspot.com

MamaDamia a.k.a Haiza said...

contest mantap dari djepoi...saya dah join...kalau rumah sendiri siap next year pastu kebetulan menang plak....bleh tunggu sampai umah siap baru decorate ke bro?..

jenis umah

teres 2 tingkat end lot
area bandar saujana putra

ni my blog link

http://mamaadablog.blogspot.com/

p/s:banner kuning bro tu saya tepek kat atas sekali belah kanan blog saya..hehehe

irma said...

berminat sangat nak join....
ni linknya

http://danirma.blogspot.com/2010/03/hadiah-dari-dj-epoi-buat-bloggers.html

tp nak adiah kan pada abg yang akan masuk ke umah barunya sendiri ...

umah teres 2tingkat..ni addressnya

NO.23,JALAN LAGENDA SURIA 3/4,
TAMAN LAGENDA SURIA,
OFF JALAN ULU LANGAT,
43100 CHERAS,SELANGOR.

Dj Epoi said...

Yatie JEPUN!

Gua boleh Gi DEKO kat sana..

Penginapan + Tiket Kapal Terobong Lu sponsor k wakakakakakakak

Dj Epoi said...

SEMUA...

TQ x 3

Mari kita lihat sper yg bertuah untuk DEKO bersama Dj Epoi!!!

Dj Epoi said...

LUPA NAK CAKAP!

KOMEN CONTEST AKAN DITUTUP PADA HARI AHAD JAM 12 PAGI

PADA HARI ISNIN BERIKUTNYA KOMEN CONTEST ......SUDAH DIKIRA LAIN...K

PADA YG KOMEN MINGGU INI.....KIRANYA ANDA KOMEN PADA HARI ISNIN DEPAN.....MAKNANYA ANDA SUDAH MEMPUNYAI 2 PELUANG UNTUK CABUTAN HADIAH!

Tak Paham .....roger or Ym & Facebook Gua k

irma said...

tq DJ Epoi...laju jer terus DJ epoi pi jenguk 'umah' saya....1st comment lak tu.....haha...

tgklah nanti2 kalo ada DJ epoi buat contest lagi boleh gak saya jd salah satu sponsor...insyaAllah....boleh gitu DJ Epoi..??

kakcikseroja said...

Salam Epoi..

kakcik pun nak join contest ni.. tapi, rumah kakcik kat Taman Kencana tu, rumah setinggan je.. boleh ke? :)

Dj Epoi said...

Irma.....Boleh no hal
Dialu - alukan...
Kat Kemensah nih kalau nak sumbang apa salahnya....heheheh

Dj Epoi said...

Kak Cik

Reban Ayam ponk boleh Kak...

Wakakakakaaaaa!

b.O.n.d.a said...

brO! bOnda nak jOin k! =)

alamat bOnda: Desa Anggerik, Nilai

jenis rumah : teres


p/s: n3 sedang dibuat (save dulu cOz bOnda ada meeting pasni =p tapi lOgO kunen tu bOnda da letak taw)

murah rezeki brO..aminnn =)

Dila Abdul Rahman said...

semekkum...haii encik DJ....

saya nak join dan dah join....baik punya hadiah....macam tau2 jer yang rumah saya memerlukan pakar macam en.dj...FREE tue yang best...
saya duk rumah sendiri kat sijangkang...mehlah melawat....

http://dila79inperson.blogspot.com/

Dila Abdul Rahman said...

tamak la katakan....lagipun satu banner masuk contest...satu banner lagi dia pi www.....lain hala tapi satu tuan khemah...huehuehue

tq singgah...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Nkak upgrade CINTA ALIAH Studio !!!

E 116 APARTMENT SAUJANA,
DAMANSARA DAMAI,
JALAN PJU 10/1C,
47830 PETALING JAYA,SELANGOR


*AJ nak jd sukarelawan , kene wat pe bang ??? lolololo

TiNiE said...

adoiyaaii ketinggalan tren la plak..
bes bes..nak nak leh catkan ruang lcd tv mie tu..hehehe

jenis kediaman = rumah flat, daerah PJS

Ena said...

Salam..

Wahhh.. menarik nyer contest nie.. x pernah jumpe lg sepanjang berblogging nie.. nak join juge lah tp ena blm wat n3 lg.. tp dah follow lah.. nanti ena wat n3 yeh.. tp ena dok kat Taman Saga Ampang, blh ke ek? hrp blh la kan!.. dah join nanti baru ena kasi address umah ye.. Umah ena nie umah teres jer.. tp hall terlalu kecik pening kepale nak deco mcm mane.. hu3x..

salamdaripuncak said...

salam bro.nanae pun nak join lah.umah xde hotel boleh ke?hi....hi...hi...gua gurau je.

Dila Abdul Rahman said...

yang ni kira komen jugak tak dj....

lupa nak kasik tau...

saya punya alamat rumah...

Jenis :- persendirian/teres batu /dalam kampung

Alamat :- lot 8691-c jalan sempadan,kampung sijangkang,selangor

Ena said...

DJ ePOL,
sy dah join yeh!..
nie link sy:

http://enawanisfan.blogspot.com/

Nanti blh check kat side bar sy yeh!..

No. umah No. 22, jlan saga 18, Taman Saga, 68000 AMpang, Selangor

taufidris said...

bro umah kat Lunas Penang leh deko tak..bro dah join

http://taufidris.blogspot.com/

kakcikseroja said...

Salam Epoi..

kakcik singgah lagi untuk menyatakan minat dan sokongan terhadap projek Epoi ini. :)

Kakcik juga mendoakan agar Epoi akan terus dikurniakanNya kekuatan dan kesihatan. Semoga tak jadi macam kakcik. Pagi ini kakcik akan mendaftar masuk ke HSB..

Nana said...

ok ni komen yang kedua utk contest ni
saya agk musyil apa yg kita kena komen utk 2nd time ni?just mrepek2 gini bole ke?dah kira 1 cabutan ke ni?hehe

Ena Qalinsya said...

DJ Epoi..ni komen kedua gak dr koi..koi tak kira, koi nak menang gak leh melawokan umah koi nnt hehehe...

zue @ annaleeya said...

salam bro....
nih komen yg kedua dari kita yer...
komen gini2 jer kira komen la kan??? he3...

saveme_zero said...

salam bro,
nak join jugak

add : zc3-24 , jalan pangsa baiduri 2,taman desa baiduri, cheras KL.

saveme_zero said...

oo...dah tutup erk. terlambat nampaknya

TiNiE said...

dah alang-alang singgah, kasi up komen lagi...

kihkihkih

Queenin Murni said...

I'm in! :)


Jenis Rumah: Teres 2-tingkat
Alamat: Jln 19/146, Bndr Tasik Selatan,KL

Queenin Murni said...

cup cup, ada pertanyaan..

nak link kan kemana ek?

http://epoi8787.blogspot.com

or

http://www.djepoi.blogspot.com/

or

http://epoi8787.blogspot.com/2010/03/hadiah-dari-dj-epoi-buat-bloggers.html


?

:P

AKO said...

Salam,

Kita baru baca ni, aiyak terlepas lak minggu pertama..tapi tingin nak join jugak...

Sebab kan umah yang duduk sekarang ni rumah pusaka arwah parents, plus akan ada majlis kahwin bulan Mei nanti, so dah alang2 tingin gak nak mencantekkan umah yang sedia ada skrg nih. thanks ;-)

Rumah jenis banglo

No 30 Jalan Pelangi 2
Taman Pelangi
Sentul, KL.

http://anakomak6.blogspot.com

MichahAyiesNMiera said...

salam

dah lama baca blog ni..x pernah komen..kira ni first time la..nak hadiah punya pasal.Nak join jugakla contest ni.

Rumah jenis teres setingkat.

Alamat:

No.15 Jalan Pandan Indah 5
Pandan Indah
55100 Kuala Lumpur

http://michahayiesnmiera.blogspot.com/

Dj Epoi said...

Salam.....SEMUA!

Alhamdulilah...contest Gua berlangsung lancar...kat bawah adalah Link Kawan2 yg mencukupi syarat2nya untuk minggu pertama.....

http://atiechumel84.blogspot.com/
http://ita-cutevirus.blogspot.com/
http://taufidris.blogspot.com/
http://e-nawanisfan.blogspot.com/
http://www.salamdaripuncak.blogspot.com/
http://cintaaliahgallery.blogspot.com/
http://dila79inperson.blogspot.com/
http://bat3sya.blogspot.com/
http://kakcikseroja.blogspot.com/
http://danirma.blogspot.com/
http://mamaadablog.blogspot.com/
http://arwendanish.blogspot.com/
http://fazilzura.blogspot.com/
http://zue-oklatu.blogspot.com/
http://berrylicious-echa.blogspot.com/
http://lakaranhatii.blogspot.com/
http://aizahkaman.blogspot.com/
http://ibudamia.blogspot.com/
http://donia83.blogspot.com/
http://airisnaufal.blogspot.com/
http://qaisya.blogspot.com/
http://qaisya.blogspot.com/

Selamat mencuba....
Insyaallah...kesemua anda ...
Akan Gua Follow....

Ketika ini Gua agak sibuk sikit untuk menguruskan Projek Casa Epoian Gua....

Gua akan redah Blog Lu orang semua ...dont worry!! k

Lailati Mohd said...

wah..tersenarai juga saya..rasa seronok..cam main rebut2 kerusi lak..:) thanx dude..wallaweiii--->tag lin DJepoi

MamaDamia a.k.a Haiza said...

yezzzaaa dah masuk dalam list untuk minggu pertama...cayalah

Dj Epoi said...

Harap....kawan2 terus letakkan link koworang kat sini yer.....
Gua boleh Cut & Paste terus dari sini untuk membuat summarynya...

Letakkan link blog koworang dan bagitau komen ke2 sesambil merapu meraban aper yg patut wakakakaaaa

Ena Qalinsya said...

huhuhu mujur nama den ade last skali..dua kali plak tu hikhikhik...

zue @ annaleeya said...

hohoho.... thanks bro.... kita ade dlm list... sonot la... hrp2 lucky la kan...

jom deko deko casa epoian... ahakss...

fazilzura said...

Yahuuuu , daku ado dlm list ..

emmm so every week kene komen entry yg mano ? x kisah or yg ni SAHAJA ????

Dj Epoi said...

Salam Semua...

Setakat ini....Gua masih lagi dalam perbincangan dengan sponsor2 Hadiah yang baru....

Apa yg Gua boleh bagitau...

Bukan sekadar 1 Hadiah!

Tungguuuuuuuuuuuu!!!

Nota Buntut : Untuk minggu baru ini ..jgn lupa masukkan link koworang terus ke kotak komen ini...dan tuliskan...KOMEN MINGGU ke 2

zue @ annaleeya said...

salam bro...

KOMEN MINGGU KEDUA,

ade tambah adiah erk... best best... hehehe...
tak tau nak komen mende...
camni kira ok la kannn??? ahakss...

http://zue-oklatu.blogspot.com/

RASTAMAT said...

style la bro!!!

@cu SaYaNg said...

Bro,

umah acu kecik je..apartment je
so,kos renovate sure kecik gak..hehehee

ita cutevirus said...

KOMEN MINGGU KEDUA dari wa bro..

http://ita-cutevirus.blogspot.com

kalo wa menang, wa nak cabar lu bro... mekap hall wa yang tak semenggah tu.. kalo lu berjaya buat, serius lu pro bro...

waaalllllaaaaweiiii!!!

(pinjam trademark jap).. huhuhuhu...

Mama_Aqish said...

salam BRO nak join sempat lagik ker???tertinggal keretapi la pulak...
rumah apartment jer...
area Subang Suria...
tak pernah make up rumah tu start dari beli...boleh gitu???ni nak amik peluang la kalo bro leh kasi cantik itu rumah...

blueCITY® said...

wahhhhhhhhh

bestnya
dah macam eric leong ni
ekekke

b.O.n.d.a said...

KOMEN BONDA UNTUK MINGGU KE-2!!!! =)

brO, ni link bOnda:
http://bat3sya.blogspot.com/2010/03/contest-terhangat-from-abang-dj-epol.html

thanks sebab sudi jengah and kata2 semangat mengatakan saya ler pemenangnyer itew =p
~ Ops! uOls tOksah risau k..saya gurau jek..peaceeee =)

p/s: brO, nanti add ler bOnda dlm YM tu nanti yer..nak kOnsult prOjek laman skett macam yg brO buat kat taska kat nilai baru2 ni tu..=)

Ohh lupa..
kasi remind balik (kui kui kui)

alamat : Nilai
jenis: Teres 2 tingkat

Faryza said...

Faryza nak join...

sila melawat blog saya dah gantung dj epoi nye logo kuning kat dinding tepi.hehehe
http://faryza27.blogspot.com

alamat : bandar Tun hussein onn, cheras
jenis: teres 2 tingkat.

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Salam Bro,

Komen minggu ke 2

Tak tau nak merepek apa kat sini...yang penting hadiah dah bertambah nampak nya tu...psstt bro tak dapat hadiah utama tu...dapat yang sipi2 pun dah ok dah...ahaks

http://mamaadablog.blogspot.com/

ayunaufal said...

KOMEN MINGGU KE 2 DR AYUNAUFAL:

bro.. harap2 kami dpat le cabutan bertuah tu... semoga Allah murahkan lagi rezeki bro n family sbb bro sudi bagi hadiah kat kami semua..hehehe...(bodek nampak)

nanae said...

salam.
komen minggu ke 2.

exited nak join contest ko.mudah mudahan murah lagi la rezeki ko epoi.

http://www.salamdaripuncak.blogspot.com/

fuadnis said...

sory bro..nak tanya..terbuka lg ke contest ni??ke dah tutup??alamak..terlambatla guwe..huhu..

@cu SaYaNg said...

bro,

nie komen utk mggu dpn..
memandang kan acu bercuti semggu so,acu komen siap2 le mggu nie..hehhehee..aci tak??

btwn,umah acu kat kajang je
so,senang lu nak datang renovate..hahahaa

AKO said...

yuuhuuu kita datang lagi ke sini...
debaran menanti....

http://anakomak6.blogspot.com

Delimasari said...

komen mggu kedua
lom join lg ni ... tgh wat wehhh
nak menang le....

Nana said...

KOMEN KE-3 DARI SAYA
agk2 bila ek pojek mandi manda kt kemensah tu?hehe...

saya nak menang..saya nak menang...

Ena said...

semua komen2 utk n3 abg DJ Epol nie.. kene masuk kat n3 nie jer ker? sy dah komen kat n3 yg selepas2 nie camner pula!.. x dikira ker? hu3x.. x kisah lah.. sy ikhlas mengomen.. so, terpulang lah pd tuan tanah kan!..

saveme_zero said...

komen ke-2
hope leh menang..ekekekek.

Ena Qalinsya said...

ni komen ke-3 saya...
sy nak menang jugakk!!!!

Melor said...

aku mmg slow la bro:
http://livelifeloudandproud.blogspot.com/

nak join gak!huhuhu,aku bru 1st time komen,mana nak kejar?huhuhuhu

MamaDamia a.k.a Haiza said...

komen minggu ke 3

takmo komen panjang2...yang penting saya mau menangggggg :P

Dj Epoi said...

Bagi memudahkan kerja2 Update Gua...
Tolong masukkan link koworang k...
Tq..

Queenin Murni said...

minggu ke-3

http://queeninmurni.blogspot.com/

peace! :)

saveme_zero said...

bestnya la klu dapat disponsor..ekekekek.

Mama_Aqish said...

komen ke 2 : wah ada penambahan hadiah ker???best ni....tak sabo nak tunggu pengumuman pemenang

fazilzura said...

KOMEN KE 3

Wahhhh besh nye , ado lg tmbhan tuk hadiah ...sgt2 le meriah


http://fazilzura.blogspot.com

Delimasari said...

komen ke 2
saya udah join

http://hanimsain-delimasari.blogspot.com

alamat yg akan d terjah

42, jalan 40/154
taman delima
jalan cheras
56000 kuala lumpur

lulus/tidak lulus

zue @ annaleeya said...

salam bro...
nih komen ke 3 ok...

http://zue-oklatu.blogspot.com/

hrp2 ade pluang erk..

anati said...

kene register jd follower ekk?klu silent reader cam saya...tak bley kaa?

Ena said...

setiap kali komen kene kasi link ker? ho3x..

http://e-nawanisfan.blogspot.com

sy pun x tau sy dah komen berape kat blog abang epol nie.. hu3x..

anyss said...

Salam,
Macam teringin je nak masuk kontes ni. Tapi, kat mana sebenarnya nak kena tinggalkan komen tu?
Mohon ampunlah ya tuan rumah, saya sebenarnya tak pernah pun masuk mana-mana contest kat blog, inilah kali pertamanya. Itu yang blurr sikit tu.

Lagi satu, nak kena letak alamat lengkap ke? kan ke bahaya tu...satu dunia dah tau alamat rumah. Tetibanya ada yang bawa virus "MD" dan tunggu depan rumah, tak ke penganiayaan mental dan fizikal jadinya tu. Bertambah kes jenayah yang sengaja diundang pula...

Cuba cerita sikit tuan rumah, tak faham ni...

anyss said...

Udah lerrr tak paham...blurr pulak kan.
Baru nak masuk komen pertama, masih boleh lagi kan kanda DJEpoi? :D
http://annieyss.blogspot.com

belasah je la LABU!

mamawafiq said...

Komen minggu ke 2

wahhhh..adiah bertambah..lagi hot !!

http://donia83.blogspot.com

p/s : layak ke gua ni beb ?

Dila Abdul Rahman said...

komen berpantun....part 1

dari mana mau kemana
dari rumah nak pergi kemensah
kenapa perlu berlama-lama
pilih saja rumah saya..sudahlah....

huehueheue

http://dila79inperson.blogspot.com/

ita cutevirus said...

bro,

komen minggu ke-3 dari gua..

http://ita-cutevirus.blogspot.com/

harap² gua menang...

Dj Epoi said...

Salam Semua.....

Pasal dah tak leh nak masukkan gambar
Gua hampir merajuk tak mau nak berblogging lagi heheheeheh...

Gua harap Lu orang semua kawan2 gua kat sini untuk terus support Gua yer...

Jom gi support dan Follow NEW BLOG Gua k....
Link nyer ada kat atas...k

Kerjasama Luorang semua amat2 Gua hargai..beb!

Nana said...

komen ke-4 utk contest ni
saya nk menang!!! hehehe

zue @ annaleeya said...

salam bro...

nih komen ke 4 saya yer...

http://zue-oklatu.blogspot.com/

kakcikseroja said...

Salam Epoi..

sihat? mudah2an begitulah hendaknya. Semoga Epoi terus sukses dalam kehidupan dan bisnes.. kalau ada rezeki, dapatlah kita bertemu lagi. :)

Delimasari said...

komen ke 3

http://hanimsain-delimasari.blogspot.com

dpt222222

anyss said...

Salam,
Nak kena tinggalkan pesan kat sini jugak ke?

Mmmmm tngah berusaha bersungguh-sungguh dan bersemangat waja untuk menang ni...hu huh u hu jom, reramai tinggalkan pesan kat mana-mana rumah Dj Epoi pun...adoiii la, semput den!

http://annieyss.blogspot.com

saveme_zero said...

mgu ke-3
best best...ada peluang nak menang ni..eekekek. dah 3x komen ni..hahaha

Queenin Murni said...

bro, mcm agak konpius la dgn kiraan minggu ni..

last week minggu ke-3 kan?
so this week minggu ke-4 la kan?

konpius konpius. :P

saveme_zero said...

queen - tu kali ke-3 saya komen..hahaha. jgn conpius ok.

Dila Abdul Rahman said...

pergi kemensah berbaju baru
pergi dengan bersama keluarga
kalau dj epoi rasa keliru
tanya saja alamat rumah saya

huehueheueh

http://dila79inperson.blogspot.com/

saveme_zero said...

my 4th komen.
wahh..makin rancak giveaway ni. x sabar rasanya..hehehe

Delimasari said...

komen ke 4

http://hanimsain-delimasari.blogspot.com

conpius juga le....

Nana said...

komen ke-5 utk contest ni
saya mau umah cantik..meh la pilih saya hahaha
http://ibudamia.blogspot.com/

Ena Qalinsya said...

eh konpius r.. komen ke-4 sy di blog baru tp jenguk2 cam takde.. camne leh jd camni ek..
tp sy nak menyatakan ni komen sy ke-5.. nnt sy carikan smula kemana komen ke-4 sy sob3... sape yg sabotaj ni uhuks...

Dila Abdul Rahman said...

semalam pergi rumah pengantin
tapi sayang pengantin takde
sebenarnya tak berapa pandai nak komen
harap pantun yang tah keberapa nih dapat diterima....

huehuehue

saveme_zero said...

bro - ni komen ke berapa dah tah. x ingat..hahaha. nti bro tlg kirakan leh tak..muahahaha.

sy mau rumah sy cantik utk raya nti..hehehe.

Ena said...

salam bro,

sy nie dah tak tau dah baper banyak sy leave commet sbb sy comment kat n3 yg kuar.. maknenyer bukan kat n3 nie jer.. huhu.. tu kire camner yeh bro?..

saveme_zero said...

semakin meriah! komen ke -7
harap2 dpt la disponsor. nak tukar alamat rumah leh x bro.mane tau menang kan..nak buat surprise untuk rumah ayahanda & bonda.

no.8 jln semenyih jaya 9, taman semenyih jaya,semenyih selangor.