Saturday, March 6, 2010

SLIPPED DISC. & ACUPUNTURE



Salam......

Alhamdulilah.........feedback daripada ENTRY SLIP DISC yang lepas ......ianya menunjukkan satu petanda yang bagus untuk kita sama2 kongsikan pengalaman Sakit Slip Disc ini....
Ramai yang kirimkan SmS dan tak kurang yang kirimkan e - mail
Insyaalah saya akan kongsikan semua ini dari masa ke semasa Ok...

Buat pengetahuan semua....
Pada masa ini Gua telah mencuba rawatan yang amat popular dikalangan kaum Cina iaitu Rawatan ACUPUNCTURE..
Apa saja Rawatannya.....Gua akan mencubanya....insyaallah....

So far dah 4 kali rawatan...alhamdulilah...ada perbezaannya....
Setelah selesai 2o minit rawatan yg dijalankan...sakit2 dan sengal2 yang Gua rasa pada pinggang dan betis berkurangan......TETAPI hanya seketika waktu sahaja...
Jadik lah kan....sekurang2nya tak lah tension menahan sakit dan melantak ubat tahan sakit jer....hehehhehehe

Sok sek....sok sek.....SERVEY Pusat Rawatan ini....
Ianya telah beroperasi di Jalan Gasing Petaling Jaya ini sudah menjangkau 20 tahun lebih.......Fuyooooooooooooooo....
Ini yang membuatkan Gua lebih confident disini...
Rata2 pesakit yang mendapatkan rawatan disini semuanya......orang2 lama yang patut di operate dan regularnya.....
Hanya dengan seorang PAKAR yang dipanggil MASTER.....SERVIS disini memang berbeza...dari segi Harga dan Servis yg diberikan......
Memang terkejut beb.......Harga Servisnya...

Tunggu.......nanti Gua akan kembali berkongsi disini lagi......

Mesin Elektrik ACUPUNCTURE dan JARUMnya...dibawah

Papan Tanda Waktu Rawatan & Tutup Centre

Pada kawan2 yang mempunyai masaalah dan pengalaman tentang sakit Slipped Disc ini....sila hantarkan pengalaman anda tentang CaraRAWATAN & UBATANNYA , TIPS FISIO nya....dan bla2 ......kepada email Gua

epoi8787@yahoo.com

6 comments:

el said...

gua igt ape lah td slipped dic ni
igt kan g urut..hahahah
sib bek separuh bogel..kalo x ngan bijik2 mato kuo ..kahkahkahhhhhh

ni treatment leh kurus kan badan n buang lemak x..hehehehe

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

ohoooooooooo......
sakit tak bang mase die cocok jarum ??? nape muke abg mcm menahan sakit je mase kene service itu ? hmmmm'ngilu r tgk !!! kuat bro , kuat !!!

b.O.n.d.a said...

gua takut jarum..huhuhu

irma said...

uish...seriau lah tgk jarum2 ni....sakit tak kalo buat acupuncture?dah lama dgr elok tp lom tergerak lak hati ni nak pegi...hehe gerun x habis2..

zue @ annaleeya said...

isshhhh.... tak sakit ker??? tgk jarum tuh pon dah seriau... he3..

faza said...

nice