Wednesday, March 3, 2010

BLOGGER'S FAMILY DAY DIDADA AKHBAR



Alhamdulilah......
Berkat Berblogging.......ini kali kedua tahun 2010 Gua didalam Akhbar heheheheh
Bukan mencarik.....publisiti atau syok sendiri....

Dah sememangya ....Gua seorang Dj & Penggiat Dekorasi Rumah
Mengembirakan kawan adalah tanggunawab Gua...

Pagi ini riuh di sana sini....

Di - MUKA BUKU ( FB )
Di - YM
Di - SMS
Di - MMS
De merata2 ......Gelombang BIRU masih lagi tak henti2........ini semua adalah dik
Perjumpaan Blogger 2010 bertempat Tasik Perdana..
Kuatnya AURA OMBAK BIRU....
Hari ini..........
Alhamdulilah.....TERPAMPANG DI DADA AKHBAR SINAR huhuuuuuuuuuuuu.....

Tahniah sekali lagi buat semua.....


Jom layannnzzzzzzzzzzzzzz...

Layan - layan jugak.....
Kerja dan tanggungjawab berjalan sama heheheheheh

PEACE NO WAR!!!
Wakakakakakakaaaaaaa

NOTA BUNTUT : BOWLING jadik ka?

-----------------------------------------------------------

Gegambaw Game hari tuh terpaksa diposponed kan heheheh

17 comments:

mama tisya said...

arini smua blogger sure p cr paper ni...kn abis stok plak...hehehe

fazilzura said...

wahhhh besh & meriah nye geth ...
tuk sume bloger2 ker? hope leps ni leh join hehehehe

Nana said...

laku paper sinar arini kekke..tadi pagi2 nk koje dah beli
bro...anytime je bowling tu saya set aje..

** atie + farid + aisyah ** said...

cayala... Aura GELOMBANG BIRU masih hangat....

bro... bowling jd la... :)

Dj Epoi said...

Mengikut ramalam kaji cuaca negeri Malaysia..

Angin Biru dijangka akan bertiup kencang lagi di kawasan2 seluruh Malaysia.
Dan Ribut Biru akan teruzzzzzzzz meletuzzzzzzz didada2 FB , YM, SMS , MMS dan segala bagai lagi...

Dinasihatkan para2 nelayan jangan terus untuk mengadap Pc atau Lappy masing2 hehehehh

Kang terasuk pulak dik hantu MAMBANG BIRU! hahahaha

Sekian sahaja lapuran Cuaca hari ini....
Dari Skuad Cakna Sinar!

Dj Walaweiiiiiiiiiiiiiiiiii

[-suziey-] said...

hahhhaha lawak la lu bro..hehe..aura gelombang biru sgt kuat..mash belom reda nih..hehe

hmm bowling tu bile plak...mslh sket sbb kami ajk2 ni kaki bangku meja..xterror main bowling..hahhaaha

Farra Dhelina said...

sure gath lepas ni ramai yg akn join!!

nak pi beli !!

momguess said...

hahahahh
gua belom beli pon lagik sinar
boling???
gua konpem masuk longkang

Sidratul Muntaha said...

den boleh jo main..
tpi ni haaa
sarat - safat ni
camno nak main?!
main dlm mimpi jelah!!

ita cutevirus said...

ape kate kite tempah palang kat tempat boling tu... takde la masuk longkang...
hakhakhak...

bro, kalo ade aktvt baru sound² ar kitorang...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

for me this is not gelombang lagi dah..tapi tsunami biru ni...memang glam habis lah...

echah_syed said...

laku news paper hari ni.. :p

b.O.n.d.a said...

nanti kalO jadi bOling, habaQ mai naa..bOnda nak jOin k.ina mOmguess terjun tirukkan bOla tu masuk lOngkang sama.. =)

sweetsuraya said...

wah...syoknyerrr..
camne nk join eh??
ade syarat2 gak ke??

Diamilikku said...

wahhh..makin glamer abg ku sorang nih yer....... WINK

Queenin Murni said...

sama seperti bonda, kalau jadi boling, habaq mai la..

nak join!!! :P

Biszign said...

BES GILEEE!! bile nak buat kat melaka? ihihihih