Wednesday, March 10, 2010

KEMENSAH yang bikin Gua RESAH !hahaha

Hah......saper yang nak bontot berbelang2 camnih....?
Jom pakat2 gi kemensah reramai jom heheheheh.....

Hari Sabtu yang lalu......Gua dah menjalankan kerja Gua..... untuk mendapatkan MATERIAL GEGAMBAW dan lain2 kat Challet Warisan Rimba untuk kawan2 semua...

Jom Layanzzzzzzzzzzz









































Gambaw Gua kat Kemensah bulan 11 tahun lepas

32 comments:

Azrul Hisham said...

uik..nampak bontot..hehe


wow..best tempat ni...

momguess said...

gua nk ikot!!!!
bile bro???
lu belom set tarikh lagi nie!!!
badan gua bebelang pasal gathering aritu pon stil ader lagik nie
alang2 gua nk jadik belang2 kan
biar belang sluruh badan
baru npk vogue kan

Dj Epoi said...

Azrul...heheheheh

Tq Dik!

Nanti Bontot saper lah pulak Gua nak Skodeng heheheheh

azieazah said...

so? cemana plan nak buat gathering kat situ? Jadi tak?

Dj Epoi said...

MamaGuess

Boleh Ma....
Lu harus...kalau tak...tak meriah....
Untuk Blogger ...Gua belum tetapkan lagi....

Tunggu yer....
Coz Gua ada tempahan event2 dan kenduri2 heheheheh

Dj Epoi said...

Kak Azie....

Insyaalah...Gua tgh usahakan...
Akak salah seorang...peserta wajib! heehehe

Mama_Aqish said...

wah best nyer...nak wat gather ker???leh la nak join gak nanti...

@e_da said...

cantekla.. .. rugi tul tempat sendiri pun kami x explore.....

A.I said...

wahhhhhhhhh..area sni le best! nape la aku gi aritu tak tau. isk!

ita cutevirus said...

wow!! bro, leh mintak location tempat ni tak? wa ingat nak bercoti² mesia kat situ la...

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

uish..best ni..kat ne ek?

b.O.n.d.a said...

pergh...lawanye tempat nih!!!
terMENGIDAM lak aihhhh =p


pssstttt: macam tpt shOOting senariO d muvie (ntah apa nama tapi kumpulan senariO ada blakOn..) lak masa tengOk pOndOk tepi sungai tu..kan?? alaa..yg dOrang rOmpak emas tu..apek pun ade skali..
hahaha..ampun kalO salah!! hehehe

el said...

hapening giler tmpt tu...syok abis
suasana pun cam kekampungan jer..aiii likeee...pic bontot dj epoi xde ke..nak cuci mato den kahhhhhhhhhhh

@cu SaYaNg said...

apa cite bro?senyap je...
lu kena plan betul2 bro

Dj Epoi said...

Mama Aqish

Gua sedang menguruskannya...Time nya belum dikompomkan lagi...
Join ar nanti k

Dj Epoi said...

Eada

Rasanya Tok Batin kampung tuh....tak jalan tengok anak2 kampung kut heheheheh

Dj Epoi said...

Ai

Satu2nya challet yang mempunyai kolam Air Panas.....

Celup2 kat sejuk...pastuh
Celup2 pulak kat panas...perghhhhhhhhh

Walaweiiiiiiiii

Dj Epoi said...

Warisan Rimba...sebelah challet nya JINBARA...Hulu Kelang...belakang Zoo

Dj Epoi said...

Bonda..
Gua belum mengkaji sampai tahap tuh hehehehehe

Dj Epoi said...

EL

Ada ker saper yg teringin nak nengok bontot Gua heheheh

Dj Epoi said...

Acu...jadik

Tapi 1Mei tak leh....
Coz Gua ada programe lain kat situ hehehehehe...

irma said...

wah sonoknya.....mandi manda camtu..musim panas ni....huhu sini xder camtu....

Biszign said...

uiiiii besnye... alangkah besnye kalau dapat join arituuuuuuuu....aaaaaaaaaaaaaaa

MamaDamia a.k.a Haiza said...

menarik ni bro....nak join gak nih...perhhh udang bakor...menyelerakan betul :P

D.O.U.B.L.E...S said...

bestnya.....

Queenin Murni said...

air nya mmg kelihatan sgt best!!! kalau jadi gath, jgn lupa war war eh.. :P

Diamilikku said...

kami leh join ke dak nih...takut nak komen kat sini dah..singgah baca je la selalu...hahahahhahaha...

Nana said...

bro tmpt ni mmg bez la, saya pun dah booking utk g mandi manda kt sini 17.4 nanti amik seme chalet port depan kolam hehhe eksited ni

@cu SaYaNg said...

bro,
x kisah lah nk buat ujung bln pun
sebab acu cancel ke Vietnam
keja banyak..tak boley cuti...uwaaaaaaaaaaaaaa

10 said...

bestnya tgk tempat tu... kat mana tu bro?

Ena said...

alamak.. ingatkan salah masuk blog tadi.. cekci lah.. hu3x..

bestnyer p mandi manda kat situ.. cantek lah.. picture pun menarik juge.. ;P

Dila Abdul Rahman said...

saya ngan tuan tanah rimba tu memang kamceng....dari sewa sepondok lima hengget lagi....la ni tak tau berapa....dah lama tak pi....baby saya umur 3 bulan dah berendam kat situ....

dah cantik tempat tu skang yer....berdasarkan gambar2 en.dj....