Wednesday, November 12, 2008

Tips2 Pampers Yg Sesuai Untuk Anak2



Salam....
Bila cakap minyak naik harga... semua orang mengeluh.......cakap iniiiiii nk jimat ituuuuu nk jimat ,Jadik kat sini Dj Epoi kongsikan ckit tips2 yang sememangnya Kelakowwwwww Gilaaaaaaa......
Jadik korang jgn ler plak nak jimat sampai praktik menda2 camni.....kang tak pasal2 Bontot Baby berakar tumbuh Pokok Tambikai.....hahahahhahahah






P/S Hiks..hiks..hikss..method ni lebih sesuai untuk mengurangkan kes2 Rogol & Liwat walaweeeeeeeeeeeee........

8 comments:

Diamilikku said...

cheh terkena lagi..
org baru ingat betul2 nak bagi tips..
hampeh.com tau mr DJ nih

TiNiE said...

wakakakaka...suka tau wat bebenda ceni..mie ingat betoi laaa...mmg nak gak tau tips2 nak kurangkan spent kat pampers..almaklumla anak kecit ramai..huhuhuhu

Dj Epoi said...

Kih..kih kih..korang KENA BEB....ok2 nanti Gua masukkan tips yg sebetul2 sebenar2 sesuci + seiklas2dan tak main2 lagi...Gua janji....

rampage said...

Chittttttt, kena lagi Rampage...tak der keje lain ker asyik kenakan orang.

biszign said...

hahahaha, saya blom kawen, tapi nak gak tau tips2, senang nanti bile kawen, huhuuhuhu..

tapi tips untuk kurangkan pampers ialah, kalau siang hari, masa kita ade kat rumah bley pakai lampin, malam je laaa pakai pampers, =)

p/s : saya dulu kene jaga adik, tukar lampin,lipat lampin,buat susu,mandikan adik.. huhhuhuhu, mak rajin main netball siap wakil2 johor lagi (team veteran) , tu yang dia dok outstation jeee

Dj Epoi said...

-Bro Rampage......bini kau cakap kaulah salah satu2nya lelaki sejati hidup dia ( selalu basuh berak anak hahahahah )tapi kau basuh berak cara shortcut.....ambik getah paip sembur jer kebontot anak hahahah

-Biszign.........Kalaulah Dj Epoi ader adik pompuan dah lama Dj Epoi rekemen kat kau hahahahah tapi nk wat camana takder....., Cuba kau kenen2 adik best pren DjEpoi Tinie.....dia banyak adik pompuan hooooooo
cuba kau tanya kat cini http://nahartini.blogspot.com/

Dj Epoi said...

-Bro Rampage......bini kau cakap kaulah salah satu2nya lelaki sejati hidup dia ( selalu basuh berak anak hahahahah )tapi kau basuh berak cara shortcut.....ambik getah paip sembur jer kebontot anak hahahah

-Biszign.........Kalaulah Dj Epoi ader adik pompuan dah lama Dj Epoi rekemen kat kau hahahahah tapi nk wat camana takder....., Cuba kau kenen2 adik best pren DjEpoi Tinie.....dia banyak adik pompuan hooooooo
cuba kau tanya kat cini http://nahartini.blogspot.com/

MariaFaizal said...

Alahai terkena lagi but very very cute!!!