Friday, November 28, 2008

MiMi Cute

Salam...

Untuk mengisi ENTRY gua yg dah lama gua tak hupdateeeeeee.......sesambil Gua Meeting ni.....gua selit-selitkan Gambar si MIMI ni....hehehe CUTE TAK ?
Mimi ni sebenarnya Manja sesangat......hari2 nk kuar dari sangkar dan nk ajak main2 ngn dia........,
Yang BEST tentang Mimi ni..,pepagi dah tak yah nk kunci jam loceng dah....,lpas subuh jer....dah buat kacau...tak reti2 nk dok diam ashik memekik jer...hahahahha, Korang tgk aksi si MIMI ni bila dah dapat duduk dalam rumah...SKEMA tak? hehehe

Korang Layanzzz jer lah eik...

P/S Nama Mimi ni sama.....dengan Adik Tinie ( Kebetulan) hahahaha...
P/S Sehari dua ni Dj Epoi Buzy gila siulllllllllll, ader Auditor nk datang kat Office Gua.....

6 comments:

biszign said...

hohohoho
ade pet mimi ye...
bestnye...
banyak krenah tak... cth mcm berak merata ke... etc.

dah lame bela?

TiNiE said...

eeeeiii...cute nyer mimi...hahhahaha bagus, yg penting hupdet!!!

Dj Epoi said...

Salam....

Biszign-gua dah jar dia g berak kat Jamban..heheheh, so far dia berak dalam sangkar dia jer la...,bila kat luar gua pakaikan dia pampers walaweeeeeeeeee.....

Tinie-Yap..tqx3 Gua belajar ngn Lu juga Mie hehehehe

MariaFaizal said...

Goodness,gracious..MiMi is so adorable! But.x leh bwk ke rumah I,nanti kena 'ngap'dgn I punya kitties..But,I'm sure you x leh cuddle-cuddle Mimi or bawak tido sekali!My kitties manja sampai tido pun nak join!

Diamilikku said...

betsnya kan..
ada org minat kucing (like kak maria)..
ada org minat burung (like bro DJ)..i takde lain2 nak bermanja..
just MR PAPA the one and only...lagi cute..lagi macho...lagi manja...
lagi merata boleh bawak..
hahahhaahhahahahaha...
sorry kak..sorry bro...

bro : mr papa ada enam ketul durian..nanti yer saya amik gambar ketul2 itu letak di blog..hahahahahha

Dj Epoi said...

Hahaahaha....... Mizan btol ker?