Tuesday, November 25, 2008

Dj Epoi Excident !!!!



Salam.....

Pagi ni..adalah hari kurang Baik bagi Dj Epoi.......waktu on the way G kerja...si MANGKOK HAYUNZZZ dalam gambar ni dah la hentam belakang keta Gua...pastu cabut larik plak..........
Buat rakan sumer..kalau korang ader ternampak moto yg dalam gambar ni boleh rogger2 kat gua.., Gua nk TITIK cukup2 mamat 4 ekoq ni.......Kejadian berlaku pagi ni...lebih kurang jam 820pagi diatas JAMBATAN CABBLE MOTOROLA kat Sungei Way.....gua turun jer kereta nk tgk keaadan kereta...si HANTU KUMBANG 4 ekoq ni dah kelam kabut nk cabut larik...gua sempat tangkap sekeping jer gambor ni......skang Gua nk g report kat Police Station........
Gua nk tanya kat korang ..boleh tak Gua claim insuran atas nama Si Mangkok Hayun tu...? tanpa menggunakan insuran Gua..kalau rakan2 yg dah ada experience...boleh bantu gua...k

Chowwwwwwwwwwwwwwww.........
Num Pendaftaran Motor si HANTU KUMBANG


Sob..sob..sob...Sedihnya gua nengok Keteta Gua..

P/S - Alhamdulilah Gua Ok....
P/S - Hantu Kumbang nyer Mat Rempit.................mungkin hari ni hari kau? Kalau dapat tadi.....dah tentu kepala kasut gua kat kat Muka Korang...

10 comments:

SYAbAR said...

DJ Epoi,

Don't worry... kita akan tahu siapa pemilik motosikal tersebut sebentar lagi.

TiNiE said...

laa hai...nasib baik tak jadi apa2...terkejut gak baca tajuk tadi..nanti kita cari mangkuk kumbang tu

rampage said...

alhamdullilah...lu selamat...kete tak per boleh repair kalu orang camne nak repair...

darlinsayang said...

Mr. Dj, nengok cam mamat indon jer yg berdiri pakai baju grey tu.

Dj Epoi said...

Sama-sama kasih ler kat korang sumer yg perihatin kat Gua.......
Tu lah..pasainya..gua dah satu badan berangin nie....Satu hari gua kluar masuk balai polis rini......
Alhamdulilah semua ok....dan bleh insurance ,TAPI yg tak bagusnya gua kena claim MCB guanyer keta dulu...pastu kalau MANGKOK hayun tu g buat report baru Claim tu ditransfer kat MCB dia....
Kalau dia tak g report...dalam masa 14 ini PADAH menanti mangkok tu.....BLACKLIST,SAMAN langar belakang RM300,dan saman bla..bla..bla

Hampeh.com.my betui harini
P/s Pada darlinsayang welcome to EPOI8787 salam kenal

Kaiser said...

epoi,kalau hang titik budak ni, hang panggil aku sekali noooo....bukan setakat kasut muka, nanti aku bagi makan kasut langsung kat diaorang.....

MariaFaizal said...

OMG, bro DJ.Sorry to know what you've gone thru early today. I've just got myself online now & what happened pisses me off.So irresponsible those bloody motorcyclists.1st thing 1st :Police report within 24 hours, then we'd have to seek assistance to trace who the owner via nbr plat,Furthermore if u could get help fr your insurance co.to trace as well.Take care bro..

*SiRibenMerah said...

Salam..
Bro, sorry to hear dat..
so, camne skang neh?? mangkok ayun tuh da dpt ke?? or dia blom serah diri.. sorry lambat allert pasal neh.. seb baik Bro Dj x ape2.. hukhukhuk.. saya sedih =)

Dj Epoi said...

Tq...Sis Mari & Si Ribenmerah....

Chayooooooook!!!!

MrBoB said...

Peh bro... wa simpati sama lu..
ikot kan hati lu saman je..
hhuhuh...
kalau wa jumpe moto nie.. kat s.alam-klang.. wa keronyok dlo mamat hanto nie.. pastu baru wa roger lu...
oke bro... take care..!!

MrBoB