Thursday, November 6, 2008

2½ Inchi Namun Mampu Memuaskan Wanita



What is...

2 and a half inches long
But can still satisfy a woman
EVERY TIME ?


Percaya Tak ?


Dj Epoi tau ader kawan2 yang marah, yang mengumpat dan ader plak yang maki2 Dj Epoi bila gua buat Entry ni kan? hahahahhaha jangan marah beb.....

Korang ni kepala biru btol la........apa sengih-sengih!!!

Dj Epoi kt cni cuba nak ingatkan bagi kawan2 yg blom lagi membuat pembayaran Credit Card...cepat2lah gi bayar takut nanti blacklist plak nama korang hahahahah..Jangan mare!!!!

Lawak Bangang Nurkilan :

Dj Epoi

11 comments:

rampage said...

alooo Bro, gambar tak leh load la....cuba check balik gambar uploding tu.

TiNiE said...

walaupuuuunnnn.....

Dj Epoi said...

Salam......

Bro Rampage nanti gua check ngk? System gua ok jer...

Tinie...walaupon mendanya?

Diamilikku said...

walaupun....lena ku panjang...tiadaaaaa...mimpi bertandandang....sudahnya.......

hahahhahahah...saja sambung ayat kak tini

Anonymous said...

Ku Semangat.....ingatkan apa td..sib baik lg otak x jd kuning lg....baru jd color putih nk kuning2 ckit....menatang tu rupanya...wat suspen jer..

SUKED

biszign said...

haa baru kuar gambo...tadi tanye2 gak amende tu huhuuhhhu...
ni debit card kan?
=)

Dj epoi... jom kumpolkan askar.. kita try main paintball...

rampage said...

dah ok dah...hehehe

Dj Epoi said...

hehehehheeh.......walawwwwwwwwwweeeee!!!!

MariaFaizal said...

Peh..topic entry yg kontroversi!Tetapi memang ada kebenaran.Sorry bro,connection very bad kat my area.So I gave up sekejap my online activities.Nih pun dah x leh tahan dah,lepas subuh, jari-jemari nih very itchy oredi to open lappy hehehe

TiNiE said...

walaupun kaum adam pun sker gak menyewipe...nak nak kad kedit bini dia..hahahaha

Dj Epoi said...

kuang...kuang kuang......lobang yg tak dapat ditutup..oleh kaum 2 Adam hahahahahahaha