Monday, November 10, 2008

( KANTOI) NH & MM Berpelukan !!!!!



Salam.........

Hakk...hik....huk..x10
Korang semua...terkantoi ng Dj Epoi Lagi.....

Eh..eh..eh..korang ni....kalau citer artis kantoi jer ...yg tak pernah buka blog Dj Epoi pon dah mula buka...hahahahaha,
Apa2 pon semoga korang sumer terhibur di Hari Isnin yang Dj Epoi gelarkan Hari Malas Sedunia.......walaaaaaaaaweiiiii!!!!

8 comments:

Anonymous said...

Ngeh3x...amboi suka betul letak gmbr beruk 2 ekoq tgh bercengkerama tu ye...jd bhn lak.

SUKED

rampage said...

Rampage ingat Dj Epoi yang kantoiiii, hehehe nasib baik la beruk 2 eko tu.....hahahaha
jom main paintball.

p/s:
sori tak sempat update blog lagi. baru balik fishing kat sedeli. nanti kan cerita menarik from sedeli with love(ala ala tajuk cite james bond lagi.)

biszign said...

ahhahaha ingat pebende yg kantoi nye...

takpe bro rampage, dj epoi kenekan kite ye....nanti kite serang komunis dia.. huhuhuhu

dj epoi, saya nak kene siapkan artwork lain dulu baru bley proceed design t-shirt komunis dj epoi...okeh?

TiNiE said...

ala..mie dah agak dah..mesti kes mengena dan terkena...hikhikhik..layaannn

Diamilikku said...

hampeh.com...
marah nih...ish ish ish...time tgh2 panas sempat lagik nak buat lawak yer...
memang nak kena sungguh Mr Dj nih...
aippppp....babap kang....

Dj Epoi said...

Salah satu tanggungjawab Dj adalah untuk memeriahkan apa jua keadaan dan paling2 sempoi Dj Epoi suka buat rakan2 Gembira/Ketawa/ Marah.......,
He.ehe.he janganmare...ah...KOLa pergh olehhhh....

MariaFaizal said...

Amazingly I memang nampak dua2 tu mcm NH & MM.Betul!! I really have an amazing imagination.I'm amazed by my amazing imagination *whoa*

Dj Epoi said...

Pada rakan2 yg terkantoi ngn Dj Epoi...heheeh Tahniah...buat rakan yg nak belasah ker ? nk babab ker? nak penyepak penerajang ker.....jangan ler camtu hahaahah....dah memang menjadi tanggungjawab Dj heheheh, Lu KEna Beb!!! kih.kih.kih