Thursday, November 13, 2008

Tag Tinie VS Dj Epoi

Salam..........
Tag ni yg PERTAMA gua buat, sepanjang gua join blogger Tegar ngn geng2 Tinie.........
Itu harik ader gak satu Tag yg Sis Maria kasik..Gua cakap ..Gua malu nk wat.......jadik dia comment kat gua panjang lebar...hahahaahh...
Gegambor ni....adalah gambar biasa2 jer......Gua sendirik pon tak tau..kat mana seksi nyer gua ni..., Orang lain seksi ader lapan ketul kotak kat perut ..tapi gua ader sebiji jer kotak hiks..hiks.hiksss
Jadi tag nie 2+1 ...untuk Tinie VS Sis Maria...harap korang jangan kutuk lelebih plak ....bak kata si Tinie....moh! kita layan jeeeeeeeeeeeeeeeeer


Gambar ni sewaktu konvoi balik raya tahun nie...


Gambar ni kat sekolah Menengah Gua..kat Alor Setar Kedah.......waktu raya tahun ni gak....



Gambar ni waktu Gua ..gi bercuti kat air terjun kat Kulim kedah ....cuti raya tahun ni gak...,
Korang nampak tak Gua tgh pegang King Ulat Gongok.....besar gilaaaaaaa

Dj Epoi....
Gua nk kaum2 Adam +Geng2 gua pon buat TAG yg sama camana yg gua buat skang.......kalau tak paham korang gi tgk kat sini......
Geng2 gua yg nk di TAG kan.........BRO RAMPAGE + Bro BISZ'IGN

12 comments:

rampage said...

insyaallah gua akan support lu Dj Epoi.

MariaFaizal said...

Alamak bro DJ,you memang photogenic!Seriously!Without make-up pun complexion superb!Tak payah Photoshop pun.Peh....Lelaki cantik you nih...

Dj Epoi said...

SIS MARIA- Poyo.....jer you ni sIS MARIA , hahahahah
BRO RAMPAGE- TQ, jadi tak nk join aku besuk function?

biszign said...

huhuhuhu...saya telang ngetag diri saya tanpa nampak muka huhuhuhu, takde hadiah2 saguhati ke? uhuhuhu

Dj Epoi said...

biszign
kau maih kecoh.....tak aci
Macam mana nk kasi hadiah ?
hahahahahah
Anyway....hahahaha tq coz tag tu...
Kira berjaya ler juga ..walaweeeeeeeeee

biszign said...

hahahahah, sori la bro, lately bz ni...bz sampai next year...dah tak ley nak jenguk2 sgt... insyAllah saya akan selalu update blog =) ..

*everynite bersekang mata nak wat design =)

Dj Epoi said...

ok apai... no problem

take care.....

Kaiser said...

posing baik nampak......

MariaFaizal said...

Err..I terbaca comment you that you 'suka' dress ropol2.If this makes you happy :I ader byk dresses yg hubby beli yg x sempat pakai,byk ropol2 lagi (a.k.a very feminine dresses like Sommerset Bay & Ralph Lauren).You nak tak? hehehe

Dj Epoi said...

Sis Maria....ader2 ajeeeeeeeeeeeer....
Sian Dj Epoi tak dapat Undangan Birthday ADAM...anyway cakap kat Adam.....bila Jumpa Dj Epoi...nanti Dj Epoi kasi Hadiah....hahaahah

Sis Maria...Dj Epoi terasa sepi gak bila Sis takder .....buat Entry baru....saya salah sorang Blogger Wajip Jengok ......TO ADAM and AYESHA WITH LOVE.....

Standdingby...sepecial Entry...memmang Gua nk lu tgk btol2 Entry ni........aduhaiiiiiiii....bersambung...hahahah

MariaFaizal said...

I am really SORRY that extended invitation didn't not 'arrive' properly to you & families.I tried real hard & am very dissappointed that each time I wanted to leave msg in your CBOX(plus Comment box for that matter) there were error messages (eg Internet Explorer Cannot display page).Nak leave info kat Tinie's blog pun x boleh jugak nak suruh dia 'heret' bro sekali..Sory bro...

Dj Epoi said...

Tq Sis Maria......Dj Epoi Alwayssssssssssss Smile.