Monday, November 24, 2008

Selamat Pengantin Baru Adlan & Fiza

Tersenyum Simpul Pengantin Didandan ,Cantik Pula Bunga Dijambangan,
Adlan ….Fiza.. Tampak Sepadan,
Moga Kekal Ke Akhir Hayat.

From : Zipol Audio Karaoke System...











Bro Rampage! lu kena Terjah lagi hahahahahahhaha!!!!!!

  • Ucapan Selamat Penganti Baru Buat Raja Sehari...Raja Adlan & Fiza,
  • Terima Kasih diatas Dj Epoi ke Senawang Negori Adat Pepatih...
  • Dj Epoi Happy & Enjoy ngn semua orang kat sana....korang sumer SEMPOI!!!
  • Mohon Maaf Kiranya ada apa terkurang sepanjang saya mengendalikan majlis...
  • Buat Sound Eng hari tu Bro Rampage....tq so much , Alhamdulilah semua yg dirancang sukses, Mohon Maaf Gua TERJAH lu diam2 waktu on the way balik KL..gua pon penat gak..tak laaaa plak sampai telentoq camtu heheheeheh
  • Thanx buat Abang Razali CAMERAMAN...heheheh jangan lupa kirim gambar Gua dengan Peminat..ok
  • Dj Epoi kecewa..tak sempat nak rakam gambar yg banyak coz bateri abissss daaaaaa..
  • Terima kasih gak buat Adik yg kasik pinjam Bateri...Waaa tak knal sapa nama TQ so much..
  • Buat semua staff2 Menara Optometri...Gua enjoy ngn korang semua....Esp Bro Rizal from Head Quarters...yg terus memberi kepercayaan kepada Dj Epoi ,....GO MENARA GoooOOOOOO!!
  • Buat Diamiliku maafkan saya pada majlis ni lah saya comment dalam blog Tinie,...line kat sini memang teruk sangat....TERUS GUA oFFF lappy....tak sempat nk comment dalam blog U, Harap Maaf K
  • Salam Sayang ...Salam Manis DJ EPOI

4 comments:

rampage said...

penat beb... long distant go back to Kl...hahaha aku dah agak dah

hehehe jgn marah aaa...aku saje jer tido...best lak duduk kat sebelah tu(tak pegang stereng),

kenduri ari tu mmg best all sporting habis.

all the best to Dj Epoi.

MrBoB said...

wow..!! Dj Epoi sampai ke senawamg...!!
kenduri en adlan plak tu..
nampak gaye semakin banyak la peminat2 Dj Epoi.. hahahaha..
Semoga Perkhawinan En Adlan & puan fiz akan kekal ke anak cucu...
semoga bahagia...
tok Dj Epoi plak...
semoga sukses slalo...
Maju la Dj Epoi untuk Menara..
huhuhuhuhu....

wasalam.....

-MrBoB- (Menara Optometry AND Klang)

MariaFaizal said...

Beautiful wedding on beautiful day.With attendance of beautiful guys (you both Bro DJ & Rampage).hehe

Nasib baik tido x ternganga kan? Jgn marah...

Dj Epoi said...

Hehehehehe
Sis Maria-...yang gambor Rampage terngangoooooooo saya dah edit dah...takut merajuk tak nak join Dj Epoi hahahahhah..

Mr Bob- Tq so much....sikit hari kau plak naik pelamin hahahah HIDUP MENARA OPTOMETRY x 3

Bro Ramapge - Kau main tipuuuuuuuu kau tidow olok2 eik?