Monday, November 10, 2008

Projek Fantasia 4

SEMI D BUNGALOW "ARECA" KAJANG

Salam,
Hari Ini Dj Epoi nk share ngn rakan2 semua tentang design2 terkini ,
Projek ini Dj Epoi monitor/supervise from starting earthwork sampailah jadi macam dalam gambar ni pada akhir tahun lepas...., Alhamdulilah semuannya sukses....berjaya disiapkan mengikut pelan2 yg diluluskan...Konsep Rumah Ini adalah Modern Konsep dan kebanyakkan susun atur rumah ini adalah jenis custom..banyak menggunakan light colour dan design perabutnya adalah banyak mengikut design 2 TAIWAN....
Kalau tengok pada gambar yg dah siap memanglah nampak cantik dan simple...tetapi sebenarnya bagi Dj Epoi projek ini adalah salah satu projek yang sukar...memandangkan masa yg singkat untuk disiapkan, hanya 8 bulan kontrak untuk disiapkan termasuk ( ID ) Interior Desingn. Seingat Dj Epoi ....pernah sehingga jam 2 pagi pun masih kat situ memandangkan kerja Concreting Slab belum dapat disiapkan memandangkan hujan lebat..( Concreting tidak dibenarkan semasa hujan ) Malas nk citer lagi ..meh kita layanzzzzzz Projek Fantasia 4 ni......,
Pada yg nk tahu detail lagiiiii... boleh roger2 ngn Dj Epoi k.....chowwwwwwwww









Bagi rakan2 yg ingin mendapatkan khidmat kontraktor, khidmat nasihat berkenaan apa jua tentang Renovation/Decoration/Interior bolehlah emailkan atau comment kat blog ni.....
Inshaallah Dj Epoi cuba membantu apa yg termampu.......k

DJ EPOI
Apasalah Rezki Yg Tuhan Kasik Kita Sama2 Kongsikan....?
epoi8787.blogspot.com / email- epoi8787@yahoo.com

8 comments:

rampage said...

alhamdullilah, kerana dapat menyiapkan sesuatu janji tepat pada waktunya....

Diamilikku said...

Cantekkkkkkkkkkkkknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
omg..serius....
Mr DJ...sy nak rumah cenggitu jugak ahhhh...tapi tunggulah saya beli umah dulu...pastu saya mintak dj epoi jd consultant ehkkk...boleh???
uishhhhh mesti umah dj epoi cantik cenggitu jugak kan

biszign said...

zhuwasss... style style.. kalau laaa den ado ghumah... huhuhuhu

Dj Epoi said...

Salam....
Bro Rampage-
Yap..sekiranya tak banyak perubahan yg dibuat inshaalah boleh siap ikut schedule, tetapi kalau banyak benda2 last minute yg diubah sendiri mau ingat....

Diamilikku-
Setakat advice mengadvice ni takdak halpunyalah....sebenarnya semua rumah yang cantik perlukan Ongkos yg cantik2 gak.....Kalau duitnya cantik rumah dalam laut pon Dj epoi boleh buatkan.....hahah
Rumah Dj epoi biasa2 jer....Teratak EPOI8787 ler katakan....

Biszign-
Dj epoi doakan agar lu cepat beli rumah....nanti boleh kita designkan rumah yg gila2 hahahaha

Anonymous said...

rumah sample ker ni...

Dj Epoi said...

Yap...rumah ni adalah salah satu Rumah sample yg Gua Monitor......banyak lagi gegambor rumah Sample yg saya jaga....Inshaallah saya akan backdated balik semuannya....
Rajin2 ler masuk dalam epoi8787.blogspot.com
Tq

Dj Epoi said...

Yap...rumah ni adalah salah satu Rumah sample yg Gua Monitor......banyak lagi gegambor rumah Sample yg saya jaga....Inshaallah saya akan backdated balik semuannya....
Rajin2 ler masuk dalam epoi8787.blogspot.com
Tq

MariaFaizal said...

Certainly classy! What I loikeee most is plenty of storages (hidden & displayed as in bookshelves white colour tu).I'm looking ard for a new property (kat S.Alam) for more space & privacy.Townhouse sekarang nih kecik bebenor...Most probably 2nd hand house.InsyaAllah hubby & I will roger2 bro DJ once we find the right house.