Wednesday, November 19, 2008

DJ Epoi Terjah.. HUSBAND?

Salam....
Mungkin ada dikalangan korang mungkin terkejut ngn ENTRY SEKSI ni....tetambah lagi bila nengok Model-JEJAKA IDAMAN MALAYA yang Hensem, Macho,Cute,Carring & SEKSI kat bawah tu..........
Amacam Model ni..? Ok Ker? Buat korang yang terBEKENAN lupakanlah niat sucimu itu...sebenarnya Model dibawah adalah Hubby kepada Sis SEKSI kita...aitu Sis Maria hahahah......
Nk dijadikan citer pada Pada Hari Penghulu segala hari lepas..Dj Epoi terserempak ngn Bro Faizal selepas solat Jumaat kat Masjid Manjalara......terkeduuut jga bila ngk sorang mamat ni...macam PARNAH KU LIHAT WAJAH INI, TAPI DIMANA YAaaaaaaaa....( Skrip Senario The Movie )
Pikir punya pikir baru teringat Mamat tu sebenarnya Husband kepada Sis Maria iaitu Bro Faizal....,Dengan muka tak malu dan berani diri Dj Epoi pergi ler tanya nama Mamat ni...

Dj Epoi: Awak Faizal ker? Husband Maria?
Bro Faizal: Yer....Awak ni Saper? ( Dj Epoi cuak juga bila Bro Faizal tanya camtu.. heheheh )
Dj Epoi: Saya Dj Epoi rakan blog Maria....(waktu ni.. goyang gak ..! takut salah orang )
Bro
Faizal: Owhhh..Dj Epoi....( sewaktu ni..baru ler legaaaa ckit bila Bro Faizal remember Who Am I....

Korang jangan ler plak terpengaruh ngn gambar2 seksini.....sebenarnya gambar ni special Dj Epoi kasik kat Sis Maria...supaya dia jealoooooooos....hahahhaaha,
Gambar Original sewaktu terserempak.. ada kat bawah sekali........Salam Kenal Buat Bro Faizal..







Dunia ni kadang2 kecikkan?..pergi makan pon TERSEREMPAK lagi...

Gambar Original Kat Masjid Manjalara

3 Minit ( BRO FAIZAL) yang Dj Epoi kenali...
  • Hensem
  • Cute sesangat..Baby Face / Tak Makan Tua
  • Macho ..ehem2....
  • Smart
  • Peramah
  • Pandai Bergaya
  • Pandai Bergambar ( Macam dah biasa ngn Pose2 istimewa, untuk ruangan Blog hahahah)
  • SEKSI .....korang pikirlah sendiriiiiiiiiiiiiiiiiiiii Tanya Sis Maria?
Buat Bro Faizal skali lagi Salam Kenal...dan maafkan saya kirannya coret2 Dj Epoi kurang menyenangkan anda...Harap Maaf
Buat Sis Maria....U..beruntung dapat Hubby yang mempunyai semua Package2 kat atas...hehehe
P/S - Jelous/Cemburu- adalah salah satu sifat yg perlu ada untuk mengeratkan lagi Kasih Sayang....

Jaga2 Lepas ni Husband saper la plak Dj Epoi nk terjah.....?

14 comments:

rampage said...

Caya lah Dj Epoi...buat terjah lagi tu...hang jangan terejah aku pulak no.

*p/s
dah set blom nak buat open house...ehehehe sebab kita orang nak terejah umah hang.

MariaFaizal said...

I'm totally SURPRISED!!!!Patutlar my hubby x henti2 chck out ur blog Bro DJ. I pun said that why don't you leave a comment indicating that he's following Bro DJ's blog.but,he didn't say anything!

And this morning when I woke him up saying that I already know why he's checking out ur blog & what surprise that being told - he just 'tersengih-sengih'(dah lar haven't brushed his teeth)jer...

Kih kih terkena I.But you really made my day Bro.And,i think my hubby's too!He's sleeping in again now(mlm smlm kerja night time)PLUS this HUGE grin on his face!!!

Correction:"I lebih ramah than hubby" hehe

Diamilikku said...

wahh..dahsyat lah lu bro...
lu dah terkena jangkitan melodi ke maennn terjah jer...hahahahaha...
bro..tak sangka saya bro berani ehkk pegi tegur...hurmmmm...dan gambar2 itu memang auuwwwwww seksi....kak maria...bro DJ dah menglamerkan abg faizal laa....

biszign said...

huhuhuhu..best!
paris pegang gambar bro faizal tuuu hahaahah..

p/s : namo den pun faizal, hensem pun lebih kurang, kacak pun lebih kurang gak...uhhuhuhu

Dj Epoi said...

aHAAK..AHAAAAAKK....Bro Faizal Dj Epoi nk u comment ckit...ttg gegambor tu pls...?

Pasni..ntah saper plak saya nk TERJAH.......dalam senarai pendek Dj Epoi.....

Abg Atlit 100 meter
Abg Kojek hehehheh
Adk Designer Gila
New KREW Zipol Audio Karaoke System ( Rampage )
Abg Fauziiiiiiiiii (New Blogger gang )


TUNGGGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....

TiNiE said...

waaahh!!!! pone..saspek la pone ni...mie mmg speechless la tgk entry pone kali ni...dah tak tau nak ckp apa dah..cuma nak tanya abg kojek tu sapa???

Dj Epoi said...

AWwwwwwwwwwwwwwwwww

Ahak..ahak..ahak.....Mesti ler AbG Hensem Mie.....

Bagi Dj Epoi salah satu ciri2 lelaki hensem adalah orang Yg Botak......
Meh kita singkap sejarah LELAKI terseksi Di Dunia Yg BOTAK...

Andre Agassi,
Mahatma Ghandi,
Mukriz Mahathir dan bla2 bla?

Dj Epoi akan adakan POLL tentang SEKSI kah lelai yg Botak..hahah meh kita semua vote...nengok....

Mie Dj epoi tau lu memang sporting bab camni...hahahahha Tq

MariaFaizal said...

This from Faizal :
x sangka bro u snapped picture masa tgh mkn.Malu lak rasa gambor kuar kat ur blog.

But i was expecting Nicole Scherzinger(PussyCat Dolls)yg 'hold' gambor..hehehe.Acah jer...

Diamilikku said...

bro...not semua lelaki seksi bila botak..
like my hubby..bila dia botak tak seksi pung....bila dia ada rambut baru seksi....hahahahahhahaha..
abg atlit 100 meter to refer to mine ke?? actually bro...ramai tau abang atlit 100m...
nak i senaraikan ke...

hamberi mahat
watson nyambek
azmi ibrahim
zabidi ghazali
imran
latif nyat..

errrrrr cukup lah dulu kot....
hahahahhahahahahah

MariaFaizal said...

This from Faizal :
x sangka bro u snapped picture masa tgh mkn.Malu lak rasa gambor kuar kat ur blog.

But i was expecting Nicole Scherzinger(PussyCat Dolls)yg 'hold' gambor..hehehe.Acah jer...

Tx bro

Dj Epoi said...

Walaweeeeeeeee PANAS..PANAS...PANAS..

biszsign- Nama serupa hensem serupa ..Btol ker fakta tu ?hahahahah....kau pon aper kurangnyer HENSEM gitu....takan sangkut kat Ms B hahahaha

bro Faizal- tq for you comment..heheh, gua zoom lauk u hari tu..walaweeee Layan Sambal Belacan hehehe....Ttg gambor tu nanti gua cuba usahakan......
Glamourx3 Main Page besau2 gambar u dalam blog gua....

Diamilikku- gua kurang pasti siapakah beliau , setahu Dj Epoi orangnya kuat makan Budu + Kepok Losong..hahahah

Tinie- Tunggu!!!!! siapakah yg bakal Meraih Lelaki Botak Terhensem Di DONIA.....


Bro Rampage- Lu dah hampir2 hahahah

Anonymous said...

peh.. bro dj nie memang sume bole..
segmen terjah pon ade... layan...
tapi memang best...
jgn hang nak terjah ako sudey.. huhuhu..
salam.....=D

-Mr BoB Menara Optometry Andalas

Dj Epoi said...

Tq To Mr Bob hahahaha...
Buat pgetahuan kawan2 Sume...Bro Bob ni pon salah sorang Dj gak.....tapi waktu dulu katanya...DJ pusat sumber SEKOLAH hahahah

*SiRibenMerah said...

wahhhhhhh..
terjah menerjah..

erkk, bro DJ.. kalo u nk terjah abg atlit 100m tuh, leh ar kompromi ngan I.. muahahaha.. bisa diuruskan urusan terjah menerjah.. ahaks =P~