Wednesday, November 5, 2008

Basikal Merah


Hari....hari.....citer basikal merah
Malam basikal merah!
Siang basikal merah!
Makan basikal merah!
Mandi basikal merah!

Haaa....itulah yg seharian dituntut oleh ROBOCOP ( Syamil ) Dj Epoi.
Kebetulan Projek Fantasia Dj Epoi di Kajang berhampiran ngn kilang Basikal.....jadi mintak tolong Supervisor Dj Epoi ( Badar ) untuk belikan sebiji basikal kanak2 yg berwarana merah..( Tq Badar)
Bila jer basikal tu sampai umah, terkejut juga Dj Epoi ngn Basikal tersebut....nak kata basikal..memang la basikalkan.. tapi kalau tambah engine dah jadi cam Motosikal dah benda alaaah ni,
Meh... kita nengok aksi2 Robocop & Sponge Box ( Anas Sufyan) bila dah dapat basikal....Layanxzzzzzzzzzzzz
Aksi si Sponge Box yang berpamperssss mengejar basikal baru abangnya.....

  • Dj Epoi teringat zaman kocik2 dulu.... Di Tingkatan 3 dihadiahkan sebuah basikal Racing daripada Ayahnda Tersayang,
  • Yang Seronoknya... basikal racing tu pon colour merah gak..hahahahah
  • Bertuah anak2 sekarang....?
TERKONANG SEMASO DOLOOOOOOU
Dj Epoi

12 comments:

Anonymous said...

hehehehe...robocop tu naik beskal x dak lesen..ada polis trampit ligan kt belakang....

SUKED

rampage said...

Rampage pon teringat masa zaman kocik2 dolu...mintak kat abah baskal tapi tak dapek...Abah suruh pakai je baskal atuk yg ader palang buat pegi sekolah... sodih sobab,kengkawan pakai basikal chooper dulu.

*Rampage duduk ngan atuk kat kampung dulu dari tadika sampai tingkatan 3 pastu baru duduk ngan abah...Abah duduk S.Alam. Cucu sulung la katakan.

MariaFaizal said...

Alahai..so CUTEEEEEE.....
Mesti happy Robocop dpt hadiah tu! And...Sponge Bob mcm Adam lar...

rampage said...

bebudak zaman sekarang...mak bapak dah senang...asal berjaya dalam pelajaran dapat imbuhan. Zaman Rampage tak pandai kena sebat kalu pandai dapat pujian jer...hehehe, tima kacih untuk mak bapak Rampage kerana mendidik Rampage berdikari.

rampage said...

bebudak zaman sekarang...mak bapak dah senang...asal berjaya dalam pelajaran dapat imbuhan. Zaman Rampage tak pandai kena sebat kalu pandai dapat pujian jer...hehehe, tima kacih untuk mak bapak Rampage kerana mendidik Rampage berdikari.

Dj Epoi said...

Salam.....

Tu...lah kan? zaman dah berubah...kelakor gila citer lu Bro Rampage...betul sangat2 ,mmg kita pon ader sebiji gak basikal choper tu...ahak..ahak...kelakor x100.

Sis Maria dulu2....naik menda g skolah...rasanya patut tak kita kongsi citer type of vehicles used during childhood til form 5?
Best gak kan?

rampage said...

hehehe beskal Rampage paling gempaq, pasai 2 in 1(cuba hampa teka ape dia?)

MariaFaizal said...

Bro & Rampage : I dulu langsung x der beskal.At least Rampage merasa beskal Atuk dia..

My father dulu Navy, so memang kena naik transport tentera jer..Sigh....

MariaFaizal said...

Bro Rampage : Aper yea? Ada turbo ka? Or ada tmpt duduk mcm 'beca'kat tepi? Jgn marah...

TiNiE said...

wah..bes la dpt gather2 ceni..kongsi2 idea..wat bro epoi lu mmg kreativas laaa..wat kak kimie i really admirer ur english sis..wat bro rampage plak..keep on bloggin'...caaayaaalaaahh...

wat syamil n anas...stay cute forever kemsalam mama sue ek..

rampage said...

hehehe beskal tua yg ader palang tengah, kengkadang tengok cam beskal racing pon ader.....hehehee
nak beli beskal racing tak mampu.

biszign said...

hahahahah teringat sehhh masa dapat beskal first dulu... beskal bmx warne merah.... adik no.2 dapat yang kecik nyer....fullamak pastuh jadik sarip dol pusing satu berek (dulu duk berek tnb) hahahahaha...pas dah besar sket... dapat plak beskal mini mak yang takde palang kat tengah tu... beskal "RALLY" memang khas untuk kaum hawa....tapi saya bedal je... modify wooo... pakai handle chopper, pastu tukar rim araya (sape2 yang layan beskal mesti tau) ... hahahah depan pakai spotrim puteh ... brek pakai giro cikai... kepala handle pakai gt haro ke ape bende entah lupa dahhhh ....sembur body beskal warne purple cair (dah habes metroseksual dah time tu) fork blakang cat warne kuning....macam tau2 je time tu (form 1)lepas SPM dapat masuk itm hahahah (warne koprat itm purple and kuning) ...
ingat2 balik cam klaka pun ade...

congrats robocop ngan spongebob... rindu nak ngacau diorang lagi... bro epoi bile nak gi holiday lagi... saya mau karok sampai pagi uhhuhuhuhu