Monday, November 9, 2009

TERJAH 23 Tahun..!


Salam.....

Setelah 23 tahun kami terpisah....
Akhirnya bertemu jua....dalam segment TERJAH Gua huhuuuuuuuuuuuuuuuu...
Kali ini Gua yang diterjah weihhhhhhhh...heheheh

Dah..... macam citer Hindustan dah weih......sob..sob....sob....sedih+gembira siut.

AZMI
adalah kawan sekolah rendah Gua.....,
best pren Gua......,
Seseluar Gua ...waktu dulu-dulu....

Memang Gua sikit ponk tak sangka ...yang kawan ....yg dah lama Gua cari nih...boleh Gua temui semula...........huhuuuuuuuuuuuuuuuu...
23 tahun lamanya Beb!

Selepas seminggu Gua berkecimpung dalam muka buku atau"face book"
seorang demi seorang kengkawan Gua dapat jejaki diaorang.......best nya siut!
Gua sikit ketinggalan sebelum nih..hehehe

Alhamdulilah ....Shukur pada Yg Maha Esa
TQ buat Kak Syabar ....org pertama yg bagitau Gua..... tentang wujudnya Alumni Sekolah Rendah Gua di face book....iaitu

SEKOLAH RENDAH KEBANGSAAN TUNKU PUTRA BALING KEDAH

Gua sekoalah kat sini dari dajah satu hinggalah ke darjah 4,
Selepas itu..... Gua mengikut Ayahnda Gua yg berpindah ke Alor Setar ....
dan ...Gua menyambungkan pelajaran di Sekolah Rendah Iskandar Alor Setar Kedah
dari darjah 5 ke darjah 6 huhuuuuuuuuuu....

Jom Layanzzzzzzzzzz gegambaw Gua , Azmi & rakan Azmi ....pabila kami bertemu kembali di Projek Mega Fantasia Gua di Kepong huhuuuuu..
Layanzzzzzzzzz.


Model TANDAS ....hehehehe....jgn marah noooooo...hehehe


Tengah.... dok belek2 Unit mana yg hendak dibeli....heheheh
"Tak Mahal......RM 2.3 Juta jer Beb!! heheeheh

Possing Orang Kaya - Kaya .....

P/S - Lepas nih saper pulak ...Budak Tunku Putra yg nak kena TERJAH eik? heheheh

5 comments:

zura@iwan said...

salam Dj Epoi..

walaweiii dulu tiggl Baling ke? saya pon stay Baling...hubby ku pon org Baling..hubby kite dulu sek rendab tunku putra gak mybe junior Dj Epoi la kut.

pstt; itu Azmi kita mcm kenal la...dia stay kat Kampung Bawah Gunung, Baling. sebelah taman umah saya dulu..hikss..
Kalu tnya dier kenal tak laki saya Irwan mybe kenal la..hb saya mmg duk taman tu dari kecik..hikss

kalu x silap org la..kalu silap hrp dmaapkan..hehe

Baby Lyana said...

hmmm tu lanya..lambat sgt bermukabuku...thru muka buku, saya terjumpa ramai2 kawan2 lama..best wooo

Tukang cerita said...

persahabatan ini jgn diputuskan....
:)

orang baling said...

*zura@iwan....btoila tu mmg kenai sgt iwan,mak & bapak dia..xsilap ayah zura polis? serta neighbour trdekat di kampong....

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女