Monday, November 2, 2009

Projek Fantasia FINAL Air Asia !

Salam.....

Projek Fantasia AIR ASIA ditutup sepenuhnya minggu lepas....
Alhamdulilah....semua nya sukses mengikut design dan masa yang diberikan......
Bermula dari kontrak yg kecil - kecilan akhirnya.....
boleh tahan lah juga KOS KESELURUHANNYA huhuuuuuuuuuuuuu.......

Alhamdulilah terima kasih diatas kepercayaan yg diberikan....tak sangka....lama kelamaan banyak kerja2 VO ( Tambahan )......heheheheheheh...

Yang akhir sekali ........tambahan 2 Biji Warddrobe Gajah nih heheheheh

Akhirkata daripada EPOI8787 Warisan Kreatif ...kami mengucapkan terima kasih diatas kepercayaan yg diberikan......moga Tuan Rumah sekeluarga berpuas hati dengan segala kerja yang kami lakukan......

Yang kekurangan datang dari kami sendiri....
Yang Baik itu daripada ALLAH S.W.T

TaaaaaaaaaRRRRRBAIK siut!! heheheheheh











TQ buat assistant Gua .....Bro AMIR




KAt Bawah.....Owner da biliksssssssssss heheheheh

Tq..Tq..TQ
diatas layanan yg diberikan.....hehhehehe
masih teringat sampai ke hari ini........
Sambal Belacan "Buah Quinan" heheheh

Terima Kasih buat ABG ROSLI & KAK MUS sekeluarga

Tuan nyer bilik juga...hehehehehe
Harap Puas hati noooooooooo!!!!

Bakal Pengantin ...heheheeh
Dah tak lama...dah.....
TungguuUUUUUU DJ Epoi pada hari kenduri nanti k....heheheh
Kita Karaoke sesama huhuuuuuuuuuu....

Buat Pak Long ....
Tq so muchhhhhhhhhhhhhh......


Dj Epoi..........
Puas Hati Sangaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!
Untuk segala gambaw2 Decoration & Renovation ......sila KLICK kat Folder
PROJEK FANTASIA

------------------------------------------------------------------

Buat semua yang menanti untuk kerja2 Gua....
Terima Kasih diatas kesabaran anda.....almaklumlah....Gua company kecik.....tak banyak krew.
TAKUT!
Tak boleh nak tumpukan perhatian untuk banyak projek.....!
Takut nanti kerja dan Quality ....kurang baik huhuuuuuuu....!

Skank dah tiba masanya......Gua dah FREE sikit skank nih....!
Rumah saper pulak lpas nih?

3 comments:

fuadnis said...

ermmm...takde projek fantasia ke kat kedah..boleh abg dj epoi deco umah baru saye...

FiNa said...

uit! uit!

pompuan takleh tgk gambar tuuu...
hhuhuhu..

tutup mata! hohoho
(-.-)

lillies said...

salam..
bro..nak tnya, bape ek cost utk buat almari L shape mcm tu???
bole ke bro dtg smpai penang??hehehe..