Monday, November 16, 2009

B-02-01 - Rumah Untuk Disewa & Dijual

STICKY MODE.........ENTRY BARU kat BAWAH...






Salam.....

Ader saper yg tengah dok carik rumah sewa kat PETALING JAYA ,KINRARA, PUCONG, dan sewaktu dengannya....

Boleh ROGER Gua....k
Gua..... ada rumah yang nak disewakan.....
Jenis APARTMENT
5 tingkat....berpagar & berpengawal.....
Hanya 5 blok sahaja dalamnya..

Rumah Gua tingkat 1 jew...

3 Bilik
2 tandas berkembar
1 Ruang Dapur
1 Ruang Kering

Siap Renovate.......keseluruhannya.......
Tak payah nak pikir dalamannya....

Ada plastered ceiling...
Ada Kitchen Kabinet & Dapur sekali....
Kalau PANAS...bilik UTAMA ada AIRCOND 1,5 hp
Kipas Automatik kat Hall
Kalau mana yg minat bersolek.....kat dalam ada CEROMIN GAJAH AJAIB....heheheh

Parking SENDIRI punya....tak yah nak berebut2 hehehe

KOMPOM keadaan persikitaran dalam terkawal dan jauh dari anasir2 yg boleh menyakitkan hati jiran2 heheheee....seriusssssss Gua cakap Lu.....
Mendamaikan!........oleh jiran2 yang Educated....hooooooo...

NAk Shopping....
SEMUA 10 ........MINIT SAHAJA ke
Sunway Piramid
IOI Mall
Giant
Tesco
Bukit Jalil

Nak naik BAS AWAM ada DEPAN rumah jew......



Tengah rancak UPGRADE interiornya....nak kasik cantik lagi untuk sesaper yg nak SEWA











Sekarang dalam Proses UPGRADE interiornya oleh CASA EPOIAN CREW...huhuuuu....
Awal bulan depan dah Ok dah.....
Dah boleh duduk......

Saper yg betui2 berminat roger Gua k...tq
013 - 207 8787
Dj Epoi

10 comments:

10 said...

wallaweeeiiii... cantek la umah... tu tgh renovate ek? kalo dah siap nanti tentu 'cun'nya...

Dj Epoi said...

10

Yap tgh Renovate cikit2..jew....
Kasik......Cun sikit heheheh

Meh arrrr pindah duk KL hehhehe

atty's said...

cantik nya umah ..

Diamilikku said...

bro, mizan kata buat homestay je rumah tu..senang kami pi KL tak yah duk hotel lagi dah..bleh sewa homestay bro jer

Eiba said...

Cantikk arrr rumah tuuu...untuk disewa ker nak jual???

bUdAk kEnTaNg said...

bro lu mmg walaweiii laaa..
cantik gilerr lu bikin...
caya la weihh..... ;)
hahahaa

ietafakyra said...

bro, ada member nak tanya if ada info rumah apartment or condo utk DIJUAL, or teres murah2 area KL, PJ dan sewaktu dgnnya. kindly mail me the info ietafakyra@yahoo.com FYI i add link ke blog u yg satu lagi tu... ke nk link yg blog ini bro? hiihhihi

green said...

mmg walaweiii..
cantik!

ilimahzan said...

bley bg detail info? mail to ili.amalina@gmail.com tq.

Anonymous said...

salam...
saya ros...
cantik rumah...
rumah nih kat ner???
sewa brp???
boleh bagi detail2 pasal nih???
email saya niniey_libragirlz@yahoo.com
tq...