Tuesday, November 24, 2009

Dj Epoi "D" MARCH'E"


Salam.....

Sunyi......!
Hilang......!
Tak Update....!
Blog Berabuk....!

Bukannya MALAS!

Selepas makan yang sedap2 kat bawah.......!
Dah ada.......Ummmp!.....nak Update balik........blog Walaweeiiiii.....Gua....

Banyak citer2.....kerja2....., Function Karaoke, Projek2 Fantasia yg Gua nak Pubblishkan....
Tunggu...........














11 comments:

cik syahira said...

assalamualaikum.

tumpang lalu.
wahh.. sudah berwajah baru.
nampak sgt dah lama tak singgah sini
-__-"

SYAbAR said...

kat mana ni.... nak pi la

atty's said...

kat mana ni ..shedap2 belako..

ai said...

kat mana ni epoi? nampak meriah + class je tmpt dia. ala2 pasar omputih :P

Baby Lyana said...

ni yg kat The Curve kan? selalu tgk..tp x mask pun..kedai lembu merah kan? rugi kalau masuk, tp x sempat mkn..enjoy food semua..sbbnya si Lyana bam-bam x leh dok lama2 kat 1 tempat..dia bosan dan mula la nak berlari2 sana sini..uwaa

yatie chomeyl said...

perghh makanan lazat x hengat...berbunyi gendang gendut perut bila nengok gambor2 neh

ietafakyra said...

k.shaf : sekarang lembu dah kaler ijau! hihihii...suka gak mkn kat tempat ni, gud food, gud price n gud for lepaking! hihihii....

Diamilikku said...

tempat yang ietafakyra janji nak belanja gue kalau gue ke Damansara rite.....lepas ni nak suh bro DJ plak ahhh belanja

@e_da said...

patutla x berupdate.. perut dia dah krem makan mcm2... hehehehhe

cerpelai said...

Salam..

Makaihh makanannn.. (sambil lap-lap air liur yang menitis atas kepala lutut..)

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情