Sunday, November 1, 2009

Mee Udang Sungai 2

Sedap & Walaweiiiiiiiii......

ME UDANG SG 2 Bukit Mertajam , Pulau Pinang.

Cuti raya yang lepas..... Gua sekeluarga semuannya berkesempatan makan bersama2 di restaurant walawei ini. Memamg dah lama Gua plan nak kesini.....selepas ramai kekawan yg rekemen kat Gua...... lebih2 lagi ..Gua pernah terlihat rancangan JALAN2 CARIK MAKAN - TV3 yang dikendalikan oleh pengacara MARIA TENGKU SABRI yg kesini.
Alhamdulilah............seronok tersangat pabila semua sekali ADIK BERADIK Gua bersma pada waktu tuh .

Makanan nya boleh tahan...... walaweiiilah lah juga nak bagitau kat koworang.
Kitaworang order Mee Udang , Nasi Goreng Udang & Sate........
Aper yg best dan special kat restaurant ini adalah.......Udangnya Fresh2 siut!
Cara order makanan kat sini pulak adalah........koworang boleh memilih udang ...berapa kilo yg korang nak.....dan boleh order masakan mengikut menu yg disediakan seperti Mee Udang, Nasi Goreng Udang dan bla...bla mengikut anak tekak koworang hehheheh.
Minuman yang Gua rasa spesial kat sini pulak adalah jus BUAH PALA.....perghhhhhhh sedap siut...berangin jew anak tekak Gua......

Jalan - Jalan Carik Makan.

MEE UDANG

NASI GORENG UDANG



WALAWEEEEEEEEIIIII


KAK SYABAR & UDANG GAJAH.....heheheh










AKHIRNYAaaaaaaaAAAAA.... hehehehheheh

P/S - Bab HARGA boleh TAHAN siut........ hehehheeheh
Kitoworang...."TONG - TONG" sama2 hehehhehe

8 comments:

Farhana said...

Haiyoo DJ Epoi.. Rmainya ahli family.. Takde ke yg bujangan lagik??? Hahahaha.. ;p

Besar gak udang, padan laa ngan harga besar.. ;)

SYAbAR said...

farhana... ada2 yg bungsu kembar, si ABANG. Nak berkenalan ka!

joegrimjow said...

bile la nak makan ni semua
waghhh

Idalara said...

mak oiii..best ni...jeles i..
besau nya udang (kata owg melaka heheeh)tp kak ida kurang makan udang...mst sedap mee udang ni kan..
ish..buat perut jadik lapo pulak..

syabar..makan tu ingat2 kat org jauh ni..

FiNa said...

walaweyh!!!

adoyai..
nape la tak jempot aku skali kat uitm penang join u all..
huhuhu....

meleleyh air liur ku melihat sup mee udang ituuu... huhuhuuu

Naz said...

bro.. gwa dulu slalu lepak2 kat sg 2. gwa duk sewa kat area2 tu... desa murni. tp time tu mana la nak makan mee udang. mahai beb... al maklumlah, time tu still student lg. ada 2 jenis udang depa sediakan... udang kertas dan udang harimau kalo x silap gua lah... ada udang gajah yer?? hehehehe...

AMIRZA-KRAF said...

Hadoiiii tetiba plak lapar itu mee udang... dah lama tak terjah sana...

Nanti hang try la Mee udang Din Scott lak Bro.. kat area Teluk Ayaq Tawaq tak salah... tepi laut sesambil menikmati pemandangan seberang... konsep sama je mcm mee udang sg 2... tapi rega sikit murah laaa..

@cu SaYaNg said...

sedap nya mee udang sg dua..
dah lama x pekena...
bila la boley p sana nie...iskh..
terliuq betoi...