Tuesday, November 10, 2009

SERVEY... deko.. dekoO... deKOOOOOOO!

STICKY MODE!
Entry baru kat bawah sanun!!!!

Salam...

Alhamdulilah Projek Fantasia didalam Blog ini menunjukkan feed back yang bagus untuk keseluruhannya .....Gua dan Epoi8787 Warisan Kreatif
Banyak pendapat-pendapat & Idea-idea Bernas yang telah Gua perolehi......
Salah satu daripadanya........adalah" CONTEST PROJEK FANTASIA "ataupon dalam bahasa lain "DeKO with Dj Epoi".

Dengan ini....
Gua nak buat ....APA KATA SERVEY dulu..... buat koworang semua yang berminat menyertainya....

TERBUKA kepada SEMUA!

Aper yang Gua nak buat...... atau sebelum Gua putuskan apakah bentuk Hadiahnya...lebih baik Gua buat SERVEY dulu bagi mendapatkan gambaran yg jelas untuk majority & jenis bentuk ruang tamu rumah , kedai , hostel, atauponk bilik koworang...huhuuuuuuuuuuuuuuu....
Kita tengok dulu feed back berapa banyak rakan jalur Epoi8787 yang berminat menyertai CONTEST - DEKO WITH DJ EPOI

Ada Cadangan?

Pada yang berminat......sila tinggalkan jejak kat kotak komen kat bawah ,Gua nak tengok feed back dari koworang sekarang ...k
Sila masukkan jenis kediaman anda?
Lokasi?
Pastikan anda salah seorang yg dah jadik FOLOWER Gua heheheh


Untuk segala Tips2 & Segala gegambaw DECORATION & RENOVATION
Koworang boleh jenguk - jengok kat Folder
PROJEK FANTASIA
atauponk Blog kat bawah nih....
DJEPOI

23 comments:

ai said...

AKU!! AKU!!!

JENIS UMAH : FLET KOS RENDAH
LOKASI : RAWANG, MALAYSIA

ngeeeeeeeeeeeeeeeeee

Naddiea said...

Berminat juga rasanya...

Jenis rumah:Teres 2 tingkat.
Lokasi:Taman KOperasi Polis Fasa 2,Batu Caves,Selangor.

shuhada said...

walaweiii..
haruss aku nak join (aku kan penchenta kontes2..)

umah aku teres 2 thengkat.
kota warisan, sepang.

FiNa said...

aku berminat juger... tapi,

aku tak paham laaa.. huhuu

fazilzura said...

yehuuu ...salam tuan umh


jenis umah : aprt kos sederhana
lokasi : cheras, desa baiduri

** amboi laju betui akak ku si Aizah tu

ai said...

Oiii!! Harus la aku laju...mana lah tau kot2 si epoi ni bleh deco2kan umah aku yg seciput tu! ekekekekeke

AMIRZA-KRAF said...

Bro! Kami yang di Utara leh join dak? Boleh tak boleh nak gak JOIN! :) Tak kira..

Umah - Single Storey Semi-D

Lokasi - Kulim, Kedah

Rina Ahmad said...

Salam. Rasanye DJ Epoi kena minta blogger sebut/pilih satu ruang dlm kediaman yg perlu di Deko. Dapat gambaran dan boleh buat anggaran yg lebih jelas. Wasalam.

suked8787 said...

Haaaa....Suked setuju dgn cadangan Rina Ahmad tu...hehehee...

Dj Epoi said...

Boleh...!!

Semua Boleh!
TERBUKAAAAAAAAAA!!!!!

Dj Epoi Walaweiiiii lah kan!!

Apai said...

Bro,

Gua nak cadangkan pilih satu antara 4 ruang :
1. Ruang Tamu
2. Ruang Makan
3. Dapur
4. Kamar Tidur

So semua jenis rumah boleh sertai. Sekadar cadangan dan pandangan...

AMIRZA-KRAF said...

sejuutttuuu dgn cadangan Apai... janji leh join.. :)

n tak dak had ya kawasan mana.. hehehe baru la fair n lovely... :)

Dj Epoi said...

Jauh pun gue x kisah...janji..mkn minum,tmpt penginapan (at least 4 star hotel)& minyak keta gue...korang yg sponsorrrrrrr...amacam, ada brani ka?
Kahhhhhhhhhhh!!!!

TiNiE said...

menyokong kawan gua si amirza...

ala, bro kulim kan kampung lu...lepak kampung la beb..takyah hotel segala..hahaha ampooonnn

Tukang cerita said...

salam.....
hahahaaa...akhirnya.......

contest camna ni bro...tak faham....
kalau menang, dapat sponsor perabot cam eric tu ke? cuba explain skit..... :)

umah sy tidak sempurna di bilik tidur tetamu....
tp, macam segan jugak nak join contest ni.... :)

Mutiara_Lezz said...

Salam, perghhhh..best ni...cayalah bro...

nak gak la joint...mana tahu dapat ubah sikit hall umah kita tu...rumah teres 2 tingkat..kat B.B Bangi..sek 8...dah letih ubah suai sofa..n peralatan..dok compact macam tu gak dianyer....huhuhuuuuu...

Tahniah yer Bro...

@e_da said...

wowwwwwwwwwwwwwww ni mmg bro yg sgt walawei ni.. nak join jugak.

rumah kami jenis apartment.. kalau boleh nak bro deco kan bilik tidur.. hehehe.. almaklumla projek fantasia wardrobe kami belum terlaksana .... kalaula dapat hajat kami dapat bro capaikan syukur yg amat pada tuhan.. hope dapatla terpilih.. hehhehe

salamdaripuncak said...

salam.bro
nanae pun setuju sesangat dgn contest deko ni.nanae cuma nak ruang tamu utk di deko.

Biszign said...

uhuhuhuh Bro epoi masyuuuuuukk =)

Naz said...

br.. gwa dr kejauhan ni (cheh, mcm jauh sngt jer..) amat2 bangga dng usaha lu nih. thumbs up bro!!! kalo mcm ni memang cepat lu kayo bro.. ;)

Diamilikku said...

huhuhu...sedih..takde umah lagi.....tunggu kami beli umah dulu boleh tak bro???

fuadnis said...

saya pun nak join juge....nak sangat utk rumah baru kami..

mana2 ruang pn takpe..

rumah semi-d setingkat

kat jln datuk kumbar, alor star..

dkat kg bro dj epoi kan???mailaa....

hehe......

CT NORAMIZA said...

bro, nak join gak, dah lama follow ni, tp ni first time nak join contest :)

jenis rumah : teres 2 tkt
lokasi : bandar country homes, rawang

rasa2 cam nak kena touch up je hall saya, sedihhh je rupanya