Tuesday, February 17, 2009

Spongebob ...Cuti2 Malaysia



Spongebob Squarepants Dijumpai..

2-3 hari yg lepas, sedang aku bersiar2 di ibukota, betapa terkejutnya aku bila aku dgn tidak sengaja berjaya menemui watak kartun feveret aku sedang elok2 aje lepak cuti2 Malaysia .. Kerana kasihankan beliau, aku tak mahu la mengganggu beliau yg sedang enak2 aje merehatkan diri beliau selepas penat shooting musim terbaru Spongebob Squarepants..

kesian die penat br habis shooting...

9 comments:

SYAbAR said...

apasal takleh access gambar tu ..... X

amirul said...

Salam Bro?
Mane Spongebobnya? xjumpe pun? atau internet aku yg prob. ar?

echah_syed said...

tak nmpk pic tu laa bro..atau sengaja nak buat magic :p

rampage said...

Bro...gambo tu tak leh tengok la

MariaFaizal said...

Bro, tak nampak pics tu la bro..
Happy birthday to Spongebob by the way. Have a great one darling...fr Auntie Maria & family:)

hysMan.. said...

salam brozzz..
awat xkluar spongebobnye??
die malu kaa..??
:p

Naz said...

aku pun samer. maner s.bob nyer.??

Diamilikku said...

saya pun tak nampak..
btw..happy birthday spongebob...
tarikh hari nih sama ngan tarikh aunty bersanding....

Dj Epoi said...

Salam......
Bukan magic......
Bukan Buat Lawak.....
Bukan Korang...nyer Internet korang yang down.....

Sebenarnya kepala otak aku yang jam+mingung..........heheheheh
Tidow tak cukup

P/S kekonon nak buat kja malas...Cut & Paste heheeheh

Diamikku - Tahniah buat Lu berdua.........