Saturday, February 7, 2009

Gua G Training!!!!

Salam.....
Untuk menambahkan ilmu didalam kepala otak Gua...dan merealisasikan Impian Gua...untuk menjadik PEREKA DALAMAN yang Melerttttttttt!!!!
Gua gi TERJAH satu Kursus yang Sempoi & menarik...

Alhamdulilah.....Gua layanzzzzzzzz & Enjoy...kursus nih!

Kursus 1 hari berkenaan ngn TEKNIK-TEKNIK PEMASANGAN ( JUBIN ) & BAHAN YANG BERSESUAIAN
Gua terkejut gak bila ader barang 2 / bahan2 baru yang terkini untuk pemasangan TILE lantai dan diniding yang boleh MENJAMINKAN KETAHANAN / BERKUALITI /MUDAH/ pendek kata bersesuaian ngn Kerja2 RENOVATION yang Gua lakukan skank....Waktu ader mamat2 nak zzzZZZZ dalam training nih!!!! ( Gua lah tuh !!! )
Ader ler... plak kena buat senaman2 dalaman macam ( Tai - Chi )hehehhehe
Padan Muka SEMUA haahaha

Paling Gua sker kat sini.....sesambil menambahkan ilmu pengetahuan.. Gua berkesempatan berpossing2 kat PENT HOUSE office Gua....( Tempat Kitaworang Trainning )
Gambow2 Geng 2 Sepejuangan Gua -
Syed (Building Maintanance Manager )
Hassan QA/QC Executive ( P/S - Hassan kau diam2 larik nooo? )
Permandangan dari PENT HOUSE OFFICE ..Gua
Lawa gila babai siul.........seluruh SUNWAY CITY nampak!!!!
Bangga Gua.....!!!!! Sebahagian dari pembangunan kat sini hasil Keringat Gua....
Layanzzzzzzzzzzzzz

KAMUS DJ EPOI - TILE /JUBIN

8 comments:

rampage said...

Tahniah Bro...ilmu harus dicari...bukan ilmu cari kita...kita yg kena cari ilmu kerana ilmu itu bukan datang bergolek kat depan mata kita...untuk menambah kepakaran kita selalu lah cari ilmu tu walau pon bukan pree.

adios Bro...ilmu yg dapat pree tu kongsi kan ngan kengkawan yg tak gi kursus ok.

rainingheaven said...

sempoi la bro..next time kalau nak ubah suai umah wa cari lu mesti dpt diskaun punyer

hazlin said...

Dj,
buatlah tutorial cara-cara memasang jubin. mesti hit punya..

Dj Epoi said...

Salam....

Bro Rampage - Inshaalah Gua akan kongsikan segala ilmu yang Gua perolehi ntuk semua......ilmu rumah tangga ponk boleh gak hahahah

Mat Topeng - Boleh...tatak hai nyerlah....aper salahnyer umah kekawan...lagi semangat Gua haahahh

Cikgu Lin - Inshallah Cikgu....Gua dalam proses mencarik material
Terima kasih diatas minat tu.....
Saper yang nak pasang Cikgu?
Cikgu ker husband? hahahhaha

amirul said...

salam bro?
posting baik nampak? nampak prut buncit ar..

MariaFaizal said...

Bro,
Memang best bila pergi courses to ensure self-enrichment, kan? (knowledge & $$$ wise).

And, the view is absolutely wonderful! Ada kerja kosong? hehehe.Nk kerja coz view yg cantik, boleh ka?

I pun minat jugak nak pegi 'training' yg mcm nih sbb minat, but skrg nih x kerja & bila check fees to pay, walaweh mahal jugak! Terus hold dulu nak study interior (cert pun x pa la..).

Were u 'upgrading' your site coz semalam x dpt nak post comment kat your blog? or mayb server problem kot (as my connection laju giler now since I suscribe to PI(Wimax).

So, selamat maju jaya 'budak nakal'! Larikkkk...

captain joy said...

Wow! best tu bro, bleh buat tutorial nanti yerk!

Kaiser said...

posing baik nampak.....hehehe, aku bukan lari...tapi dapat offer baguih jd org goment...ngeh3....