Monday, February 2, 2009

Dj Epoi kembali ke sekolah!!

Kecik-Kecik tak nak pergi sekolah!!!!
Dah Besau baru nak gi sekolah...!!!!

Itu pepatah zaman dolow2...hehehehhe
Dah beberapa belas tahun Gua tinggalkan sekolah....tup..tup.....Gua kna Gi skolah semula.....!!!!

Gua pandang kiri....
Gua pandang kanan....
Gua tengok bawah ...
Gua tengok atas.....

Naik Gerun juga diri Gua ....teringatkan Cikgu Disiplin Gua waktu di SMD dulu....heheheheh
Teruja Gua kat sekolah nih!!!!

Tujuan Gua sebenarnya kesini adalah untuk mengambil borang persekolahan Darjah 1 untuk anak Gua ( ROBOCOP )
Gua nak ingatkan kat sini buat kawan2 yang mempunyai anak yang dah berumur 6 tahun....
Korang dah bley start gi buat servey2 untuk sekolah anak korang.........tahun 2010.
Borang2 dah boleh didapatkan disekolah2 ..yang korang berminat........
Jangan lambat 2 owhhhhhh........kang dah PENUH...tak pasai2 kena masuk sekolah Tamil atau sek Cina hahahhahaha

Sesambil Gua kat sekolah ...Gua snapkan 7-8 keping kata2 AZIMAT yang terdapat kat sekolah nih........
Teringat ...Gua......waktu sekolah2 dulu .........
Owh.....shoknyer!!!! zaman tuh.....






8 comments:

MariaFaizal said...

I dah register Adam lama dah bro...hehe. But, tang sekolah cina tu, kalau ada kesempatan dr segi wang ringgit & location pun convenient, I teringin nak hantar my children there (utk penguasaan bahasa mandarin plus subj maths).

Ramai uncles I hantar anak2 gi chinese school. Masuk sekolah menengah, pi sek biasa...

ei_da.. said...

dah besor dah anak DJ epoi... dah nak masuk sekolah kan....

TiNiE said...

aahlaaa...seb baik ingatkan..nak soh bro nahar p ngamik borang la nanti..tq tq..samala anak kita masuk standard one nex year...syabas untuk diri kita..hiks

Dj Epoi said...

Sis Maria - Um...Gua ponk teringin gak nak hantar diaorang G sekolah Cina...tapi apa kan daya Jauh dari umah Gua siut !!!
Best kan kalau diaorang boleh kuasai banyak bahasa? bahasa Spanyol...Bahasa Italy macam LU !!!!hahahahaha...

Ei_Da - Um dah besau dah Si Robocop nih dah 6 tahun ....
Inshaallah Gua doakan untuk Lu dan Captain Joy.......
Jangan Susah hati dik !!eik!! inshallah

Tinie - Yoho.......!!!!
Dah besau dah anak kita heheeeh..
Pejam celik-pejam celik..besuk lusa terima menantu plak hahahahaha

Diamilikku said...

alaa...menantu duk kecik lagi bro..nak bercakap pun tak reti lagi..sabar sabar ehkkk..menantu kena banyak belajar lagi...kahkahkahkahkahkahkahkah...berangan sungguh umie alesha nak jadikan alesha menantu bro...
btw bro..ada kata2 tu yang sesuai kita berikan kepada LALAT yang menyinggah di blog saya..contohnya pasal akal tu..sesuai benar..saya dah pun find out sape lalat tu...memang patutla dia buat kacau bro..dia tak cukup kasih sayang..anak isteri dah ada kat umah tapi dia bikin skandal dekat ini ofis...nauzubillah..moga keluarga kita semua dijauhkan ye bro...and lagi satu..kononnya dia guna nick anak jati perlis kan..tapi hampeh.com..plate kete dia pun bukan plate perlis..plate ibu kota cinta okay...kononlah anak jati sangat...pi giiii daaaahhh....

rampage said...

rampage memang bercita2 nak anta anak ker sekolah cina....hehehe, sekolah tamil tak mungkin kot...

amirul said...

Salam perkenalan DJ Epoi,
Rock karat btoi hang no? Pesalahnya hantar anak2 tu ke sekolah tamil atau cina? hahaha. nanti kat umah bleh sembang banyak bahasa... :)

MariaFaizal said...

Isy..bro mana I ada pandai ckp Spanish & Italian....ckp cina pun tak lepaih! hehehe