Saturday, February 14, 2009

Kelahiran Orang Baru Dalam Keluarga Epoi8787

TAHNIAH!!! BUAT ISTERI TERSAYANG SUSILAWATI
( SUKED 8787 )

Apabila SPERMAATOZOON bercampur ngn OVUM


Selamat Datang Wahai Sayangku!!!!
Alhamdulilah...Baby Boy...,
Berat 3.1kg...,
Waktu Kelahiran 6.34 Ptg....
Hospital Pantai Cheras
Jutaan Ribuan Terima Kasih diucapkan pada Doktor Asokan & Nurse yang terlibat!!
HOSPITAL PANTAI MEDICAL CHERAS

Ikut Siapa eik?


ANTARA Keluarga yang terawal Tiba Di hospital - SYAbAR (Kakak Gua)
&
Sue ( Idik Ipar Gua )

Alhamdulilah Shukur! Sukur! Shukur kehadrat Allah S.W.T dengan Izinnya......Isteriku telah selamat melahirkan Zuriatku yang ke 3
Memang berdebar sesangat untuk pengalaman yang ketiga kalinya berada disisi Isteri Gua sewaktu proses melahirkan.....Alhamdulilah..Gua berjaya mengatasinya....
Pengalaman ini Gua nak kongsikan buat semua yang bergelar SUAMI.....yang belum pernah berada disisi atauponk belum pernah masuk kedalam labour room....
Korang akan dapat merasakan / melihat macammana sukarnya detik2 KELAHIRAN.....
Isteri Tercinta berjuang mempertarungkan Nyawa ketika itu....!!!
Bukan Gua nak cakap Besar!!!! Cubalah anda bersama ketika itu....!!!
Bagi Gua..........Gua Insaf.......dan Gua harap keinsafan ini dapat Gua teruskan hingga keakhir Hayat Gua.......
Apa yang dapat Gua lakukan ketika itu hanyalahmemberikan sokongan padu disebelah Isteri dan berdoa..agar semuannya Selamat.....!!!!
Rasanya untuk anak yang ke3 ini ....lebih mudah/cepat dan senang...mungkin berkat Doa Semua.....!! Terima kasih sekali lagi....
Rasa Kasih Sayang Gua semakin Kuat selepas kelahiran ini........
Cubalah......! wahai rakan2ku kirannya mempunyai peluang!!!

TERIMA KASIH SEMUANNYA!!!!!!

DJ EPOI

13 comments:

rampage said...

Lepas Bersalin...bini lu blk kampung kerr...insyaallah kalu lu ader kat umah gua akan terjahhhh...hehehe

p/s:
memang berdebar ketika isteri bertarung nak bersalin tetapi dgn adernyer suami di sisi, semuanya dapat diatasi....buat suami2 yg tak pernah berada di sisi isteri ketika bersalin, berilah mereka peluang...suami aderlah muka yg mereka nak tengok ketika bertarung nyawa...bukan time ehemmm ehemmm jer.

@cu SaYaNg said...

wah bro...tahniah...tahniah...
nanti jgn lupa maklum kan nama boy tu ye...
opppsss!! baby tu comel macam acu le...hahhahahaa

Naddiea said...

salam..

dj epoi,tahniah atas kelahiran zuriat ke-3 dan tahniah juga kerana berjaya berada bersama2 isteri tercinta untuk bersama2 berjuang melahirkan buah cinta anda berdua.tak semua suami berpeluang seperti anda.

suami saya menangis bila melihat kelahiran anak kami yang ke-2 di operation theater(OT).Saya ditakdirkan melahirkan kedua2 anak dgn kaedah c-sect.Anak sulung suami x boleh masuk OT,yang ke-2 boleh.Saya terharu bile suami mengaku sebak n mengalir air mata bile tgk baby dikeluarkan dari perut.

Semog anak2 dj epoi akan menjadi anak2 yang soleh /solehah..amin.

sabrosa said...

Bro...tahniah...ala, baby boy lagi..pasni nk gurl plak la..hehhee..tapi boy banyak2 pon ok gak..nati achik train diorg men bola bagi teror..cewahh..hahaha...tu la, memang pengalaman yang paling istimewa sangat..achik xpernah rasa lagi..tapi i'allah satu hari nati..

@_da said...

TAHNIAH DJ epoi n kak su.... tumpang happy bertambah putera menyeri hidup kalian.. moga kalian bertambah bahagia dgn kehadiran org baru ni...

TiNiE said...

tahniah untuk pone dan sue n family. alhamdulillah!!! insya-Allah ada rezeki pas sihat campaks ni mie p la jengah kat umah kot...

hazlin said...

DjEpoi,
tahniah dikurniakan zuriat baru. Itu anugerah drp Allah. Jaga dan didik dgn baik. InsyaAllah dapat membantu kita di 'alam' lain...

hysMan.. said...

Salam DJ Epoi..
Tahniah.. :P
Alhamdulillah selamat..
later inform namenyer..k

echah_syed said...

macam gitu gak susah bonda lahirkan kita ke dunia ini..so jgn lupa budi bonda..tak gitu dj epoi? :)

MariaFaizal said...

Bro DJ,
Congratulations bro atas ketibaan new bundle of joy yang sangatttttt cuteeeeeeee. I'm very geram tengok pics baby yg putih merah. So adorable!

Bro, tolong sms house add kat my cellphone 013-338 7522. Please...

If I'm around tak kemana, teringin gak nak tengok baby Epoi baru :)

captain joy said...

alhamdulilah syukur dan Tahiah buat DJ sekeluarga dengan kelahiran ahli baru pasti akan bertambah ceria dan gumbira! amin...

Biszign said...

Salam bro, waaaa KRU laa nampaknye, bley laa start training rapping ngan saya nanti huhuhuhu =)

Alhamdulillah semuanye selamat, insyAllah kalau saya ke Sunway, saya nak jenguk geng baru Epoi's Family ... =)

Waaaa excitednyee...

Dj Epoi said...

Semua .....

Tq banyak2.....
Inshaallah Gua buat kenduri nanti Gua panggil Lu orang k..