Thursday, February 18, 2010

Ubah Suai Tandas

amazing bathroom sink wall paper Amazing Collection Of Bathroom Furniture

Di Malaysia ...mengikut pemerhatian saya.....kita sukar untuk mendapatkan Idea2 dan Material2 terbaru untuk ruangan Tandas kan ?

Kirannya ada pon....selalunya dalam Versi Engglish? betul tak ?

Godek sana.....
Godek sini.......
Tak jumpa juga ...heheheheh

Insyaallah....disini

SAIFUL WARISAN KREATIF
dan
Blog - Epoi8787.Blogspot.com

Akan membantu kawan2 untuk menjimatkan masa untuk mendapatkan semua itu.......

FOKUS Gua.......!

Gua akan adakan ruangan terbaru yang mem FOKUS kan

Forum-Forum kerja2 DEKO & RENOVATION dalam Versi BAHASA MALAYSIA

bersama dengan gambar2 terkini.


Insyaallah....mudah-mudahan ianya akan membantu anda mengubahsuai rumah anda mengikut kesesuaian rumah dan budget anda heheheheh

Jom Layanzzzzz!


Selain daripada Fittings tandas seperti WC, BASIN , SHOWER SET ,MIRROR yang canggih .....pemilihan warna pada dinding tandas juga memainkan peranan yang amat penting untuk

DEKORASI DALAMAN TANDAS.

Ada yang berani menggunakan Tile dinding dengan warna2 yang agak TERANG & BANGKIT

Dan ada pula yang mengunakan warna2 lembut.....

Semua ini .....bergantung pada citarasa masing2 huhuuuuuuuuuu.....

Selain daripada itu..... Suasana tandas juga boleh diubah dengan menggunakan gantungan gambar2 dinding , pasu2 Deko dan rak2 gantung yang bersesuaian, Pada yang inginkan sentuhan SEMULA JADI anda boleh letakkan sedikit Pokok2 Hidup kecil atau Bunga2 Gubahan....huhuuuuuuuu.....

Sentuhan Warna2 Semulajadi

classy green natural ambiance bathroom furniture Amazing Collection Of Bathroom Furniture

Idea2 yang menggunakan Basin/Sinki Modern......cantik kan?


black and white bathroom furniture design Amazing Collection Of Bathroom Furniture

5 comments:

Naz said...

memang cantik, kemas dan moden... rasa mcm nak tido dlm bilik air jer... hehehehe

ciK LyndaWawa igUana said...

cantiknya tandas.....seronoknya macam tu...

Dj Epoi said...

Naz

zzZZZZZZZ

Boley ker eik?

Dj Epoi said...

Cik LyndaWawa

PASTI seronok....
Rumah Gua juga bukan macam tuh heheeheheh

Naz said...

boleh2... hahahaha...
aku rasa kalo bilik air cun mcm nie, aku pun sayang nak guna... :p