Monday, February 1, 2010

Projek Fantasia Kelana Jaya

Salam Dik...

Ok.....nih semua gambaw pegola yang Gua nak seatlekan...dalam minggu nih....
Untuk lantai.....gua nak gunakan timber decking...20mm x 5inci
Kayunya Gua belum confimkan lagi..spesisnya.
Untuk timber deck nih.....Gua nak masukkan sekali ngn pagar kayu juga...
Kalau boleh Kayu Pagar tuh....Gua nakkan something different.....kasik walaweiiiii sikit ...heheeh

Untuk bumbung terracenya pulak ....Gua nak gunakkan Solid Polycarbonate yg colour Brown...

Untuk kerja2 Elektrik......Gua nak masukkan 5-6 point untuk lampu pagar & dan bumbung terrace tuh....
Kalau masukkan lampu minyak tanah yg sudah di modifiedkan menggunakan elektriik...pergh!!! tak hengat beb!!!!


Ok lah Dik...yang terbaik arrrrr k..

Gambar CADANGAN PEGOLA ada DIBAWAH sekali...tq

Gua olahkan kolam ikan sediada........tak yah nak buat kolam baru....nanti RM kosnya meningkat beb!! heheheheh



Ntah....Lu paham tak paham entah.....Lukisan kasar Gua heheheheheh...


Amacam.....boleh?


Ada apa2 roger Gua k....tq

11 comments:

Diamilikku said...

nanti turun kedah na..tolong buat umah kami....serius cakap nih tak main2..takkan nak fokus klang valley ja kot...sian kat kami2 di utara malaysia nih

Ieza said...

wah banyak cun..ti bleh la minta buat ubah suai rumah baru ieza..lambat lagi la mungkin 2 tahun lagi kot baru nak duduk..

Naz said...

perghhh.. graffic super impose tu... aku suker lah weii....

zamie a.k.a az said...

wei...
aku nak mintak quotation dari hang ni...
tapi kena la mai rumah...tengok2..
pekena teh tarik dulu...
amacam...

Dj Epoi said...

Diamilikku

Insyaallah....apa salahnya...
Hq kat Klang Valley....
Branch kat kedah ponk ada gak...

Cuba tanya....Site Manager saya kat sana.....Bro Mizan!...huhuuuuuuuu...

Insyaallah Sue...boleh.....

Dj Epoi said...

Leza

2 tahun skank nih....
Pejam celik...pejam celik....dah 2 tahun!

Insyaallah kalau ada permintaan apa salahnya...

Dj Epoi said...

Naz

Lu lagi hebat kan Bro!
Gua tau.....Lu ponk kreatif gak weih...

Kalau tak ...mana mungkin melambak lagu2 baru dalam Blog Lu ...

Kan?

Dj Epoi said...

Zamie

Boelh...tatak hal nyer lah...
Sejak Gua berenti kerja nih.....takder lagi kawan2 yg sudi nak ajak Gua mengeteh!!

Insyaallah Bro...

Bagi contact...saper yg nak wat kabinet kat Gua.....
Time skank nih ...tak leh nak tunggu2 lagi Bro...
Ada peluang.....kita belasah jer...

Tq Bro ....ingat kat Gua

Naz said...

tu hobi gwa jer lah bro... suker2 jer... deco ko ni boleh g jauh.. glamer woo lu skrg...

[-suziey-] said...

bravo..maveles..creative

zul said...

untuk bumbung terrace tu guna kayu jenis ape ek..?