Tuesday, February 9, 2010

Boleh ker.. kain CADAR begini ..? SEKSI kan?

Koworang semua pernah nengok......kain Cadar sebeni Lucah......?

Kain Langsir yg Walaweiiiiiiiiiii ...?
Hehehhehe
Ada berani....?


Bekas pinggan pelik2 ?>
Bekas pengasing TELUR begini?

Tempat meletak Pisau begini ?


Tunku penahan Kuali begini?

Atau Dulang seperti dibawah ?


Heheheehehe.....

Blog Gua sememangnya lain dari yg lain huhuuuuuuuuuuuuuuuu......
Insyaallah selepas ini banyak lagi projek2 fantasia yg pelik-pelik bakal Gua kongsikan ngn semua heheheheheh....

==============================================

Dj Epoi
Tengah sibuk.....melayan Projek2 Fantasia hehehehe

9 comments:

SYAbAR said...

ayo ma ayo pa!!!! mama nanti kata, tak dak cadar yg lebih baik kau kau orang nak beli.... hahaha

Azrul Hisham said...

pergh....memang TERBAEKKK!!!!!

azieazah said...

Pelik tapi seronok tengok.. hehehehe..! walaweiiii!

||alis|| said...

salam.

hmm.. yg buat terkejut bila mereka 2orang nih bertukar tempat, kekeke!

A.I said...

takmo la aku cadar camtu. x sama size. kahhhhhhhhhhhh

iedaLUVsham said...

ahaha!! malu la nak pakai cadar tu :)

ciK LyndaWawa igUana said...

adoh..mo beli la cadar tu..hahaha...mana jual?bapa rega?

joegrimjow said...

ni kat dalam tenet ada ni
hehehe
kan bagus di credit picture tu kat website mana

joegrimjow said...

dj epoi
kluu tau camne nak beli brg camni
bgtau r
nak dapat stock katne