Saturday, February 6, 2010

Sangat2 Tidak Selesa!

Salam....

Sangat2 tidak selesa dengan kesihatan Gua.....
Kebas melampau dah... kaki Gua nih....

Bila jadik macam nih......tahap kemalasan melampau datang siut!!

Sekali lagi.... ada tak sesaper yang mengetahui ....kat area Klang Valley tempat2 yang boleh merawat Sakit belakang/ Slipped Disc atau sebarang info2 link yg berkaitan?

Tolong eik....!

Terima Kasih

Dj Epoi






6 comments:

TiNiE said...

alahaiii...
kenapa plak lagi nih???
ishk....

zamie a.k.a az said...

cuba call 03-61566400 buat appointment dgn Dr Bazam.

Kaiser said...

salam epoi,,,mcmner klu ko g Syifa Al-hidayah kt Sg pusu dkt UIA gombak, rawatan cara islam,,,ala ko tgk je astro Oasis 106, ustaz hj Lokman,insyaALLAh boleh kot ko cube2,,aku dulu2 time keje dgn ko slalu g ctue,,malam la rawatan dia,,ni no phone dia 0193159377..klu nk g kene amik no awai2 looo,sblum subuh dia dah letak no giliran tue,cm g klinik la,better g amik awai la....ramai yg g ctue termasuk pelakon Azean irdawaty..tawakal pada Allah la kan...penyakit dtg & penyembuh pon drp NYA

hazlin said...

salam.
kenapa pulak adik aku ni?
jgn la kerja kuat2 sangat...
sori la epoi, akak tak taula nak refer which doc.

get well soon ok...

Ieza said...

ni dh lama ker atau baru2 jer jadi..
ieza pn selalu rasa camni tau..dh lama..x selesa tul..
semoga cepat sembuh..

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網