Wednesday, February 10, 2010

Projek Fantasia Taman Bukit Cheras

Salam.....

Rasanya......Raya Cina nih....dalam seronok2 orang bercuti.....Gua tak boleh bercuti lagilah....owhhhhhhhhhh....owhhhhhhhhh....owhhhhhhhhhhhhh

Heheheheheeh.....

Thanks to IZYAN & SAIFUL dan Untie diatas kepercayaan yg diberikan.....
PETANG nih kita jumpa k...
Kita jumpa di SHOW ROOM tile wokeyyyyyyyyyyy.....

Pilih lah mana yang suker........kitak kasik malatuzzzzzzzzzz itu tandasssss ...hehehehe

P/S - SAIFUL call Gua tadik heheheeh...thanks arrrrr

Jom kita layanzzzzzzzzzzzz dulu gimik2 rumah si IZYAN dan SAIFUL


Bakal...... melutuzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!





IZYAN da OWNER!!!! bersama Ibunda & Gibik2nya heheheeh



Ada berani?

Gua akan buat yang terbaikkkkkkkkkkkk wokkkkkk!!!!!

Nantikan sambungan PROJEK FANTASIA IZYAN dan SAIFUL....

Tungguuuuuuuuuuuuu!!!!



--------------------------------------

Untuk Tips2 Decoration & Renovation....just KLIK kat FOLDER

" PROJEK FANTASIA "

4 comments:

azieazah said...

Kak AZIE mengaku, selalu gak ler tengok orang buat kerja constructions dsbnya... tapi lum pernah jumpa yang jenis2 design seperti yg EPOI selalu tunjuk..

woww! sungguh berbeza.. Sangat lain dari yang lain..

buat saya teruja..!

Syabasss!

suked8787 said...

K Azie, peel "contractor" tu pun lain dr yg lain...hahahahahaah

A.I said...

ekekekeke...suked bagi statement hantu punye!

wei, tp mmg betul la. blom siap pon dh nampak kelainan dia..very the grand!

UMILIYA said...

salam..wow hebat lah...sgt2 kreatif