Wednesday, February 10, 2010

Nak tebus KUALI GIANT punya pasal...

------
Nih....citer bini Gua jap tadi......huhuuuuuuuuu....

Sampai jer kat rumah....dok ngeluh kat Gua.....

Pening Kepala lahhhhhh...
Sakit Kepala kuat laaaaaaahhhhh
Nak Demam lahhhhhhhh....

Pastuh......Gua tanya dia.....jadik ker ....nak pergi tebus Kuali kat Giant malam nih....

Slumber jer senyum kat Gua.....sambil berkata
" Dah Ok dah........dah tak sakit kepala dah.."

Boleh ker cengginih?

Nota Buntut : Beginilah...bila dah exited .....dok ngumpul SETEM kat Pasaraya Giant...
Malam nih...nak tebus Kuali yg dalam sikit katanya heheeheh


Bersungguh mencarik kuali yg buntut dalam heheheheh
Sekaliiiiiiiiiiiii.....! sampai kat sanaaaaa....
Promoter kat situ cakap..... " STOCK ABIS Daaaaaaaaaaaa... "


5 comments:

fazilzura said...

kahhhhh .. wif mu pun terkesima jgk psl kuali giant ni yek ..

sib baik daku x bape teruja ..

azieazah said...

Kak Azie dan sorang kawan ofis pun antara yang senasib dgn wife BRO.. Frussstttt...!

suked8787 said...

fazilzura : Teruja sbb kuali tu antara kuali yg terbaik di pasaran, kalu nk beli mahal oooooooo, dh alang2 dok beli brg dapur kt giant tiap2 bln, so apa salahnya collect stem skali kan...hari tu dh redeem sebijik...lgpun utk Dj Epoi nk masak jugak....dia kan nk jd Mr Mama...

K Azie : Mlm td mmg frust...tp xpe, dh tinggalkan no tepon nnt bila dh smpai stok diaorg call la...

aspirez said...

hahaha... alahai... bro belikan je yg lain utk wife u tu

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情