Thursday, October 15, 2009

Undangan Rayee.. Walaweiiiiiiiiiii!


Sticky ENTRY
: New Entry ...Godek - Godek ke Bawah


Assalamualaikum....

Bagi Pihak Tuan Rumah

HAJI ABDUL RANI & HAJJAH SITI ARPAH

MOHD. NOOR & SITI YASMIN (KAK SYABAR)

SAIFUL NIZAR & AZRINA,

SAIFUL ANUAR ( DJ EPOI ) & SUSILAWATI ( SUKED8787 )

SAIFUL AMIR & NOR FAZILA, SAIFUL NAZIM

SAIFUL NAIM & SURAYA

Mempersilakan Y.Bhg. Dato’/Datin/Tuan/Puan sekeluarga ke Majlis AidilFitri sepertimana berikut:-


17 Oktober 2009 (Sabtu), jam 2.00-7.00 petang

@ No. 5, Jalan Desa Cahaya 1

Desa Bukit Cahaya, Cheras, Kuala Lumpur


Yang Jauh Kita Dekat.....Dekatkaaaaaaaaaaan

Yang Dekat.......Kita Rapat-Rapatkaaaaaaaaan

Yang Rapat........Kita Erat - Eratkaaaaaaaaaaan!

Yang Erat.....Gua nak Duit Raya.....kah!!


Sekian, wassalam.

Dj Epoi


Menanti kunjungan,

SAIFUL ANUAR ( Dj Epoi ) -013 207 8787
SUSILAWATI ( SUKED 8787 ) -017 642 6787

Sila Confirmkan kedatangan anda di Ruangan KOMEN ini...Tq

Nota Buntut : Pssssss!!! Ada Karaoke owhhhh......

34 comments:

*Zetty* said...

Amboi..rajinnye wat open house..
jauh la DJ...
hihi...wat skali lagik kat Penang..
haha bleh cam tuh..? ;p

Naddiea said...

bro,rasa2 macam nk pergi je.sbb kebetulan nak ke cheras berjumpa kawan.hihiih...tapi saya n family dijemput ker??huhuh...ala2 segan pun ada.

DarulAman HighSchool said...

Zetty

Tahun Depan Insyaallah kut....kat KULIM.....dekat sikit heheheheh....

Ada masa mai arrr....

Dj Epoi

DarulAman HighSchool said...

Nadiea

Mai jew....
Segan dok Bagan kui....kui....
Kak Syabar ponk ada ar....
Suked ponk ada gak.....

Ben 10
Robocop
Sponge Bob

Ponk... nanti Hayyan & Harraz...

Naddiea said...

Bro,ni kira register la yer..hihi..borang x payah isikan.Sila jangan terkejut kalo nampak kitorang datang.hhihi...

Dj Epoi said...

Okessssss!!!

Satu lagu arr nanti ( Karaoke )

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Nak ikuttttttttttttt !!!!
silap lak,nak pegiiiiiiiiiiiiiiii
Kakngah...jum terjah umah DJ Epoi....nak Nyanyi Nyonyi!!!
Lalalalalalala

Biszign said...

Salam bro!
wahhh thnx for the invite... insyAllah saya akan usahakan... sebab minggu sebelumnye ade photoshoot member kawen kat bangi...kalau tak dapat nak gi 17hb, saya serang rumah bro 11hb ke eh... tapi tak janji... bergantung pada situasi..

wah ade karok ke.. nak lagu Cinta Pertama - Hattan satu uhuhuhuh

ai said...

JOM AJ!!! KITA SERANG UMAH DIA!!! :P

green said...

x dapt pergi..

kl tu

@e_da said...

mesti best ni.. nak ajak captain joy lerrrrrrrrr.. nak jumpa ben10... hihi

bUaL kEnTaNg said...

KL bro?? adehh!!!
hehee..
insyaAllah kalau ade kesempatan datang ler gwa ke sane..
tp tak janji lg..
kite merancang Allah menentukan..
cheewahhh!!

Selamat Hari Rayer.. :p

Diamilikku said...

saje ahhh kan...
buat time kita dalam pantang..
memang saja ahhh ...

@cu SaYaNg said...

Bro DJ,
acu rasa mcm nak mengglemerkan diri la aritu...hahahaa
erk...acu nak bawa kawan sorang boleh tak??

tapi nanti acu kena call nak tanya jalan ke sana ya...acu tak bropa pandai la jalan ke situ...hehehe

suked8787 said...

Acu : ada email tak? nnt suked email map kt acu..

boboiz said...

kalau aku dekat mesti aku datang nye bro...ada karaoke yek...peh.....best tu

joegrimjow said...

xdapat pegi
huhuk

MaMaQaYPo FaMiLy said...

JAUH nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........

Uwaaaaaa... x leh p....

atty's said...

insyallah..kasi map.ar..ekekekke..

@cu SaYaNg said...

kak suked, nie emel acu
sephiasayang@yahoo.com

bagus gak if blh emel map..nanti pandai2 le acu godek..hehehe

tq kak...luv ya

@e_da said...

insya allah sedaya upaya kami usahakan nak dtg jugak.. hehe

[-suziey-] said...

aisey...ade class la plak..rugi beso ni..

atty's said...

kalo nak kasi map..
attyalong@yahoo.com.my

kalo takde hal insyallah

Idalara said...

rasanya mcm nk pegi...
dari bbst ke cheras tklah jauh sgt...
tp djepoi nampakke kak ida ni klu pegi nnti..

Dj Epoi said...

Salam...semua...

Wah!! dah macam perjumpaan blogger dah nih....dah makin ramai dah yang mendaftarkan diri eik.....

Ok Gua tunggu luorang semua sampai....

P/S - Standbye lagu walaweiiii luorang k hehehehheheh

Cik Wanie said...

Salam...

insya-ALLAH kalau ada kelapangan atau x der job,
sampailah Cik Wanie ke sana,
tapi x brani janji lagi buat masa skg nie,
sbb masih sibuk ngn appoinment:)

amirul said...

Salam Tuan Dj,

Sebagai manusia biasa... aku hanya mampu merancang... Allah jua yg menentukan... apapun akan ku cuba memunculkan diri... sekiranya tidak ada apa2 aral melintang... InsyaAllah...

IEYNA said...

nak datang, tapi maluuuuuuuuu...

hihihihihi :)

echah_syed said...

rezeki rezeki..dpt mkn pree :)

tapi combi mkn dlm mimpi jer sbb jauh ler bro..nway thnx sbb jemput :)

*mesti best menu sbb ramai jd tuan rumah :D

rugi oooooooo :(

MariaFaizal said...

Alaa...bro DJ ..so frustrated tak dpt join majlis yg i'm gonna be meriah & beautiful as kita akan berada di Kedah waktu yg sama :(

Ini adalah plan yg kami rancangkan, jika ada perubahan i will roger you bro!

Fly said...

bro gua doakan semoga abah bro cepat sembuh dan pulih seperti sediakala,

comel sungguh menantuku ben10 itu itu :)

TuN TeJa said...

Salam sempoi bro,
teringin nk pegi tapi segan arrhh....kat ner ek kalu nk g jugak..insyallah kalau berkesempatan...

email map pls:udik3894@yahoo.com

nanae said...

salam.bro leh bagi map nak gi umah bro.insyaallah akan nanae usaha tuk datang.tq

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

nak gak pergiiiii...
tapiiiiiiiiiii.....En Cerpelai takot sosat...

ajak Miji skali la..

SIS TEJA..moh kite!!