Monday, October 26, 2009

TERJAH Open House Gua! ( Blogger)

LETIH dalam KEPUAASAN.........huhuuuuuuuuuuuuuu.......

Alhamdulilah...barulah Gua releks cikit skank nih........dan boleh contineu balik... citer2 raya & open house Gua.....
Walaoponk....ader yg kater "ENTRY BASI"...aper Gua kisah!
Yg penting kenangan Gua diabadikan di blog walaweiii ini

Nak mula citer........
Gua panjatkan keshukuran buat Allah SWT..... coz ngn limpahnya.....
Semuanya..... sukses & walaeweeeeeeiiiii gitu......heheheheheheh
Majlis berlangsung ngn JAYA sekali..........Clap x 3 .........buat semua
Kat sini........ Gua mulakan Entry pertama open house ini ngn segment TERJAH oleh rakan2 alam maya terhadap Gua hehehhehehe...............
Yerlah...kan.......ashik Gua jew Terjah koworang jek....apasalah koworang pulak yg Terjah Gua hehehehhehehehehehehh.........
Gua tujukan ENTRY nih special buat semua FOLLOWER Epoi8787 & readers semua............
Kalau takder koworang yg baca2 Blog nih...... siapalah Gua ini
Jommmmmmmmmmmmmmmmmmm....Layanzzzzzzzzzzz....

Tuan Rumah Kedaun................
Kak Syabar & Dj Walaweiiiiiiiiiiii......

Daaaaaaaaa....Foodsss

Kat bawah nih........................Blogger pertama yang tak sosatttttttttt.....menggunakan GRRS...TUVWXYZ yang walaweiiiiiiiiiiiii.........langsung tak call Gua.......cusssss...cussssssssss muncul jew diaorang nih......
Sepasang BLOGGER yang Tegar lagi walaweiiiiiiiiii......
Sepasang Pakar IT yang Hebat!!
Blog nyer penuh ngn ilmu IT....koworang tak caya gi redah blog diaorang kat bawah nih.....

MV.COM

Pertama kalinya Gua kenal..... Gua diundang diaorang untuk hari MAJLIS Ulang Tahun Gibik2 Cute nya iaitu AVIN DAMIYA.........

MAS - Seorang peCINTA HIJAU...
Merangkap Tauke Kedai Kerongsang online...hehehehheh
Terima kasih bebanyak arr pasai susah2 Hadiahkan kat Suked kerongsang Kuceeeeeeng itew ....heheheh Cute siut!! Limited Edition Gituhhhhhhh.....
Memang kat kedai diaorang.... memang banyak Koleksi2 Kerongsang Walaweiiiiiii lagi mencairkan para2 mak2 budak & awek cun! hehehehhehe.....

PS aka ( Prebet Sabu )
Adalah salah seorang Tukang Tangkap Gambaw terbaik DUNIAaaaAAA yang banyak memenagi Anugerah......di Planet PLUTO....tapi sayang! koleksinya semuanya berada kat PLUTO huhuuuuuuuuu
Pada koworang yang teringin nak abadikan gambaw kenang - kenangan boleh Roger ngn Mamat yang dah berubah feshen rambutnya inih hehehehheheeh.....ps jangan marah ahhhhhhhh...
Bukan Gua nak BOHONG.........koworang gi nengok antara Koleksi2 hasil dari TEMBAKAN tangannya kat sini......

PS - Lense.blogspot

Gua lagik hebat menembak Bro!
Tak Perasan Kan?

Team MV.....TERJAH

Suked , Masviona & Gibik2 Avin Damiya

Gua disamping Perebet Sabu dan senjata WALAWeiiiiiiiiii nya..huhuuuuuuuuuuuu

NIKON....aper ntah heheheheh
Lu janji nak ajawkan Gua nanti kan?

--------------------------------------------------------------------------------

Kat bawah nih pulak ........NADDIEA......salah seorang rakan....... yang Gua dah considerkan Walaweiiiilah juga.....coz selalu tinggal jejak dalam Blog Gua......
1st time kitaworang sekeluarga bertentang mata owh....

Tuan Blog - Mama'S Diary

Salah seorang peminat DECORATION rumah.......Thanks arrrrr .... selalu tinggalkan komen kat Folder Projek Fantasia Gua....
Seorang Mak Budak kepada gibik Cute iaitu
HARRAZ & HAYYAN
Seorang LECTURER yang sempoiiiiiiiiiiiiii heheheheh.....,kat mana? luorang carik sendirik heheheheh....
Opsssss!! Isteri Orang jugaaaaaaa hehehehehh

1st time jumpa ngn Hubby nyerrrrrr....Mak Aiiiiiiii.....dah macam jiran kampung sebelah dah weiiiiiiihhhh........sporting galak Hubby nya.........
P/S Gua suker misai nya itewwwwwww kah!

Tq yer Brother!!!!

Naddiea disamping......"Gibik2 Sayur" HARRAZ heheeheh......Gibik2 POPEYE kah!

Gibik2 Hayyan ngn ...................Senyummmmmmmm Papa nyer....

Kebetulannnnnnnnnnnnn!
Manga TERJAHAN Gua kat Spital tempohhari .....Si Ida.......
My Life Jouney
muncuuuuuuuuuuuul......
Alhamdulilah.......majlis ini juga menjadik majlis suai kenal dikalangan Bloger.....

Kenangan bersama Menteri Rumah Tangga Gua....saper lagik kalau bukan SUKED 8787 intan payung Gua...heheehh

Memang Walaweiiiiiiiii lah........
P/S - Gua tak berjaya menyembunyikan..."Perut" Gua waktu tuh...hehehehe


Nad & Suked
Koworang 2 ......dah janji eik ...
Nak pakai baju colour PURPLE ?

-----------------------------------------------------------------------------------

Aik.....!
Saper pulak gerangan Gibik2 CUTE kat bawah nih..?

Ni arrrrrrrrrr MIKA......
Anak tersayang bakal best pren Gua dalam bidang MOTOSIKAL heheheh
Captain Joy....aka Hubby Ida
"My Life Journey"

Ida.....salah seorang IBU hebat.....yg Gua kenal.......siut!
Hari2 bawa keter gi kerja kat Rawang siut heheheheheh...
( Ps - Suked bila nak bawa keter gi kerja weih? )

Terkejut ...1st time jumpa Uncle Dj heheheheh

Possing ngn mesin Tebu kesayangan Gua....

Captain Joy adalah salah seorang Bisnesman dalam bidang Printing...
Bisnes nyer memang tahap ATROMAN TARO weih......kalau tadik gua cerita pasal tukang tangkap gambaw rumah kenduri.......yang nih lain sikit ......kalau saper2 yang nak tempah kad kenduri kawin....boleh roger ngn Mamat nih.....tapi SYARAT WAJIB.....Tempahan haruslah untuk Isteri pertama sahaja.... heheheh.... kalau nak tempah kad kawin untuk bini num 2 awal2 lagik dia REJECT ...kah!
Punyaaaaaalah hebat Gua nengok hasil design nyer hari tuh....untuk WARDDROBE rumah diaorang !! pergHHHHH!! mantop beb!

Seorang Rider " Extreme Moutain Bike"
Jaguh seanteroooooo Hutan2 ASIA.....heheheheh
Beskal jer dah regerrrrrrr Ribu Riban Siut!....lpas nih boleh joint venture ngn Hubby TINIE...buka kedai Beskal heheheheh


Alhamdulilah...dapat kenal ngn Pok Cik Henseeeeeem.....aka Ayahnda kepada Ida
Rambut masih Hitam lagi siut!!! hehehehe
Bakal.... jadik BIKERS plak pas nih......
Gua tunggu Yamaha R1..... Lu Bro....heheheh
Ida.....jagan marah ahhhh.....!

Lpas nih kena psang GPRS..TUVWXYZ dalam keter...bioooooor tak sooooosat heeheh

------------------------------------------------------------------------

Yang kat bawah nih pulak.......Orang Puncak weih.....
Nak tau puncak mana?
Korang gi Godek kat bawah ni.....

SALAM PUNCAK.blogspot.com

Gua memang agak terkejut......ngn kehadiran mereka berdua nih disamping anak2.
Yang lain ....ada gak ...hint2 Gua nak Terjah rumah Gua......yang ini....memang Gua tak aspek langsung siut!
TAHNIAH pada koworang berdua.......memang koworang mempunya ciri2 BLOGGER SEJATI .
Walauponk agak dah gelap magrib waktu tuh.....koworang masih sanggup untuk menambah kenalan Blogger .......Gua RESPEK arrrrrrrr...ngn koworang dua...

Hubbynya seorang Pengurus disebuah RESORT di PUNCAK Bukit Fraser yang lebih Hensem dan Kacak daripada Gua.......( P/S - Suked ....Gua kacak kah arrr? )

Salam dari Puncak yang di MODERATE oleh seorang Tukang Masak ( NA )atauponk org putih panggil Chef di Resort tersebut........Fuyooooooooooooo...seronok kan...laki bini kerja sebumbung.....
Blog yang melambak ngn Resepi masakan MALAYSIA....tak caya .......gi godek2 kat blog kat atas huhuuuuuuuuuuuuuuu.....

Koworang berdua bertuah......datang lambat .....TETAPI....dapat makan sepecial
SUP GEAR BOX
kitaworang heheheheheehe

Memang Sempoi & Walaweiiiii diaorang dua nih..................
Lpas nih boleh arrrrrrrr kita set up kan PERJUMPAAN BLOGGERS kat Resort diaorang...kan?
Hehehehehehehe

Kak Syabar & NA
Suked disamping Chef Walaweiiiiiiiiiii PUNCAK Fraser...

Happy Family....
Dj Epoi & NA , Darwis Family
--------------------------------------------------------------------------------------

Yang kat Bawah nih pulak seorang silent reader Walaweiiiiiiii.....
YAN namanya........
Inshaallah kalau ader rezki mahu kut.... KREW PROJEK FANTASIA GUA redah kat Bukit Mahkota heheeheeehe

Tq YAN , Hubby & Anak2 yg mai TERJAH rumah Gua......


-----------------------------------------------------------------------------------------

Hah!!!!
Yang kat bawah nih pulak ....nak habaq mai kat hangpa semua...
Nih arrrrrrr....best pren sekolah menengah Gua dulu....
Sekolah Menengah Darulaman Alor Setar Kedah

Mamat nih kira "geng seseluar" Gua lah arrrrrrrr.....
Terima Kasih lah aarrrrr HASMADI HASSAN, YAN & Anak2.....walaupon sesat...sampai juga hangpa kat rumah terbuka Gua arrrrr

Hasmadi Hassan , Yan & Anak2 PINK tersayang

-----------------------------------------------------------------------------

EDI

EDI tuh menda?

EDI adalah sekolah Suked8787.....tuntut ilmu waktu bujang 2 dulu heheheh....
Kat sekolah tuh lah juga banyak kenangan bagi diri Gua waktu Cintan - Cintun dulu heheheh

Ni arrrrrrrr kawan SUKED yang selalu Gua jumpa bila ada rumah kenduri heheheheh
Betul Tak?

ALIN & HUSBEEEENG nya IZAT..... heheeheh
Tq arrrrrrr TERJAh rumah Gua


------------------------------------------------------------------------------------------

Yang nih pulak........CADDCAM...
mendernyer tuh caddcam eik?

Hehehehehehh

Si Bujang - Bujangan ini adalah........kawan sekorejerrrrrrrr bini Gua....
Tempat kerojer diaorang tuh arrrrr nama Caddcam huhuuuuuuu.....
Salah satu Institusi Pengajian dalam bidang Design...
Semua masih Bujang lagi Beb!
Dikepalai oleh saudagar PSP iaitu Inspektor ANNUAR hehehhehhehe.....diaorang nih semua hantu game PSP....ader saper berani....nak lawan game Bola ngn diaorang ?

P/S - Yang sebelah kiri berkemeja Kuning.....tidak untuk diperdagangkan......bakal bermakmertuakan anak KAK ENON nasik Campoq heheheehehe......


--------------------------------------------------------------------------------------

Yeszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Dj Epoi & CREW mengucapkan terima kasih buat semua koworang yang menjayakan majlis & yang selama ini menggunakan khidmat kami.....

Pada yang datang TERJAH rumah Gua...tq bebanyak...
Pada yang terlupa.......
Pada yang tak sempat.....
Pada yg kasik alasan2 yang walaweiiiii tak masuk akeeeiii
Dan bla..bla......Tq so much hehehehehehhe

Mpuaaaaaaaaaaaaaaah!!! ( batal air semayang Gua ) hehehe
heheheheheh



Salam Sayang....
Salam Manisssssssssss......
Salam Walaweiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

Dj Epoi

P/S - Buat bakal bisan Gua....Diamilikku & Family....Kak Syabar dah Janji.....
Nak makan apa ORDER jer bila datang sini heheheh

Thanks Buat Semua Krew
Adik Beradik
Saudara Mara
Ipar2

&
Special thank to Sound Enggineer Gua
Bro Rampage

7 comments:

suked8787 said...

Tgk gmbr tidoq tu...rasa cam letih x habih lg plak...mmg letih gilossss

ai said...

HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Aku takdeeeeee! aku takdeeeeeeeee!!

:(

Baby Lyana said...

sorry bro..ingin ku terjah haritu, tapi apakan daya hubbyku kerja dr 10 pagi sampai 11 malam..huhuhuh

@e_da said...

adohaii siannya tuan umah.... best entry nih.. panjang gilerrr... heheh... siap tolong promote kekawan.. nti ida pastikan captain joy bg komisyen kat bro kalau ada yg terjah dia nak buat kad kawin.. hehehe.... jgn maree arr captain joy...

Mama_Aqish said...

wah...letih bebeno tu sampai tertido akhirnyer....ramai tol rakan blogger yang di jejak kasih kan

Naddiea said...

tu dia keluar habis gambar2 blogger alam maya ni kan.best jugak dapat kenal kawan2 baru ni.bro,nadia gelak berdekah x de cover2 bile baca part misai cik suami i.haahhaha...lawak sungguh!

salamdaripuncak said...

salam bro.
tima kasih atas segala pujian yg diberikan.semoga persahabatan ni akan kekal selamanya.Amin