Sunday, October 18, 2009

Bilik Kanak-Kanak ( Modern )





11 comments:

imanshah said...

Wah mewah nyer..kita zaman dolu2 tido dalam buai gantung kat syiling je..huhu

Naz said...

wuihh... ni mau riban2 rm kalo nak deko mcm ni...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

pergh...mantap ler bro kalau dpt buat satu utk anak dara aku nie..bestnyer...

tp sure makan ribu2 kan

Dj Epoi said...

Iman Shah....

Yer arrrrrrrr.....
Gua bawah....rumah jer weih!!!
Rumah kampung......2 tingkat...
Berlantaikan tanah.......
Tapi........Sejuk gilak weihh!!! kena angin2 kampung!!

Dj Epoi said...

Naz.....

Lu punya pasal Gua kasik diskaun 80% hehehehhehe

Dj Epoi said...

Zana....

Tak mahal ponk........
Cuma colour dinding dan segala material yg bewarna warni itu menaikkan mood dalam bilik itu!
Cuba tengok sekali lagi.....
Biasa jew....

Main ngn CAT jer!

Banyak Projek yang Gua oleh kan mengikut BUDGET - EKONOMONeeeeEY heheheeh........

Buat rumah kena tegok budget sendiri...jangan ikut orang!! mampuih tak terikut kita heheheheheh

P/S Untuk anak dara sendirik apasalahnya kan ? ahak!!

Naz said...

hahahaha.... kalah sale hari raya dan deepavali kalo mcm ni... tp kaler dinding tu very nice lah... kalo prabot x mahal pun, nmpak exclusive...

Dj Epoi said...

Naz....hang nih rajin betui tukaq......gambaw hang heheheh....

Yang nih nampak TEMBAM cikit ...
Hang nak ikut Gua ker hehehhe

Naz said...

berat gwa dah naek la bro. mungkin gwa sedang ikut jejak langkah lu kot... serba maju ke depan... cute tu... hehehe...

Dj Epoi said...

Alhamduliah.....Gua bakal ada partner heheheheh

Maju kehadapan jom!!!

FiNa said...

hahahaaa..
naz sengal...

bro, yg deco kaler pink ijow tu bole adiahkan kat aku tak? hehehee...