Tuesday, October 6, 2009

Thanks.... Amar

Just......nak ucapkan terima kasih kat Adik Gua yang seorang nih..........yang kasik Gua pinjamkam motornya sepanjang kereta Gua di Hospital heheheheehe...


Walauponk Gua rasa Gua dah kuwenggggggg sesooooooooooai dah main MotOW BeSAw nih.......memandangkan dah tak ada alternative lagik.....Gua Hayunnnnnnnnnnkan juga motow dalam gambaw nih ...huhuuuuuuuuuuuu....

Memang lah seronok.....sesekali layan motow besaw nih.......yang Gua paling2 takut HUJAN siut heheheheehh........
Nak bagitau koworang.........MOTOW nih....kalau Hujan memang HARUS duk diam kat jambatan atau memana stesyen minyak huhuuu......adik Gua dah ubah suai motow nih weih........Mud Guard ponk dia dah tanggalkan........cuma belum masukkan Ekzossssssss Buluh jew lagi huhuuuuu
Layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Tq Amar!


3 comments:

prebetsabu said...

ala.. single seater la plak.. baru je nak tumpang!!!

pin pin!

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

yatie chomeyl said...

hoh dasyat2...pinjam mulih?