Monday, October 19, 2009

Casa Epoian - Sponge Bob




Salam......

SIMPLE.........tetapi MENARIKKKKKKKK!!


Projek Fantasia kali ini Gua tunjukkkan ubahsuai bilik kanak-kanak yang.....yang menjadik Idaman Gua untuk Anak2 Gua suatu hari nanti.........huhuuuuuu......

Projek ini adalah Projek Gua 2 tahun yg lepas.....dimana Gua bekerjasama ngn kontraktor2 dari SINGAPORE untuk kerja2 ID - 4 buah RUMAH CONTOH Semi D 3 tingkat di Kajang...

Konsep bilik ini adalah salah satu Karektor kegemaran ... anak Gua iaitu

SPONGE BOB....

Menggunakan.....colour yang sangat2 striking! iaitu kuning!....huhuuuuuuuu ala ala Diraja gituhh!
Dihujung kepala katil pulak .......dikustomkan.....menggunakan Kabinet Modern dari bahan2 Fabrik Getah........huhuuuuuuuuuuu Walaweiiiiiiiii gituh.....
Tambah walaweiiiiiiiiii lagi diletakkan Tilam atauponk Bantal2 Ikon Spongebob....pergh!! Cun tak hengaaaaaaaaaaaaaaat......Siut!!!!!

Layanzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!

P/S - Ader saper yg berminat untu Gua Deco kan rumah luorang?

---------------------------------------------------------------------

Tungguuuuuuuuuuuuu gegambaw Walaweiiiiiiiii
Open House.....Guaaaaaaaaaaaaaaaaa....k

14 comments:

Tukang cerita said...

Salam .....
teman masih menanti contest bro yang hadiahnya...'Deco bersama bro walaweiiiii...'
deco bilik anak cam gini pun tak pe....
tapi, anak teman suka Mr.Bean, bleh deco?
:P

@e_da said...

waaa best gak cadangan TUkang cerita ni... hadiah "deco bersama bro walaweii" hehehhe

best gak kalau dapat buat bilik mika theme mickey mouse.... heheh

captain joy mama mika dah request ni.. heheh cepat mintak quo kat dj epoi.. kehkehkehhhh

Naddiea said...

bro epoi,saya teramat sangat la berminat tapi bro la pulak bz.huhuh..cemana tu??

wh0se said...

bestnya aku whose jadi anak bro..leh la dapat tido bersama spon bob..hehe

Dj Epoi said...

Tukang Cerita

Walaweiiiiiiii.....niat dihati tuh memang nak wat ponk.....
Tapi tak ar...sampai gi Decor gila2 nyer heheheh...mana nak carik sponsor cam ERIC LEONG tuh..huhuuuuuuuuuuuu......

TAPI! inshaallah ...bila dah ramai yg menyokong Gua...dan Gua ponk dah maju..apasalahnya......

Rasanya Gua nak wat gak....contest...
Tapi mengikut cara Gua sendiri...
Tungguuuuuuuuuuuuuuu!!!

Thanks Kak!

Dj Epoi said...

@eda

Inshaallah bakal ada tak lama nanti...
Gua tgh fikirkan...

Heheheheh Mickey Mouse eik?

cATAIN jOY.....JGN BUAT2 tak paham ...kah!

Dj Epoi said...

Nadiea

Gua bakal menyusul.....
Dah dekat dah....cikit jer lagi nak abis.....saki bakinya.....

a.s.a.p

Dj Epoi said...

WHOSE..... kena jadik anak Gua ar....
hehehehehhheeeee

Naz said...

gwa amat sependapat dng lu... warna striking amat2 mempengaruhi suasana bilik atau ruang. pandai atau x jer nak pilih kaler... ;)

Fly said...

salam bro...mmg kena pada tema bro..syabas

bUdAk kEnTaNg said...

Deco..Deco..Deco..
hahaha..mmg walaweiii la lu bro..
gwa pon sama ngan Kak Nunu bikin sama contest Deko bersmaa bro walaweiii..hahahaa...
adiah bikin bilik gwa jd transformers buleh nggak?? hahaha..

~lu mmg walaweiii...
:)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

cantik!! simple dan x serabut!

IEYNA said...

teruja ngan hasil kerja bro...

nnti nk suh bro deco umah cik yumici...

tguuuu :)

rudy bluehikari said...

tunggu bajet saya cukup, akan saya contact bro epoi kasik deco umah saya.