Thursday, December 31, 2009

POCO - POCO Walaweeeeeeeeeeiiii!



Salam......

Seperti yg Gua janjikan semalam....Gua akan contineu citer function kitaworang kat
Putra Jaya...di
Syarikat Makhostia

Untuk makluman.....memang Zipul Audio Karaoke System menyediakan pelbagai lagu2 untuk apa jua event yg kitaorang buat...

Lagu2 Birthday
Lagu Kanak2
Lagu2 Syarikat2
Lagu Patriotik
Lagu2 Wajib Kerajaan
Lagu Kenduri kawin
Dan bermacam2 lagi lagu..... yg diperlukan untuk pelbagai event.....

Kat bawah nih......kitaworang terlibat untuk menyediakan lagu Poco - Poco untuk staff2 diaorang memanaskan badan....kira senaman ar gituhhhhhhhhh....
Syokkkk owhhhh...Gua cakap Lu....
Yang paling best! ......ader awekssss Polis yang dok depan siut..!

Jom Layanzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
video
Tarian poco poco oleh IPK kajang (berbaju biru putih)

video
Kakitangan Makhostia juga tidak ketinggalan menarikan poco poco

10 comments:

rampage said...

Kalu lu orang nak tau, bersemangat gilezzzz Staff2 Makhostia bila ader awekzzzz dok depan...hhehehehe

kakcikseroja said...

Salam Epoi..

Orang kata (bukan kakcik kata dan kakcik tak pasti kebenarannya), tarian poco2 ni ada unsur2 mengagungkan agama kristian. Wallahuaklam.

A.I said...

ngan aku skali berpoco poco kat opis ni!

ayoh epoi!!! (^_^)

imanshah said...

pagi tadi dah poco-poco kat padang polo, Ipoh

zamie a.k.a az said...

setuju dengan kakcikseroja...
kwn ada fakta yang member bagi...siap ngan gambar sekali..
tapi lepas pas kat member2 kwn dah delete..
biasa diorang guna tarian poco2 ni utk acara keagamaan..
ala macam sewang kalau adat org asli..
main puteri kalau kat terengganu..
pikir sendiri la kalau buat mende yang puja2 ni...

hehehe..cuma menyampaikan...

@cu SaYaNg said...

perghhhhhh!!!!
berpoco2 rupa nye...
padan le perut tu ramping je
muahahahaaa....
geli ketiak acu bayang kn lu tengah poco2 bro...muahahhaaa


nak balas ckit komen kakcikseroja,
org ckp mcm tu mgkn sbb step poco2 tu mcm melukis salib...acu pun penah dpt emel psl nie tp x pasti sejauh mana kebenaran nye..

azieazah said...

Pernah gak terbaca tntang tarian Poco-Poco ni.. tapi kalu kita senam silang ker aper ker.. pun ada gak gaya salib.. kan?

rasanya terpulang samada kita lakukan dengan tujuan itu atau langsung tak terlintas memuja sesuatu.. just senaman

just exercise.. yang lembut pergerakan, enjoy the music dan boleh mengeluarkan peluh.

Wallahualammm...

Diamilikku said...

hehehhehe....
kitorang pun slalu gak poco2...
untuk regang2 kan badan je...

Dj Epoi said...

Rampage.....

Lu pon....mata bukan main ligat lagi noooooooooo....
--------------------------------

KakCik Seroja

Gua ponk kurang arif ngn semua nih...
Pendapat Gua sama ngn Kak AA
Nawaituh.....yg penting.
-------------------------------

AI & IMAN SHAH

Nawaituh....kita untuk menyihatkan badan kan?

Ayohhhhhh Ai! heheheh

-------------------------------
Zamie

Bro!
Nawaituh.....yg penting
Heheheheheh

Terpulang pada persepsi memasing...
Apa kata NABIL Raja Lawak!

Lu Pikirlah sendiri heheheh
Gua dapat gak email tuh!
---------------------------------

ACU
Acu....jangan under estimate Gua Acu heheheheh...
Gua ponk tgh bayangkan Lu tgh Poco2 nih hehehheheh
---------------------------------

Kak AA

Gua ...tepuk dada tanya hati Kak ..
Kan?
Kannn?

Gua setuju bebenoor
---------------------------------

Sue Diamiliku

Yeszaaaaaaaaaaaaaa...
Mizan ponk pandai gak kan?

Dj Epoi said...

Rampage.....

Lu pon....mata bukan main ligat lagi noooooooooo....
--------------------------------

KakCik Seroja

Gua ponk kurang arif ngn semua nih...
Pendapat Gua sama ngn Kak AA
Nawaituh.....yg penting.
-------------------------------

AI & IMAN SHAH

Nawaituh....kita untuk menyihatkan badan kan?

Ayohhhhhh Ai! heheheh

-------------------------------
Zamie

Bro!
Nawaituh.....yg penting
Heheheheheh

Terpulang pada persepsi memasing...
Apa kata NABIL Raja Lawak!

Lu Pikirlah sendiri heheheh
Gua dapat gak email tuh!
---------------------------------

ACU
Acu....jangan under estimate Gua Acu heheheheh...
Gua ponk tgh bayangkan Lu tgh Poco2 nih hehehheheh
---------------------------------

Kak AA

Gua ...tepuk dada tanya hati Kak ..
Kan?
Kannn?

Gua setuju bebenoor
---------------------------------

Sue Diamiliku

Yeszaaaaaaaaaaaaaa...
Mizan ponk pandai gak kan?