Monday, December 14, 2009

VIRUS VS DJ EPOI

Patut....arrrrrr....diaorang kata "jangan MULA..."

Bila dah mula... penyakit nih susah nak diubati hehheheheh....


FACE BOOK
Dj Epoi
epoianuar@yahoo.com


9 comments:

yatie chomeyl said...

hubby ku sudah mengharamkan game ini untuk diriku sbb kata nya melalaikan, membuang masa serta menyebabkan diriku mengabaikan hal2 di sekelilingku (read:hubby&baby)...selaku isteri solehah, daku pon menurutlah perintah beliau wpon di dlm hati duk teringat2 kan tanaman & ternakan2 itu kui3x

Baiti @ Mizz Zizee said...

hahahahahaha....tau tak per....samer la..aku main ame nie mula dulu x ingat unia...skrg da bijak mengatur stretegi da....heeheheheheh

Diamilikku said...

sebab tu ulama' di indonesia mengharamkan facebook...melalaikan...banyak yang lagha...hehehehhe...diriku mengavoid segala bentuk game/permainan di facebook...ia hanya sekadar ruangan untuk berinteraksi dengan kengkawan....

Tukang cerita said...

mengharamkan juga diri dengan segala games di fb... sedaya upaya tidak mahu terjebak......

Dj Epoi said...

Amboih Sue...
Smashhhhh kitaworang hehehehe....

Yatie Japonnn
Dah insaf.....ker heheheh
Alhamdulilahhhh

Baiti
Nanti tunjuk ajar kat Gua eik hehehe
Ada orang bagitau... Sekarang dah crack auto harvest betul ka?

suked8787 said...

Diamilikku : K Su, betui tu...marah ckit kt Bro kita ni...dok ralit sgt main game tu smpai ngan kita pun dia x mo kwn dah...amboiiiii...babap kang..

sabrosa said...

hahha..bro, wa layan Cafe Eorld plak..lagi mercik..jadi ceff..bukak cafe sendiri..try2...hahahahhahah

Diamilikku said...

suked : babap jgn tak babap...hehehehe...nasib baik lah hubby den tak minat benda2 gini...takat layan yg penting2 je kat fb

fazilzura said...

kahhh ... tu ler dia virus farmvalie... jgn start , kalau dh start mmg harus hari2 kene terjah ..