Sunday, December 27, 2009

PERJUMPAAN BLOGGER 2009 - FRIM - 2

Salam.....


Walaweiiiiiiiii.....
Seronok..seponok..begonok......dan teruja bila dapat berjumpa semua kengkawan alam maya
( Bloggers )

Dah banyak EDISI TERJAH yang Gua dah berjaya buatkan...
Tapi kali ini lain sikit......
Diatur oleh seorang yang Gua gelarkannya OTAI BLOGGER iaitu

Bro Mazidul Akmal Sidik

Saper yang tak kenal ngn Bro Mazidul nih!.......seorang yang sering membawakan citer2 sensasi HARD CORE dalam rancangan 360 kat TV3.

Bukan takat orang Malaysia jew.... yg kenal dengannya...
Baya...Baya Bai.....Bangladesh
Bapak..Bapak ....Indonesia
dan segala bagai orang kat dunia nih yg dah kenal dengannya...heheheheh

Kalau tak TERKENAL.... masakan pasportnya selalu dalam masaalah heheheh.

Seorang yang Berani membawakan citer sensasi lagi terkini......
Ketelusannya membongkar citer yg walaweiiiii.... demi kebenaran.... meningkatkan lagi rating untuk siaran TV3 yuhuuuuuu...... betulkah aku arrr.?

Banyak "kambing hitam" dah panas bontot dengan isu2 yg dibangkitkan....hehehehehe

Gua respek ngn Lu Bro.....Gua suker ngn semua episod 360.

Ok lah berbalik ngn perjumpaan blogger semalam....

Bertempat di Pusat Penyelidikkan Perhutanan Malaysia atau lebih dikenali dalam sebutan pendeknya adalah
FRIM......
Sebanyak 32 orang Dewasa berjaya dikumpulkan.....
Kalau tak salah Gua ...lebih daripada 15 Blogger yang hadir dalam perjumpaan pertama yg dianjurkan oleh Bro Mazidul di KL nih....clap x3 ........
Macam2 citer dan masaalah segala bagai yang kitaworang dapat kongsikan.....daripada cerita mangsa penderaan kanak2 sampailah ke cerita HOTs 18 sx. heheheheh......memang best sangat dapat berjumpa ngn luorang semua....

Kakak2
Abang2
Adik
Pak Cik2
Mak Cik2

Terima kasih lah bebanyak pasal makanan sedap2 semalam....

Gua sempat buat muka tak malu menjamah.....MEE GORENG dari 3 Kuali yg berbeza.....
memang meletuzzzzzzzz gituh sedapnya

Walauponk Gua tak dapat nak sebutkan satu persatu nama kengkawan walaweiiiii yg sampai semalam .....Gua harap kengkawan yg lain dapat meninggalkan jejak kat sini untuk kita sama2 mengenali ngn lebih dekat lagi huhuuuuuuuuuu....





Bro Mazidul & Isteri Tersayang







Yang Berbaju merah tuh arrrrrrr.......Honeynya Bro Mazidul kita.....
Bro Mazidul dan Jajaka Hensem Bro Rahmat


Antara Paparaziiiiiiii semalam.

Acu & New Gangggggg
Ingat!
Gaya seorang OTAI bila berbicara
Acu....memang mantop beb!
Nanti nak mai rumah Gua.....jgn lupa Tapau benda nih sekali k...heheheh
Makluk ALLAH juga.....
Apasalah reki yg kita dapat!
Sama-sama ...kita kongsikan!

Da Fooooooooods

Makan jangan tak makan!
SERIUS!!!....melambak gilak makanan.
Semua nya perghhhhhhhh!!!

Aper pulak yg di buat... kat belakang tuh heheheh

Memang Walaweiiiiiiii arr...

TAHNIAH buat semua!
Sepatutnya Gua disebelah kiri Acu...
Mesti nampak cam BONZER kan? heheheh

Akhirnya.....kami bertemu.....jua
Gua dan Acu !

Memang Bro nih friendly gilak....
Pendengar yang walaweiiiiiiiiii....

Perbezaaannnn nya...
Selipar CROCC saper eik?
Ada saper yg nak tolong jawabkan?

Nih arrrrrrr...Kak A A yang palingx2 sporting Walaweiiiiiiii
Sampai skank Tali Perut Gua masih lagi berpintal akibat ketawa berlebihan heheh
Seronok dapat kenal Akak.


Nota Buntut : Skrip sepontan Anak Gua...waktu Gua mengarang ENTRY ini

Anak : Ayah! kenapa kawan Ayah selalu ada dalam TV.....
Dia Pelakon ka..?
Yang Botak tuh?

Gua : Hehehehehe..... sesambil mengeling kepala ....

7 comments:

azieazah said...

Nak tolong jawab yg last sekali punyer soklan:

kawan ayah memang selalu masuk dlm tv. Dia lompat jer masuk, sebab tu sampai botak kepala dia, asyik kuar masuk tv jerrr... heh heh heh > Gua sudah racun minda anak you...

btw.. thanks gak to DJ EPOI yg sempoi tapi sporting...
Jangan ler terputus tali perut kerana Kak Azie weyyy... kang rasa bersalah lak akuuu...

cakap banyak pun tak guna, yang pasti semua memang besttttt...

Diamilikku said...

bleh plak kot kita buat perjumpaan mcm nih kat kulim..blogger2 utara nak merasa jugak...bro n kak syabar jadi host...yg lain2 we will follow you...ahaks.....

Kak Syabar : what says you

kakyong said...

bestnya gathering...

kakyong nak ucapkan terima kasih kpd dj epoi.... ;)

SYAbAR said...

sone... orait saja.
Acu pun ada! Bila balik melancong....

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

ayo bro mazidul larikkkkkkk....
habis nanti jumep mek , harus die bangkit kan isu2 sensitif gitu...apakah ???

zamie a.k.a az said...

salam...
scrampo betul...
bila plak hang jadi DJ...
aku tak tau pun..hehehe
nasib baik aku nampak gambar hang dalam blok bro MAS tu...kalau tak sampai bila pun aku tak tau...
bila nak kuar minum...
aku call hang memanjang tak angkat...
sibuk lebih dari PM nih...

Nor Azizah Aling said...

Salam Ziarah. Memang best. Banyak manfaatnya. Plan untuk next gathering pulak ok.. :)