Monday, December 28, 2009

Update Ben10 di Hospital Serdang


Alhamdulilah.....

Gua dan Suked baru jew balik daripada hospital Serdang untuk follow up gibik2 Ben10 kat bawah nih....
Hari ini kitaworang gi jumpa ngn PAKAR PEMAKANAN.
Selepas diperiksa.....alhamdulilah....dah naik 500 grm daripada bulan lepas.
Tetapi Doktor mengeshorkan kat kitaworang agar pelbagaikan lagi makanan untuknya....seperti buah - buahan dan makanan2 yg berat sikit seperti roti berjem ,ayam goreng dan bagai lagi huhuuuuuuuuuu...

Tenang & Senang hati lah sikit skank nih...................

Bulan depan ada lagi check up....
Buat masa skank tiap2 bulan ada check up owhhhhhhhhhh.......

2 comments:

A.I said...

Syukur..naik jugak berat dia. eeeeeee..aku xleh tgk gambar dia lelama. geram!!!

ietafakyra said...

ceria betul si kecik ni. muka telus!! geram tengok...cepat sihat yer baby...