Monday, January 5, 2009

Selamat Pengantin Baru Suhaimi & Isme

Salam........
Selamat Pengantin Baru.. Suhaimi & Isme

Gua ucapkan terima kasih buat Abg Sahar ( Tuan Rumah )sekeluarga yg menjemput Dj Epoi bersama untuk memeriahkan majlis Raja Sehari ini......
Buat seluruh keluarga , sahabat handai yg datang pada hari tersebut ribuan terima kasih diucapkan...
Majlis ini.. adalah majlis Kenduri Kahwin penutup tahun 2008 bagi Dj Epoi.......
Korang semua memang sempoi....dari Catering, Cameraman, Penanggah dan semua yg terlibat Lu orang semua.....memang BEST!!!!!!
Buat kedua Mempelai......Selamat Pengantin Baru Diucapkan....dan selamat menempuh alam rumah tangga.....Didoakan agar kalian sukses segalanya...dan cepat menimang cayaha mata heheheh.......








Buat seluruh singer2 jemputan......walaweiiiiiiiiiii ....memang Gua terkejut ngn kebolehan2 korang NYanyi lalala...ala..lala..a

P/S - Diucapkan Ribuat terima kasih buat Saiful Nazim, Cik Din, Hakim ( KREW Zipol Audio Karaoke System )
P/S - Buat Adik Kompang Dj Epoi.....korang semua.......BEST sesangat..
P/S - Sorry lambat pubblish Entry ni.......Tq

6 comments:

ei_da.. said...

happening betul nampaknya.. terutama bab karaoke tu.. hihi

MariaFaizal said...

Both pengantin sama padan,sama cantik,sama manis.Semoga berbahagia.Bro,u mesti ramai kenalan!Sbb byk majlis/events dah pergi.I wished I was more like you.

suked8787 said...

Dj Epoi siap angkut "Skuad Pelapis" lg tu termasuk Robocop & Spongebob.

Diamilikku said...

salute lah bro..
kalau wedding area kedah bro leh datang gak ker???

Dj Epoi said...

Ei_da - Yap!!!! memang happening sangat2 geng2 tuh!!!!!

Sis Maria - Biasa x 2 ajerr!!!!! Gua,
Kalau nak jadik cam Gua.....nanti knalah ikut Gua g event2 atau kenduri2 hahahahahahhah

Suked - 1st time Gua bawa Sponge Bob & Robocop g rumah kenduri kahwin tanpa Suked....so far so good...nanti bila Gua senang.. Gua nk train diaorang nyanyi2.. nanti senang kalau ader request nak Artis heheheheh

Diamilikku - Kalau ader undangan ader masa..inshaallah Gua akan turun......Tapi kalau Mizan yg undang untuk sorang lagi Gua tak sanggup hehehehhehe...Larikkkkkkk..

Anyway.......TQ So Much buat semua ug Support Gua....Gua menghargainya...

Ammar Bdk Kompang Epoi8787 said...

AcemekOm Bang Epoi8787..
ape kabo.?
ingat kawe lg x.?
nie nk tnye mne lg gmbr2 bdk2 kompang 2.?
nk gek tgk spnhnye..
anyway thnx for everything bRo..
klu ade function lg jgn lpe jmput ktowg lg ek..
huhu..