Wednesday, January 21, 2009

Dj Epoi Happy Gila!!!!!!

Salam....
Wow!!!!!!
Mungkin korang sumer tangkap jealous nyerlah ngn aper yg korang tgk nih!!!!!
Pasal......tak caya ker?

Toucheeeeeee...Thocheeeeeeee..Thocheeeeeeeeeeeeee...
Ni buka rasuah tau........!!! ni adalah salah satu amalan yang normal bila time raye cina kat tempat kerja Gua...
Itu baru sebahagian jer kotak limau yg korang tgk!!.....separuh lagik dah abis gua bedak2kan kat kawan2 Gua...
Murah sungguh Rezki Gua awal tahun nih...hehehhehe...
Buat semua yang memberikan ANG POW , Buah Limau & yang Queue nak belanja Gua makan....terima kasih ler kat korang......
Selamat Tahun Baru Cina....Buat Semua Sub Con2 & rakan2 yg beragama Cina
Moga Tahun tahun mendatang akan bertambah lipat lagih REZKI korang sumer...

Hari ini Pepatah Dj EPOI sebelum ini..dah terbukti dan berkesan untuk Gua walaweeeiiiiii...

APASALAH REZKI YANG TUHAN KASIK KAT KITA ,SAMA2 KITA KONGSIKAN!!!

Semalam Dapat Surat Bonuihhhhhhhh!!!
Semalam Dapat ANG POW!!!!! Hari ini dapat lagih!!!!!
Semalam Dapat LIMAU!!!! Hari ini dapat lagih!!!!!
Hari ini dapat GAJI.....
BESUK dapat DUIT KUTU...Mak Oiiii!!!! Shooooooknyerrrrrrr!!!!!!!!!!!

Suhaimi....kita kasik PAK HAJI ( TRAINEE ) kita jelousssss hahhaha..tu lah.. suruh sambung kontrak training kat sini dia tak mau hahhahahah....

P/S - Tolong Orang Jangan Harapkan Balasan eik!!!! tak baik!!!
DJ EPOI - FREE PALESTINE

15 comments:

SYAbAR said...

Kasi limau yg dlm plastik leh?

suked8787 said...

Alhamdulillah...amboiiiii bnyknya limau yg abg dpt...

Tp duit bonus, angpau, duit gaji n duit kutu tu leh kongsi2 dgn Suked tak? APASALAH REZKI YANG TUHAN KASIK KAT KITA ,SAMA2 KITA KONGSIKAN DGN BINI!!!

TiNiE said...

kalau pasai limau dpt berkotak2 sampai dj epoi tenggelam pun ai still tak jealous...tapiiiiiiiii...tang dj epoi dpt paket merah bnyk2...itu ai harus jeles huwaaaaa!!!!!

bisz`ign said...

hahahahah, suked dah tak sabar nak mengePow AngPow bro epoi tu haahahahahah, kak su, nanti dah dapat Pow jgn lupe syer saye huhuhuuhhuhu

rantong said...

Kalau nak dapat khasiat lebih dari limau, kena makan limau selepas makan nasi. Coz, limau ada vitamin C, dan vitamin C bertindak dengan makan untuk badan menyerap vitamin tu.
View Profile: Rantong

MariaFaizal said...

Bro DJ,
Memang if you baik hati & pemurah dgn anak/isteri, Allah murahkan rezeki you...Betul kan Suked?

Tahniah bro....

captain joy said...

waaaa ho liaw waaaaa.. nak sekotak...:P

imine said...

jelesnya bro dj epoi dpt beratus beribu limau & angpow & bonus & kutu .. share le sikit, 3-4 kotak ke hehehe .. :)

Dj Epoi said...

Syabar - Gua Tataaaak hai....mai lah ambik buah limau yg dalam plastik ponk ader gak....

Suked8787 - Beresssssssss!!! kata orang makang Budu!! Apasalahnya..buat2 tanya plak hehehhe

Tinie - Alamak... Mie!!!
Buat aper nk jelous2 nih.....korang kja bank negara.....lagik banyak doit kat sana hahahahhaha

Bisz-Ign - Apai...tak yah tunggu bonus Apai....Suked hari2 ponk PAW gua hhahahaha.....inshaallah nanti kita jumpa Gua blanjer soreek sapedekkkkk baiknyer..Kari pala ikang...amacam?

Rantong - Tq coz jengah2 kat sini...Gua dah g Lu nyer Blog...walweeeeeiiii .....kaki bisness Lu nih hahaa...No Prob Bro!!

Sis Maria - Thanks......Heheheh Gua biasa2 ajer dong!!!
Kapan Lu dimana sekarang inin? Masih Bercoti eik?

Captain Joy - Wow...hebat bangat sik namanya kamuk!!! ..hahahha.
Bro Gua link kan Lu dalam Blog Gua eik? Keep Tegar Bro & Salam Kenal
Nanti ajaw Gua skuba bleh?
Dah lama Gua belajow nyelam....tapi BONTOT gua still atas permukaan air hahahahahha..

imine - Apasalahnyer.... Klau tak malu g ler rumah SYAbAR...nanti Gua kirimkan eik heheheheh ...Baru kenal tak leh marah2 hahaahah
Tataaaaaak hai nyerlah...berapa ler sangat rega buah limau tuh....

hazlin said...

amboi.. murahnya rezeki...

captain joy said...

bro epoi, no problm scuba dengan sy murah2 aje.. pasti tenggelam nyer kalau timbul gak nanti sy minta tlg sama squidword atau spongebob k heheh, niway tankyu meng-link kan blog sy ....

*SiRibenMerah said...

wahhh DJ Epoi.. muleh la pos sekotak meh kat I nehh.. hahaha.. kalo tamau pos, bg angpow trus masuk akaun bank I pon mulehhh.. hahahahaha.. nikmatnye idup bila duit masukkk..

Diamilikku said...

fuhhhh..
banyak gilos angpow....
limau tu i tak jeles..sebab kat sini pun berlambak2 dapat..tapi tang angpow tu memang jeles...mcm kak tini gakkk

@cu SaYaNg said...

wallaweii...melampau gile dpt limau...tu mau makan smp lebam..hhahhahaa

imine said...

Roger roger Bro Dj Epoi,

Limau diterima ... limau diterima. :)

Bro Epoi mmg best!

TQ.TQ .. roger & out.