Sunday, January 18, 2009

Decor Coffee Table

Salam...
Bagi ...semua yg masih tercari2 design untuk cofee table.....
Hari Gua kasi Lu orang....tengok gambow2 menarik & tertarik......
Gua sendiri ponk ader gak keingginan untuk patern2 yg Gua pubblish rini.....
Semua coffee table nih adalah IMPORTED Design......
Harga....Gua tak berapa pasti...., rasanya sure mahal.....

Tapi diingatkan pada yag tak berapa ada masa dan yg ader sifat malas nak.. Godek2 tukaw air akuarium nih...lupakanla jer lah...eik...hahahhahaha
Layanzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!











P/S - Kalau teringin......STANDING BY new scope of work...hahahhahaa

Dj Epoi - FREE PALESTINE

5 comments:

MariaFaizal said...

Wonderful creations!!!!
But I ada satu kisah (lagi:) nak kongsi.Masa kat kg waktu Aidilfitri last yr, ada budak2 hyper lebih kurang 8 org dtg visit rumah sorang sedara my hubby.

Kat rumah Atuk tu ada meja coffee yg permukaan nya kaca.Kemudian, balang kueh raya pula set2 kaca yg berat juga.

So,salah seorg budak nih pegang penutup balang kueh masa nak buka/ambik kueh raya.

Balang tersebut terlepas (coz yg dipegang adalah penutup balang) dan menghempas meja kaca Courts dan 'prangggg' - pecah berderai meja kaca tu. Balang itu 'sihat' dan tidak 'cedera'

Kisah nya......

Diamilikku said...

salam bro..sorry lama tak ziarah..
alhamdulillah baby aida dah discaj..cuma nak share petua jer..lepas nih mandikan baby tu dengan air rebusan kucai..insya allah kuning akan hilang terus..alesha dulu alhamdulillah tak sempat kena kuning sebab once doc detect terus dimandikan air kucai..kira berkesan la...
pasal coffe table tuh memang tantekkkkannnn...tapi confirm mahallllllllllllllll....hahahahhaha

ei_da.. said...

fuhhh cofeee table tu siap ada akuarium la... cantik... tp kalo ada anak kecik bahaya gak tu senang nak capai... hihi

rantong said...

Sekadar mengingatkan. Amalkan doa ini.

Dari Surah Al-Baqarah
ayat 286, bermaksud;

"Ya Tuhan kami, janganlah Engkau hukum kami jika kami lupa atau kami
melakukan kesalahan. Ya Tuhan kami, janganlah Engkau babani kami dengan beban yang berat
sebagaimana Engkau bebankan kepada orang-orang sebelum kami. Ya Tuhan
kami, janganlah Engkau
pikulkan kepada kami
apa yang tidak sanggup kami memikulnya. Maafkanlah kami, ampunilah kami, dan rahmatilah kami.
Engkaulah Pelindung kami, maka tolonglah kami menghadapi orang-orang
kafir".

@cu SaYaNg said...

salam bro DJ..
nie lawatan balas di atas kunjungan bro ke blog saya aritu.

hope we can b fren forever..minta izin bro utk add your blog dlm link blog saya...

lawa meja2 tu semua...mmg tgh cari living set utk rumah baru ku...
tapi malang nye saya seorg pemalas..maka nye tak mungkin utk saya beli meja yg ala2 aquaria tu...hehhehehee

salam...chowwwwwwwwwwww