Thursday, January 15, 2009

Dj Epoi.....waktu muda2

Bila Gua buka jer ....

http://warisanayahbonda.blogspot.com/

Gua nampak Gambow Gua kat dalam Entry beliau......kah..kah..kah....
Tergelak sampai nak terjatuh kerusi kawan2 kat Office Gua.....
Apasal talaaaaaaaaaaaaaaak picaya ahhhhhhh.....?
Tengok betui2 saper mamat yang pakai baju Hard Rock Cafe PHUKET THAILAND tuh.....
Dj Epoi - FREE FOR PALASTINE -


Lu orang semua kenal mamat ni masa dah
`toriam' kan!

Apa kata, kalau lu selisih dengan jejaka rock ini.

Tahniah suked8787, jaga Dj Epoi sampai jd double-tripple (XXL). Jangan tambah saiz lagi haaa!

Dj Epoi, kontrol sikit makan.

`Kesihatan Hak Milik Setiap Insan'








Gambow ni Gua tangkap sejam sebelum rambut Gua kena potong.....hehehehh *Mak Gua bising siuuuuuuuuuul!!!!!*
Tq 4 my Sister ( SYAbAR ) .......bcozz gambow nih.....
Nak tau lanjut lagi tentang Gua & Family....jom kesini......
http://warisanayahbonda.blogspot.com/

P/S -TORIAM ?Tertarik & Menarik Gambow ni ......Gua cilok kat.....
: http://lakaranhatii.blogspot.com/



9 comments:

bisz`ign said...

hallamakk! sekali rock gile ah bro! huhuhuuh, ade gak merasa simpan rambut panjang eh! huhuhuhuhu best best heheheheh... ade lagi tak gambar2 dulu2? kasi post sket, hihihihihi, gambar kecik2? takde ... nak tengok gak camane rupa bro masa umo 2-3 tahun... =)

MariaFaizal said...

Oh my gosh....you were sooooo cute & hot! hehehe.

I agree that Suked memang superb jaga you Bro.

Don't worry, yg penting you nampak lebig 'MAN' & ke'Father' an now ...

Ditto to Suked!

ei_da.. said...

fuyoooo rock la zaman dolu2 DJ epoi.. cayala...

SYAbAR said...

TORIAM tu sama erti dengan GEMUK-GEDEMPUL la......

CINTAI BAHASA KAMPUNG KITA

Dj Epoi said...

Salam - Semua

Kah....kah....kih..kih,
Terimakasih!!!!
Wenekem......
Taouche!!!!!!

Itu dulu....skank dah lain.....meh sama2 kita berdoa gar diberikan kesihatan yg sihat buat semua.....

Gua nk turunkan berat badan ...macamana eik? kasi tips ckit...

SYAbAR said...

U all nak tengok gambar Dj Epoi kecil2 ya! Nanti wa cari gambar dia didukung bini pertama P. Ramlee dalam filem Madu Tiga. Tp kena sabor la skit eeeek, barang antik bukan senang nak dapat.

Nau tau sapa Dj Epoi ni kecil2, klik la blog SEPUTIH SEHARUM MELUR kat sebelah 2

Diamilikku said...

OMG gila ahh bro..memang rox habis dari muda remaj rupa2nya...tapi gaya sekarang lebih sesuai dengan kematangan bro...bro nak kurus ker??? cepat2 ahhh kasi terjah sama hubby saya..nanti bleh dapat tips menarik...tapi sakit sikit ahhhh..kena tahan ahhh..saya awal2 lagi dah surrender...

coupdecoeur said...

Hello
a small mark at the time of my passage on your very beautiful blog!
congratulations!
thanks for making us share your moments
you have a translation of my English space!
Happy New Year to you and your family
cordially from France
¸..· ´¨¨)) -:¦:-
¸.·´ .·´¨¨))
((¸¸.·´ ..·´ -:¦:-
-:¦:- ((¸¸.·´* ~ Chris ~ -:¦:-
http://SweetMelody.bloguez.com

MariaFaizal said...

Dear Bro Dj;
OIC baby kena jaundice. I hope it's not pathological (since the baby is newborn). But treatment is called phototeraphy, which uses fluorescent light to help transform bilirubin into a form the body can more quickly eliminate.

Masa Ayesha kena jaundice pun insurance coverkan. Faizal bayar deposit masa nak deliver jer. Then utk baby hospitalised & treated due to jaundice, MAA bayarkan full.Tak der pulak Medical Ctr mintak bayar lumpsum then kita claim fr the ins co.

Perhaps diff policy & diff ins co.

Just take care yourself.Suked also needs you at this time.