Friday, January 30, 2009

Dj Epoi & Cik Din



Salam.....
Sekali lagi Tahniah Buat Cik Din ...( Adik Ipar Gua )
Seperti yg dijanjikan klau dapat SCORE point tinggi Gua akan kasik something Hadiah yg special...

Tahniah.....dapat ANUGERAH DEKAN...

Terimalah Hadiah yang tak seberapa dari Gua....
Moga Baju nih akan bagi semangat buat Lu untuk terus STUDY.....
Kalau nak lebih sukses dalam STUDY...Lu ikut tips yang Gua kasi nih kat bawah!!!!
Original BEB!!!!!


1) Ambik Jersey yang Gua kasik...
2) Ambilkan sebaldi Air
3) Rendamkan Jersey dalam baldi selama seminggu....
4) Ambil air Baju tersebut minum.!!!! Sebut Nama DJ Epoi 3 x

Hahahhahahahaha

Buat Achik - Point tuh dah dekat sangat dah tuh........Tahniah Gak!!! kat Lu...
Tunggu!!!

DJ EPOI - FREE PALESTINE

9 comments:

Diamilikku said...

hehehehhehe...
bagus kan...bagi hadiah untuk galakkan belajar...suka lah cara gini...teringat kecik2 dulu...abah ngan mama bagi sehari seringgit kalau puasa penuh...tambahan 20 sen setiap waktu kalau solat..kalau lengkap 5 waktu dapat total RM2...bestnyaaa zaman dulu2...kita tak rasa terpaksa..tapi teruja...dan bila dah terbiasa akan terus jadi kebiasaan walaupun dah takde ganjaran...

MariaFaizal said...

I agree wz Sue! How nice when there are people surrounding us motivate us in a way that made us feel important. Your bro in-law's so lucky!

Dulu2 masa tgh study, dpt Dean List pun puas hati sorang2 jer..Kesian I.

Kan bagus kalau ramai org mcm you, bro. Adios!

SYAbAR said...

Bro Dj kecil2 dulupun selalu dapat imbuhan rajin belajarkan!!!!

SYAbAR said...

Bro Dj, itu STAR WARS dah jawab lu punya soklan2 semua. Ada betulka?

sabrosa said...

kalo kt maktab memang dah dekan tu bro result gua...nasi maktab xdak dekan ja..heeh..i'll wait!!!!!!

@cu SaYaNg said...

best siot dpt adiah..
nak gak..nak gak..
erk,nk adiah bufdy boley??

kui...kui..x malu nye saya..hehehe

*SiRibenMerah said...

erkk.. I pon nak gak hadiahhhhhhh.. huhuhuhuhu =P~

imine said...

Salam Bro Dj Epoi,

Sy try sekali lagi ek ;)

Soklan 1: Saiz kasut Kasut Dj Epoi sekarang?

Jawapan: Selepas saya agak2, ukur2, belek2, perhati2 gambar kaki bro dlm blog ni, rasa2nya size 9

Soklan 2: Baju yang sedang Gua gunakan sekarang ? ( Waktu memberikan jawapan pada anda )

Jawapan: Sy tenung2, imajin2, rasa bro pakai t-shirt la nih .. kaler lak sy rasa kaler oren kot. :)

+++

Tp kalu jwpan saya salah, x pe. Sy tau bro ni mmg org yg sgt pemurah hati. Mudah2an bro & keluarga terus dimurahkan rezeki oleh Allah. Aminnn.

captain joy said...

imine said...

Quote : "Sy tau bro ni mmg org yg sgt pemurah hati. Mudah2an bro & keluarga terus dimurahkan rezeki oleh Allah. Aminnn."

Aminnn...nak satu leh? heheh