Thursday, December 31, 2009

POCO - POCO Walaweeeeeeeeeeiiii!



Salam......

Seperti yg Gua janjikan semalam....Gua akan contineu citer function kitaworang kat
Putra Jaya...di
Syarikat Makhostia

Untuk makluman.....memang Zipul Audio Karaoke System menyediakan pelbagai lagu2 untuk apa jua event yg kitaorang buat...

Lagu2 Birthday
Lagu Kanak2
Lagu2 Syarikat2
Lagu Patriotik
Lagu2 Wajib Kerajaan
Lagu Kenduri kawin
Dan bermacam2 lagi lagu..... yg diperlukan untuk pelbagai event.....

Kat bawah nih......kitaworang terlibat untuk menyediakan lagu Poco - Poco untuk staff2 diaorang memanaskan badan....kira senaman ar gituhhhhhhhhh....
Syokkkk owhhhh...Gua cakap Lu....
Yang paling best! ......ader awekssss Polis yang dok depan siut..!

Jom Layanzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
video
Tarian poco poco oleh IPK kajang (berbaju biru putih)

video
Kakitangan Makhostia juga tidak ketinggalan menarikan poco poco

Wednesday, December 30, 2009

Function MAKHOSTIA - Putra Jaya

Salam.....

Alhamdulilah.......Zipul Audio Karaoke System melangkah selangkah lagi kehadapan huhuuuuuuuu...
Kali ini...Gua dan KREW turun gi kat tengah2 PUTRA JAYA untuk PA System selama 2 hari
Memang TERUJA sangat bila berpeluang menunjukkan bakat kitaworang kat tengah2 banggunan kerajaan kat sana....
Walaweiiiiiiiiiiii....seronoknya....heheheh

Alhamdulilah......semuanya berjalan lancar seperti yg dirancang

Kredit
Buat Joe Rampage & Adik Gua ....Bro Amir....
Lu orang dah wat yg terbaik.......semua puas hati........! Gua lagilah puas hati.....
Secara keseluruhannya........Suksesssssssssssssss....

Kat sini.....................Gua dan Krew.... bertungkus lumus dari awal pagi sampai ke lewat malam siut....
Demi memastikan semuanya berjalan lancar beb!
Goyang gak beb!..............bila dapat tahu....ada MENTERI yang datang huhuuu....

Walauponk pada mulanya tiada Acara raptai dijadualkan......
Untuk yang tarrrrrrbaik......kitaworang bersengkang mata hingga ke pagi untuk set upkan audio agar semuanya dalam keadaan tip top keesokkanya......
"Tiada sebarang Charge
" yang Zipul Audio Karaoke System kenakan...huhuuuuuuuuuuu......

Yang penting... Customer puas hati......
Dengan servis yang k
ami ...sediakan..

Kat sini Zipul Audio Karoke System dipertanggungjawabkan untuk menyediakan

6 Buah Khemah
Kerusi & Meja
Meja Makan VIP
P.A System

Paling best kat sini sepanjang 2 hari..... kitaworang kendalikan .......
1st time........ AUDIO + VISUAL kitaworang set upkan....
huhuuuuuuuuuuu......slumber beb!
Bukan sajer.......untuk P.A system.......
Siap ada Audio Music latar lagi sepanjang 2 hari majlis berlangsung....huhuuuuuuuu....

Ada " POCO -POCO " lagiiiiiiiiiiii weihhhhhhh heheheh
Walaweiiiiiiiiiiii gituh......

Nanti next Entry Gua cover citer Poco - Poco k.....

Muka Ke Poyosssssssssan!!


Standard TentArabian Tent

Kotak Rezki Gua...
Alhamdulilah....

Dj Walaweeeeeeeeeeeiii

Bro Rampage ...dah makin confident.....Bravooooooo!

Bro Amir dah makin expert weihhhhhhh......syabas beteh!!!

Thanks to Bro !


Buat Mizi & the Gangs......ada lagi projek ....
Contact Gua k....


Dj Epoi.....!
Apasalah Rezki & Ilmu yang Tuhan kasik.....
Kita sama-sama kongsikan......

Tuesday, December 29, 2009

Pabila ashikkkkk! memandu.


Beginilah ....bilamana si Abg yang tengah menjaga adiknya...heheheheh

Mata kelain...
Otak kelain.....

Yang si sulung pulak.....tgh exited dok bawa keter....
Nak kemana entah heheeheh...

Suker Gua..... dapat lihat permulaan mengenali kasih sayang diantara mereka bertiga

Ya Allah Ya Tuhanku.....
Kau limpahkanlah mereka bertiga ini dengan sifat2 kasih sayang buat Keluarga,Agama , Negara,
Amin.





Monday, December 28, 2009

Function Kahwin Ampang Mewah

Salam....

Mesta ada yang bertanya.....Gua tgh berduet ngn saper dalam gambaw kat atas......
Heheheheh......bukan awekS Gua ...siut!
Nak mampossssssssSSS ....kang tak pasai2 lobam biji mata GUa hahahah...

Kat atas nih arrrrrr Mak Andam pengantin....
Dah .......bila takder pasangan Duet nya.........harus arrrrr
Gua lagak terorrrrr...

Padahal suara ntah aper - aper...heheheh
Sorry arrr kalau suara Gua tak sesedap Jamal Abdillah hahahah

Gambaw function kawin nih..... lewat sikit Gua pubblishkan....almaklumlah memang Gua buzy tahap petala langit heheheheh...
Selamat pengantin Baru kepada kedua Raja Sehari...


Terima kasih kerana mengundang Dj Epoi & Krew
Seperti biasa Gua dibantu oleh Bro Rampage.....
Tq Bro

Silat Kuntauuuuuu....hahahahahaa
Pasangan Sedondonnnnnnnnnng heheheh
Moga Kekal Keanak Cucu ...Amin

Orang2 yang membantu Gua melancarkan kerja2 Gua
Tq yaaaaa
Abg Cameraman ponk tak mau lepaskan peluang "KAROK FREE " hehehehh
Bro.....senang berkerjasama ngn Lu ...Tq yaaaa...


Terima Kasih kepada semua yang terlibat.....terutama Tuan Rumah yang membawa saya ke Ampang Mewah....
Ada Undangan ....HARUS Gua sampai lagi heheheheh
Tq....

Salam Sayang ....
Salam Manis.....

Dj Walaweiiiiiii!!

--------------------------------------------

Adoiyaiiiiiii...banyak lagi gambaw function yg tak sempat Gua pubblishkan.....
Sabaw yahhhhhh....

Update Ben10 di Hospital Serdang


Alhamdulilah.....

Gua dan Suked baru jew balik daripada hospital Serdang untuk follow up gibik2 Ben10 kat bawah nih....
Hari ini kitaworang gi jumpa ngn PAKAR PEMAKANAN.
Selepas diperiksa.....alhamdulilah....dah naik 500 grm daripada bulan lepas.
Tetapi Doktor mengeshorkan kat kitaworang agar pelbagaikan lagi makanan untuknya....seperti buah - buahan dan makanan2 yg berat sikit seperti roti berjem ,ayam goreng dan bagai lagi huhuuuuuuuuuu...

Tenang & Senang hati lah sikit skank nih...................

Bulan depan ada lagi check up....
Buat masa skank tiap2 bulan ada check up owhhhhhhhhhh.......

Sunday, December 27, 2009

PERJUMPAAN BLOGGER 2009 - FRIM - 2

Salam.....


Walaweiiiiiiiii.....
Seronok..seponok..begonok......dan teruja bila dapat berjumpa semua kengkawan alam maya
( Bloggers )

Dah banyak EDISI TERJAH yang Gua dah berjaya buatkan...
Tapi kali ini lain sikit......
Diatur oleh seorang yang Gua gelarkannya OTAI BLOGGER iaitu

Bro Mazidul Akmal Sidik

Saper yang tak kenal ngn Bro Mazidul nih!.......seorang yang sering membawakan citer2 sensasi HARD CORE dalam rancangan 360 kat TV3.

Bukan takat orang Malaysia jew.... yg kenal dengannya...
Baya...Baya Bai.....Bangladesh
Bapak..Bapak ....Indonesia
dan segala bagai orang kat dunia nih yg dah kenal dengannya...heheheheh

Kalau tak TERKENAL.... masakan pasportnya selalu dalam masaalah heheheh.

Seorang yang Berani membawakan citer sensasi lagi terkini......
Ketelusannya membongkar citer yg walaweiiiii.... demi kebenaran.... meningkatkan lagi rating untuk siaran TV3 yuhuuuuuu...... betulkah aku arrr.?

Banyak "kambing hitam" dah panas bontot dengan isu2 yg dibangkitkan....hehehehehe

Gua respek ngn Lu Bro.....Gua suker ngn semua episod 360.

Ok lah berbalik ngn perjumpaan blogger semalam....

Bertempat di Pusat Penyelidikkan Perhutanan Malaysia atau lebih dikenali dalam sebutan pendeknya adalah
FRIM......
Sebanyak 32 orang Dewasa berjaya dikumpulkan.....
Kalau tak salah Gua ...lebih daripada 15 Blogger yang hadir dalam perjumpaan pertama yg dianjurkan oleh Bro Mazidul di KL nih....clap x3 ........
Macam2 citer dan masaalah segala bagai yang kitaworang dapat kongsikan.....daripada cerita mangsa penderaan kanak2 sampailah ke cerita HOTs 18 sx. heheheheh......memang best sangat dapat berjumpa ngn luorang semua....

Kakak2
Abang2
Adik
Pak Cik2
Mak Cik2

Terima kasih lah bebanyak pasal makanan sedap2 semalam....

Gua sempat buat muka tak malu menjamah.....MEE GORENG dari 3 Kuali yg berbeza.....
memang meletuzzzzzzzz gituh sedapnya

Walauponk Gua tak dapat nak sebutkan satu persatu nama kengkawan walaweiiiii yg sampai semalam .....Gua harap kengkawan yg lain dapat meninggalkan jejak kat sini untuk kita sama2 mengenali ngn lebih dekat lagi huhuuuuuuuuuu....





Bro Mazidul & Isteri Tersayang







Yang Berbaju merah tuh arrrrrrr.......Honeynya Bro Mazidul kita.....
Bro Mazidul dan Jajaka Hensem Bro Rahmat


Antara Paparaziiiiiiii semalam.

Acu & New Gangggggg
Ingat!
Gaya seorang OTAI bila berbicara
Acu....memang mantop beb!
Nanti nak mai rumah Gua.....jgn lupa Tapau benda nih sekali k...heheheh
Makluk ALLAH juga.....
Apasalah reki yg kita dapat!
Sama-sama ...kita kongsikan!

Da Fooooooooods

Makan jangan tak makan!
SERIUS!!!....melambak gilak makanan.
Semua nya perghhhhhhhh!!!

Aper pulak yg di buat... kat belakang tuh heheheh

Memang Walaweiiiiiiii arr...

TAHNIAH buat semua!
Sepatutnya Gua disebelah kiri Acu...
Mesti nampak cam BONZER kan? heheheh

Akhirnya.....kami bertemu.....jua
Gua dan Acu !

Memang Bro nih friendly gilak....
Pendengar yang walaweiiiiiiiiii....

Perbezaaannnn nya...
Selipar CROCC saper eik?
Ada saper yg nak tolong jawabkan?

Nih arrrrrrr...Kak A A yang palingx2 sporting Walaweiiiiiiii
Sampai skank Tali Perut Gua masih lagi berpintal akibat ketawa berlebihan heheh
Seronok dapat kenal Akak.


Nota Buntut : Skrip sepontan Anak Gua...waktu Gua mengarang ENTRY ini

Anak : Ayah! kenapa kawan Ayah selalu ada dalam TV.....
Dia Pelakon ka..?
Yang Botak tuh?

Gua : Hehehehehe..... sesambil mengeling kepala ....