Tuesday, September 8, 2009

Update Projek Fantasia Blogger! ( Tinnie )



Salam..........

Gua tunjukkan dulu........aper yang Gua rasa .....Gua nak tunjuk kat koworang untuk
Update Projek Fantasia Tinie huhuuuuuuuuuuuu.................

Alhamdulilah.....semuanya berjalan lancar.......70%....dah..
Cuma tunggu kitchen kabinet Walaweiiiiiiiiii jer lagi huhuuuuuuuuuuuuu.....
Insyhaallah.......awal Raya.....semuanya....Complete!

Ni gambaw permulaan jew dulu.............gambaw lelain tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Di lain Update huhuuuuuuuuuuuuuuuuu......


MODEL untuk................Plastered Glass Ceiling....heheheheh




Belek!!...jangan tak belek!!!

DECO Stone..................dalam rumah weih!!!

Assistant Arkitek huhuuuuuuuuuuuuuuu.....

-------------------------------------------------------------------------

Untuk UPDATE Projek Fantasia ...AIR ASIA tungguuuuuuuuuu!
Dah start dah ponnnnnnnnnnnnnnn!!



16 comments:

Fly said...

huu huu gua teringin dinding camtu..apa nama dinding mcm tu bro?
Anyway gua mmg kagum dgn hasil keje lu bro, two thumbs up bro

Dj Epoi said...

Fly maafkan Gua...sampai tak sempat menjelajah Blog Lu.....

Anyway....Gua kembang Bontot! tak hengat siut hehehheheh....

Waktu nih...ponk Gua baru jew sampai dari tempat kerja....then jap lagi....zasssSSSS nak gerak gi Bazar Ramadan pulak..

Batu tuh namanya Deco Stone....itu panggilan Gua dan kekawan kat KL nih,,,,kat JB Gua tak tau lah pulak.......

Nati Gua cuba carik nama saintifiknya k huhuuuuuuuuuuu!!

Selamat Buka Posa Bro!
Salam sama Catlina dan menantu Gua heheheeheh

alidyangon said...

Bro Epoi

Waaa

cantek la

ni berapa hebu hengget ni kalau gua nak buat kat rumah gua?

tapi kena tunggu gua pindah Malaysia dulu laa..

Nota: Tag bro gua dah jawab... he he he he

aZZiela said...

Uhukss~
Tak menahan tuh... jelesss pun ader.

Mintak2 murah leer rezeki, tak sabar dah nak dapat sentuhan kreatif abg Epoi nih...

Pepun,
Abg Epoi memang walaweeeiiiiii.... Congrats n go bro...!!!!

alidyangon said...

Bro Epoi

Lupa lak nak cakap

emal tu langsung gua tak terima la bro...

cuba hantar kat alidyangon@gmail.com

Nak nangis ni, Tuan Pekdakwaraya tuduh aku tak balas email... Huwaaaaaa ha ha ha ha ha ha ha hahhh

Wallaweyyyy....

TiNiE said...

ala...model comot!!!!

Naddiea said...

waaaa jeles2 tgk umah kak tinie sudah make over.Bro,serius bila umah saya dh settle pembeliannya saya akan contact bro utk make over jugak.ok ker?

~amy liana8886~ said...

comel batu nie..nak2 letak kat pagar..name die bukan stack stone ke? dh lupa la bljr aritu..hihi..

alidyangon said...

Bro Epoi

Gua datang lagi.... bersama permainan gasing ajaib...

(macam iklan keropok **** la pulak kan? he he he)

Bila lu mau bagi nombor handphone kat gua la walawey????

Email ke sini
alidYangon@gmail.com

jangan lu email kat kedai pajak gantung pulak bro...

he he he he

Dj Epoi said...

Bro Alid.....

Gua nunggu Lu balik dariYangon weih!!!! kita buat KONSEP Myanmar bley ? heheheeh

Dj Epoi said...

Tinie

Bukat COMOT....Cute..heheheh
Amboih hang......hari2 tengok Wayang noooooo....

Dj Epoi said...

Nadiae

Boleh......! Insyaallah...
Nanti kita REDAH ..MEREDAH dulu hehehehheeheh....

Buat masa skank FULLLLLLLL!!!

No Hal lepas raya.....boley bincang!!!!

Dj Epoi said...

amy liana.....

Amboih!!! muda2 lagi dah lupa nooooo!!!! heheheheheh

Bila bley join venture ?...hehehe

Dj Epoi said...

aZZiela

Alahaiiiiiiii sentuhan aper nyer..........godek-godek biasa jew......

Tak lah sehebat cam Eric Leong tuh......

Tapi sapa sangka...bila dah banyak peluang projek nanti.......banyak pengalaman & banyak sentuhan2 Walaweiiiiiii...

Boleh buat rancangan Casa Epoiaaann.. pulak heheheheheh
P/S - Mungkin rancangan tuh kita mulakan pengambaran nyer kat rumah Azzie kut ?...kui...kui....kui

Dj Epoi said...

Bro Alid......lah.....tak samapai ka?

Maafkan Patik wahai penunggu Guaaaaa!!

~amy liana8886~ said...

bkan lupa..xambik cakna..hhaaha..