Tuesday, September 8, 2009

Sedap & Menarik Siut...!!



Pabila Bulan Ramadan Tiba.........
Koworang perasan tak..banyak makanan yang pelik2 dan yang jarang kita lihat muncul kembali !
Hari itu.....waktu Gua balik kampung menguruskan bapak gua kat kampung.....
Gua sempat singgah bazar ramadan kat kampung Gua.....

Gua betul2 tertarik ngn Agar2 nih.......
Punya lah Cun melacunnnn colour nya.......
Siap ader Agar2 DRAGON FRUIT lagi huhuuuuuuuuuuuu.....
1st time gua nengok siut!!

Caya.....Cayalah ....Orang Kampung......

Sedap siut!!




15 comments:

echah_syed said...

nasib combi mai sini memalam..kalo tidak mau meleleh ayaQ liuQ atas kibod huhu.. :D

TiNiE said...

aduss...mmmg menarik..
tapi rasanya adakah semenarik rupanya???

Naz said...

nmpk sungguh sedap... lu dah raser ker?

imanshah said...

Mak ai, macam2 agar-agar dia...huh..berapa singgit?? kat ipoh 3 ketul singgit

@e_da said...

aduhaiiiiiiiiiiiiii tergoda tgk... dah la tgh pantang ni..... dugaan sungguh!!! huhu sabau je la

atty's said...

memang menarik tertarik..mcm2 corak..ado..

miji said...

lapor aku bro hehehe

Fly said...

sedap dan sungguh menarik apatah lagi memandang agar2 yang penuh warna warni tu cantik lah bro.

suked8787 said...

Tu bukan agar2 tp lebih kepada puding...kakak yg jual tu mmg specialist buat puding. Harga 4 ketul RM1, murah gilossss. Rasanya pun MANTHOPPPPPPPPPPP....semanthop rupanya....heheheheee

Naddiea said...

sedapnyer...

~amy liana8886~ said...

wow nampak mcm best je tp rase xtau la tu..sb stakat ni beli xpenah best lg rase kuih2 kat bazar tu.hehe..

boboiz said...

heheh ..macam macam warna yek bro...nama pon mesti bukan2 nye..kalau tudung pon macam2 nama artis diorg gunakan untuk tiap2 fesyen tudung...

Sulela said...

Agar2 dragon fruit??? Uihhhh...tak penah rasa lagi neh. Nampak pon dah macam sodap banget...hehehe

cerpelai said...

Makaih..!! Merahnya mak ngahhh..!!

kakyong said...

mak aiiii.. pelbagai corak agar2..
memang tergoda.. agar2 buah naga tak penah try lagi..